Dzos Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 Taky modry- i kdyz stary. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jenkiz Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 Tak tyhle jsem ještě neviděl, paráda! Co je to za model/reference?Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk
SniperWolf Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Odesláno 7. února 2022 Velmi su pekne… taky klasicky pohodovy dizajn
SniperWolf Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Odesláno 7. února 2022 vie mi niekto povedat kolko stoji origo kaucukovy a kozeny remienok?
Pivas Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Odesláno 7. února 2022 @Dzos - pěkný hodinky Ja titanové... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martinre Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Odesláno 7. února 2022 @Pivas Maji hezkej retro nadech. Ja dneska opet modry vlnky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McPet Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Odesláno 7. února 2022 Začátek týdne s Omegami Sent from my iPhone using Tapatalk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dzos Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Odesláno 7. února 2022 před 17 hodinami, Jenkiz napsal: Tak tyhle jsem ještě neviděl, paráda! Co je to za model/reference? Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Jsou ze 70.let. Reference 166.088
Jaem Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Odesláno 8. února 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 Taky jedny s applied indexy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 Tak moje mají indexy pěkně v rámečku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peto86 Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 Konečne na ceste z práce. Po 10 rokoch som sa odhodlal a od minulého týždňa mi Moony hovoria pane. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 Jó moooony, to je klasika. Tím se prostě nedá nic zkazit a pořád bude na co koukat
Josef01 Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 Zase po delší době nějaké staré, odrbané Omegy, které by ledaskdo hodil do popelnice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Seamaster Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Odesláno 10. února 2022 Ja teda ne:) To jsou 165.014, tipuju z 1966? Prekryv s 165.024
Josef01 Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Odesláno 10. února 2022 Skoro přesný odhad r. 1965 (165.014). Dělal jsem si srandu, samozřejmě u běžného člověka by tak mohly dopadnout, viděl jsem už řadu věcí vyhozených za podobné peníze. Na svůj věk jsou extrémně zachovalé musely někde desítky let ležet ve tmě. Kdysi jsem sem dával porovnání s Orlíky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Seamaster Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Odesláno 10. února 2022 Souhlasim, ta barva tritia je dokonala. Rok jsem jen tipnul, pac uz to nema button hands, ale nezvykle sword, takze to uz musi byt jedny z poslednich Semaster300 v tomto pouzdre. Nice find!
Josef01 Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Odesláno 10. února 2022 jojo ještě má jedny s klasickou hodinovou ručkou r. 1964. Na chrono24 jsou v tomto provedení myslím dvoje k dispozici.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se