Karussell Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Moony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Letos se sice tolikrát na ruku nedostaly, ale patří mezi mě nejoblíbenější Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 PO GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 Už s nima točím třetí měsíc v kuse. Dlouhodobá přesnost -1s/den. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 (upraveno) před 14 minutami, Radik napsal: Už s nima točím třetí měsíc v kuse. Dlouhodobá přesnost -1s/den. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...máš to pěkný...mě jdou 0,2s do plusu cal.8900 je fakt přesný... Upraveno 18. září 2021 uživatelem rekib1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 před 37 minutami, rekib1 napsal: ...máš to pěkný...mě jdou 0,2s do plusu cal.8900 je fakt přesný... A jinak všiml jsem si dobře, že sháníš SMP a pokud mě paměť neklame, taks je před časem prodal?! Jinak o svý oblíbený značce mám už jasno. Sice masovka, žádný micro, áále, jsou super jak PO tak SMP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 před 2 minutami, Radik napsal: A jinak všiml jsem si dobře, že sháníš SMP a pokud mě paměť neklame, taks je před časem prodal?! Jinak o svý oblíbený značce mám už jasno. Sice masovka, žádný micro, áále, jsou super jak PO tak SMP Jasan PO a SMP je nerozlučná dvojka, ale na tom tahu prostě jsou the best jinak stejná masovka jako Rolex, ale za rozumné peníze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 před 4 minutami, rekib1 napsal: Jasan PO a SMP je nerozlučná dvojka, ale na tom tahu prostě jsou the best jinak stejná masovka jako Rolex, ale za rozumné peníze Ajó, Tys je měl tuším na gumě, tak to pak už chápu Jinak souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 V 16. 9. 2021 v 22:43, baza napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Skvostné kukajdy,yes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 Moony & Octoberfest Bier Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 před 2 hodinami, Radik napsal: A jinak všiml jsem si dobře, že sháníš SMP a pokud mě paměť neklame, taks je před časem prodal?! Jinak o svý oblíbený značce mám už jasno. Sice masovka, žádný micro, áále, jsou super jak PO tak SMP Tak jsem na tom s přesností asi nejhůř - mám PO (8900) na ruce v kuse 4,5 měsíce a mám to -3 sekundy denně. Takže mimo METAS, ale neřeším to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 před 31 minutami, Radek Cigi napsal: Tak jsem na tom s přesností asi nejhůř - mám PO (8900) na ruce v kuse 4,5 měsíce a mám to -3 sekundy denně. Takže mimo METAS, ale neřeším to. Taky to neřeším. Za ty dva a kus měsíce už mi jdou o víc jak o minutu pozdě, ale nechci zbytečně kvrdlat s korunkou, takže čekám na konec září, kdy budu muset posunout datum. Při tý příležitosti je opět seřídím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 Foto vcerejsi, ale na ruce i dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 Přesnost mých je skvělá, po odložení na dýnko dělají celkovou denní odchylku + 1 sec. a pokud leží na boku na heliáku tak jdou - 0,5 sec. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 Pořád celokov. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 Keď môžu do kozmu, môžu aj do fitka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 ATéčka se po 5+ letech vrátily do rodné země. I když jenom do německé části. :) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bertik Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Ahoj, mě dělají cca +2,3 s. za den a z ruky je nesundám ani v noci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se