EpsteinBarr Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 obycajne AT, ktore su ale silno navykove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 před 13 hodinami, EpsteinBarr napsal: obycajne AT, ktore su ale silno navykove Jsou moc pěkný. Já přemýšlím mezi AT a Rolex OP,ale teď mi to zkomplikoval Tudor s novinkama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Dobrá povesť sa cení , tieto hádam nepôjdu nikdy z domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Nikdy neříkej nikdy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Na ruce jsem je sice neměl /nezapl jsem řemen/ ,ale jinak super watche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Ranný štart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LSN Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Speedy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Omegy v Kurort Oybin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Prve Omegy, uvidime ako dlho budu bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 před 39 minutami, helit napsal: Prve Omegy, uvidime ako dlho budu bavit Ty oranžový čísla jsou cool. Bavit tě budou dlouho, každý den najdeš něco novýho co se ti na nich líbí. Já mám asi dva měsíce tyhle a baví mě hooodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 POčka jsou moje definitivní a ty starší s oranž číslíčkama jsem měl taky. Nebýt novějšího muselu, na který jsem nakonec upgradnul, mám je doteď a nepustil bych je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Viď,kam se hrabou Sub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 oprava-suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 no, keď teraz vidím tvoje s lesklou vložkou lunety a lesklým cifrom, nie som si tými svojimi úplne istý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 PO kaliber 2500, stara dobra klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Lesklý nebo matný, to je hooodně velký dilema. Začal jsem matnejma. A na nich jsem poznal, že ty moje nejoblíbenější budou POčka. S oblibou modrý barvy jsem tudíž chtěl upgradnout na nový lesklý keramiky v modrý. Ale naživo mě svým odstíme tak zklamaly, že jsem ja nakonec zavrhnul. Ale při srovnání s novejma černo-oranž keramikama bylo jasno (protože starý už jsem slíbil pustit). Tak jsem ale ještě zkusmo nasadil černo-oranž řemen... ...no a to mě tak dostalo, že nebýt už rozjetejch akvizic, normálně bych vše stornoval a nechal si je! Nakonec jsem tedy skončil u keramik. Muset se ale vedle sebe rozhodovat mezi jedněma z nich, měl bych problém. Matný jsou takový hladší, jemnější, o fous menší a font se mi líbí víc. Lesklý mají zase lepší kontrast a oranžovou stupnici na lunetě, která se mi na tom líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 aspoň podľa fotiek sa mi viac páčia lesklé, ale svoje mám druhý deň tak to chvíľu ponosím a uvidím či a ako sa zmení názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 před 23 hodinami, Radik napsal: Lesklý nebo matný, to je hooodně velký dilema. Začal jsem matnejma. A na nich jsem poznal, že ty moje nejoblíbenější budou POčka. S oblibou modrý barvy jsem tudíž chtěl upgradnout na nový lesklý keramiky v modrý. Ale naživo mě svým odstíme tak zklamaly, že jsem ja nakonec zavrhnul. Ale při srovnání s novejma černo-oranž keramikama bylo jasno (protože starý už jsem slíbil pustit). Tak jsem ale ještě zkusmo nasadil černo-oranž řemen... ...no a to mě tak dostalo, že nebýt už rozjetejch akvizic, normálně bych vše stornoval a nechal si je! Nakonec jsem tedy skončil u keramik. Muset se ale vedle sebe rozhodovat mezi jedněma z nich, měl bych problém. Matný jsou takový hladší, jemnější, o fous menší a font se mi líbí víc. Lesklý mají zase lepší kontrast a oranžovou stupnici na lunetě, která se mi na tom líbí. Na fotce vypadají moc pěkně, ale občas se lesknou až moc. Je dobrý mít ještě jedny matný hodinky na střídačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Mně vždycky přišlo, že na matném cifru líp vynikne AR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 To vynikne,ale s tim lesklým keramickým je to víc zábavy se světlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se