Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Stačí se podívat na ty děsný nápisy a jejich vycentrování, to je hodně odfláknutý fejk. Samozřejmě prodejce je podvodník, protože ukazuje origo papíry a pak pošle fejk, to je i v Kanadě na vězení.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Díky moc všem - to je mazec jak až moc dobře se fejkuje. Na první dobou vypadají parádně a originálně... 

Budu si při nákupu dávat o to větší pozor a asi vezmu nějaké skrze chrono24, aby to byla jistota. Dát za ně sto plus a dostat fika, to by mi asi kleplo.

Odesláno
před 4 hodinami, MartinD napsal:

Novy telefon s makro objektivem...dobra hracka 😀. Doporucuju vsem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Je to paráda. Já zkoušel makro na svém iPhone 13 Pro a taky zajímavé 🙂

Odesláno
před 9 hodinami, Fade napsal:

Já dnes. Absolutně boží guma!

Já je mám na servisu v Onyxu, nedávno jsem je koupil tady - těším se jak malej 😄 Odkud máš gumu?

Odesláno
před 6 hodinami, LordSpar napsal:

Já je mám na servisu v Onyxu, nedávno jsem je koupil tady - těším se jak malej 😄 Odkud máš gumu?

Koupil jsem ho tady na fóru, ale jedná se o tenhle řemen. Jo, a je to kaučuk, jsem zjistil. Asi proto je tak jemný. Možná dokoupím i v dalších barvách. Jsem fakt asi na ruce neměl nic pohodlnějšího.
https://www.strapshop.cz/hirsch-performance/hirsch-robby

Odesláno
před 3 hodinami, Fade napsal:

Koupil jsem ho tady na fóru, ale jedná se o tenhle řemen. Jo, a je to kaučuk, jsem zjistil. Asi proto je tak jemný. Možná dokoupím i v dalších barvách. Jsem fakt asi na ruce neměl nic pohodlnějšího.
https://www.strapshop.cz/hirsch-performance/hirsch-robby

Ten je peckovní - škoda, že ho nedělají v modré barvě. Ta žlutá by jim mohla velice slušet!

Odesláno
před 5 minutami, LordSpar napsal:

Ten je peckovní - škoda, že ho nedělají v modré barvě. Ta žlutá by jim mohla velice slušet!

Dělají ho i v modré barvě. Dokonce ho na Strapshopu mají skladem. Musíš si jen vybrat variantu. Mají tam i obrázek. 

Odesláno
Právě teď, Fade napsal:

Dělají ho i v modré barvě. Dokonce ho na Strapshopu mají skladem. Musíš si jen vybrat variantu. Mají tam i obrázek. 

Přehlédl jsem to - paráda. Tak to asi zkusím na svoje... 

Jinak na ruce dnes stařečky - je tam hnusně. Nechtělo se mi nic natahovat 😄 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...