ragu Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Bezvlnky. Tyhle mám čistě do sbírky, normálně je nenosím, ale tak řekl jsem si, že jim dám šanci. Trochu se s nima peru, tak uvidíme Tohle byla moje nejoblíbenější generace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 před 2 minutami, ragu napsal: Tohle byla moje nejoblíbenější generace Musím si k nim najít cestu, je to všechno jen o nevysvětlitelných vnitřních pocitech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Na tyhle "bezvlnky" taky docela rád vzpomínám,yes. Pokud se nemýlím,tak tehdá s nimi přišel "buznatah" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 před 16 minutami, bobi napsal: Na tyhle "bezvlnky" taky docela rád vzpomínám,yes. Pokud se nemýlím,tak tehdá s nimi přišel "buznatah" Ne ne Myslíš tento? "okrasný pětiřadý náramek" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 před 40 minutami, ragu napsal: Tohle byla moje nejoblíbenější generace Nápodobně, +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Pojem okrasný pětiřadý náramek mně nic neříká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 před 1 minutou, bobi napsal: Pojem okrasný pětiřadý náramek mně nic neříká. Musíš o stránku zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 (upraveno) Abych to uzavřel. Seděl jsem s bráchou na pivu. Říkám mu,koupil jsem si modré Bondovky. Nooo hustý. A mají buznatah. Neznalec brácha koukal.Co to? Bo to říkají kluci na fóru. Hned jsem mu mohl říct, že je to 5 řádkový tah. Upraveno 13. července 2022 uživatelem Jan7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Ještě že už je aspoň ten čtvrtek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 před 3 hodinami, Pivas napsal: Ty si nech, jsou top! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Diky Miro. Tobe jsem chtel napsat to same na ty keramický bez vlnek. Ty ti sedi paradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 @farkyostrava Novy kousek? Jsou super tyhle PO. Me se teda libi skoro všechny PO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 36mm, cal. 861 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Před hodinou, Pivas napsal: Diky Miro. Tobe jsem chtel napsat to same na ty keramický bez vlnek. Ty ti sedi paradne. Ty taky zůstanou A taky dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Vlnky, jsou TOP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 před 23 hodinami, bobi napsal: Na tyhle "bezvlnky" taky docela rád vzpomínám,yes. Pokud se nemýlím,tak tehdá s nimi přišel "buznatah" Mě ten tah nijak neuráží, i když je fakt, že když bych si musel vybrat mezi tímhle a mezi POčkovým, tak se mně POčkovej líbí víc. Ale to je spíš z důvodu větší celistvosti a masivnosti. před 3 hodinami, Postal80 napsal: Vlnky, jsou TOP Jó, vlnky mně tam asi chybí. Tahám třetím dnem bezvlnky a nějak to na tý rucení není úplně ono. Ale přitom marně hledám důvod, vždyť to jsou jinak fakt super hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 PO ránu PO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 (upraveno) Čierne vlnky Upraveno 15. července 2022 uživatelem Willie McBride Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se