ave1112 Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 PO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 Dneska zkusím červenou Člověče to je prd červená ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
toblaky Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 (upraveno) Na Vintage sa možno hodí viac, ale Omega je Omega.... dnes západ slnka fajne ťahá túto "burguňdskú" červenú Gen?ve, cal. 1012 ref. 166.0163.... existujú aj v modrom a zelenom... ak by niekto mal, dajte vedieť [EDIT: full size foto] Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. července 2018 uživatelem toblaky
VojtaJ Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 (upraveno) Tak jsem se ještě jednou plácnul přes kapsu a dneska přišel Moonům tenhle parádní řemínek s překlápěčkou, který Omega dávala na legendární limitku Snoopy. No, ani nechtějte vědět, kolik stál, ale musím tedy říct, že je lehoučkej, hodinky s ním sedí krásně pohodlně a ta překlápěčka je prostě dokonalá. A hlavně myslím, že Moonům sekne.Chvilku mi sice trvalo, než jsem na sponě objevil dírky pro stěžejku, ale nakonec se podařilo. Co oceňuji je, že na řemínku jsou malé výřezy na vystěžejkovač, tak že při výměně nemusím otlačovat řemínek, abych vycvakl stěžejku. Díky tomu se řemínek mění mnohem pohodlněji a rychleji.Tak že, i když mě z té ceny pořád ještě bolí hlava, jsem s výsledkem spokojený.Po pravdě, i když je přiložené nato také úžasně pohodlné, nějak nevím proč, ale příliš nemusím, když mi pod samotnými hodinkami vedou ještě dvě vrstvy řemínku. Ony Moony nejsou sami o sobě nejplacatější, a když pod nimi mám ještě NATO, přijde mi, že odstávají od ruky. Tak že dávám přednost dvoudílným řemenům. Asi jedinou mojí výjimkou jsou v tomhle ohledu Vostok Amphibia, které nosím na koženém ZULU, ale tam mi to kupodivu nějak nevadí. Ne, nezavrhuji NATO úplně a určitě ho sem tam taky nasadím, ale zatím je mým favoritem tah a tenhle parádní řemínek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. července 2018 uživatelem VojtaJ
shewcza Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Pánové (případně i dámy), nevíte někdo kolik stojí u omegy rubber na SMPc? Pokud možno i se sponou. Díky
VojtaJ Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 (upraveno) Pánové (případně i dámy), nevíte někdo kolik stojí u omegy rubber na SMPc? Pokud možno i se sponou. DíkyJá jsem se na cenu toho mého řemínku zeptal mailem přímo u AD. Odpověděli do druhého dne. I když nepochybuji, že to někdo z místních zasloužilých chronomagorů bude vědět taky. Upraveno 26. července 2018 uživatelem VojtaJ
VojtaJ Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Radši to nechtěj vědět :-)Tak nějak. O mne se taky pokoušel infarkt, když mi odpověděli.
Patrik Trinh Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Pánové (případně i dámy), nevíte někdo kolik stojí u omegy rubber na SMPc? Pokud možno i se sponou. DíkyJa koupil na eBay pro představu jak to vypadá a musím uznat ze to docela sedne na ně
Patrik Trinh Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Ja koupil na eBay pro představu jak to vypadá a musím uznat ze to docela sedne na ně
Mareka01 Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Pánové (případně i dámy), nevíte někdo kolik stojí u omegy rubber na SMPc? Pokud možno i se sponou. DíkyPřed dvěmi měsíci jsem kupoval rubber a překlápěčku na PO - celkem 15 000 Kč (za každou položku cca 50%).Myslím že u SMPc to bude podobně (alespoň loni to tak bylo).
shewcza Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Tak třeba ta spona s mikroregulací mě cenou příjemně překvapila. Doufal jsem, že to bude taky nějaká sympatická cena :-).
VojtaJ Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 (upraveno) Před dvěmi měsíci jsem kupoval rubber a překlápěčku na PO - celkem 15 000 Kč (za každou položku cca 50%).Myslím že u SMPc to bude podobně (alespoň loni to tak bylo).Jo, tak to je stejná cena jako u mého řemínku s překlápěčkou. Taky to bylo 50% řemínek a 50% spona. Upraveno 26. července 2018 uživatelem VojtaJ
shewcza Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Díky kluci, tak to si zatím nechám zajít chuť :-)
VojtaJ Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Tak ješté jednou na novém řemínku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fade Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Spona za 7 až 8 tisíc? Tolik nestojí ani ta spona na tah s mikroregulací, ne? Já teď sháním překlápěčku na kožený řemen a zrovna mě to nepotěšilo.
ADIkov Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Moony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Fade: přesně jak píšeš. V tomhle světle by ta spona s mikroregulací měla stát aspoň desítku. No buďme rádi, že tomu ZATÍM tak není.
Tikal Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 po o PO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se