Sphinxx Posted July 27, 2022 Report Share Posted July 27, 2022 před 32 minutami, M3maniac napsal: ..ta červená je zmenšuje. Dík, to jsem si potřeboval přečíst ... před 32 minutami, M3maniac napsal: Jinak Gemini jsou boží a pořád mě moc baví. Jsou super a tady se ta modrá taky echt povedla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juraj11 Posted July 28, 2022 Report Share Posted July 28, 2022 Jsem zahlédl,že místo černých keramických vlnek zvazujes bílou variantu.Osobně mi bílá nic neříká a černá je pro mne univerzální,ale toto se mi neskutečně líbí,ikdyz je to zase velikostně buzna gumaSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žigi Posted July 28, 2022 Report Share Posted July 28, 2022 Skoro jak Akam, furt!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pivas Posted July 28, 2022 Report Share Posted July 28, 2022 @Juraj11- černé jsou podle me nejlepsi,ale chci uz delší dobu nejake bílé hodinky a tyhle bile jsou povedené. Černých mam dost. @Žigi- sedi ti paradne,je videt,ze z nich mas radost jako Akam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviathann Posted July 29, 2022 Report Share Posted July 29, 2022 @Žigi Akam style.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akam Posted July 29, 2022 Report Share Posted July 29, 2022 před 18 hodinami, Žigi napsal: Skoro jak Akam, furt!:) před 3 hodinami, Leviathann napsal: @Žigi Akam style.... borci, máte to super, já teď odvykačka s SKX tak neserte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted July 29, 2022 Report Share Posted July 29, 2022 Doufám, že to tu za chvíli taky trochu rozvlním Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertik Posted July 29, 2022 Report Share Posted July 29, 2022 V 27. 7. 2022 v 9:43, Tomak napsal: Nektony Krásné foto, tady jim to opravdu sekne. Nektony jsou úžasné na živo a není lehké je nafotit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertik Posted July 29, 2022 Report Share Posted July 29, 2022 Jedna z rána. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juraj11 Posted July 30, 2022 Report Share Posted July 30, 2022 Jedna z rána. Co to je prosím za nylon?Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Cigi Posted July 30, 2022 Report Share Posted July 30, 2022 Chlubení se cizím peřím aneb Davide (Sphinxx), díky za půjčení! Velmi mile mě překvapily - v Tebou zvolené barvě ideální letničky ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borra Posted July 30, 2022 Report Share Posted July 30, 2022 Před hodinou, Radek Cigi napsal: Chlubení se cizím peřím aneb Davide (Sphinxx), díky za půjčení! Velmi mile mě překvapily - v Tebou zvolené barvě ideální letničky ! Asi to není na mě, ale zkusme toto vlákno zachovat pro hodinky Omega a na toto založit nějaké vlastní... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Cigi Posted July 30, 2022 Report Share Posted July 30, 2022 Hele, mně je to fuk, to bude spíš otázka na majitele těchto hodinek. Ale osobně si nemyslím, že by ty fotky, a ty hodinky obecně, byly takový průšvih nebo nevhodný materiál pro toto vlákno. Klidně tady můžeme Omegy dělit i dle ceny od do . Příště sem tedy hodím svoje Planet Ocean, což je kus ocele s 8900, abych si Tě udobřil . Nic ve zlým . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borra Posted July 30, 2022 Report Share Posted July 30, 2022 Přesně jak píšeš, hoď sem Planet Ocean, ty sem patří a přeci nejde o cenu, ale o značku. Kdyby Omega udělala svoje hodinky třeba za 5000,-Kč, tak by sem patřily. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted July 30, 2022 Report Share Posted July 30, 2022 Na cifru ty Swatchky nápis Omega maj, tak co. Aspoň tu nejsou furt jen bondovky, péóčka nebo můny. Je to zpestření - v tomhle případě teda doslova Taky bych viděl osvěžení vlákna raději v podobě nějakých Ultra Deep, De Ville, Constellation nebo třeba sexy vintážek, ale beru i tyhle křížence. - Já furt tříkila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted July 30, 2022 Report Share Posted July 30, 2022 Nojo, máš pravdu. Ode mě bohužel zpestření nepřijde, protože já lítám jen v těch profláknutejch modelech. Je teda pravda, že tyhle "tříkila" jsem v jednu chvíli taky zvažoval. Dokonce v okamžiku, kdy jsem chtěl koupit ty poslední nejlepší, definitivní. I když jsem pak koupil jiný, stejně definitivní nebyly Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted July 30, 2022 Report Share Posted July 30, 2022 A to ja si tyhle asi nechám Chvilku jsem uvažoval o druhé generaci, protože má míň nápisů na cifru, lepší náramek a pár dalších výhod, ale při živém srovnání v butiku tyhle nakonec překvapivě vyhrály. O něco lepší čitelnost indexů, keramická luneta, bezpečněji řešený safír, vteřinovka bez lízátka a především (subjektivně pro mne!) líp vybalancovaný poměr vintage x moderní estetiky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertik Posted July 31, 2022 Report Share Posted July 31, 2022 před 18 hodinami, Juraj11 napsal: Co to je prosím za nylon? Sent from my iPhone using Tapatalk Ahoj, poslal jsem ti SZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farkyostrava Posted July 31, 2022 Author Report Share Posted July 31, 2022 V 30. 7. 2022 v 17:06, Borra napsal: Asi to není na mě, ale zkusme toto vlákno zachovat pro hodinky Omega a na toto založit nějaké vlastní... No znacka Omega tam je, tudiz umisteni je tady cajk. Jestli je neco min nebo vic omega? Jo to si vyjasni s omegou Ja to beru jako hodne vtipné, jak moc nekorektne vtipne to je? To uz je na vkusu kazdeho soudruha. Za mne jsou moony strasna nuda a tahle kooperace jim dala fakt cool look, respektuji ze majitele echt moonu jsou dotceni, ale je to fakt paradne drze vtipny napad Link to comment Share on other sites More sharing options...
farkyostrava Posted July 31, 2022 Author Report Share Posted July 31, 2022 (edited) A at jen nepindam Edited July 31, 2022 by farkyostrava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts