Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

Lesklý nebo matný, to je hooodně velký dilema. Začal jsem matnejma.

DSCN2726.JPG.3c64aed38b543d0136a848ad990d0404.JPG

A na nich jsem poznal, že ty moje nejoblíbenější budou POčka. S oblibou modrý barvy jsem tudíž chtěl upgradnout na nový lesklý keramiky v modrý. Ale naživo mě svým odstíme tak zklamaly, že jsem ja nakonec zavrhnul. Ale při srovnání s novejma černo-oranž keramikama bylo jasno (protože starý už jsem slíbil pustit). Tak jsem ale ještě zkusmo nasadil černo-oranž řemen...

DSCN5799.JPG.6a9dd53dc5d08a61c5c868a031edf94d.JPG

...no a to mě tak dostalo, že nebýt už rozjetejch akvizic, normálně bych vše stornoval a nechal si je!

Nakonec jsem tedy skončil u keramik. Muset se ale vedle sebe rozhodovat mezi jedněma z nich, měl bych problém. Matný jsou takový hladší, jemnější, o fous menší a font se mi líbí víc. Lesklý mají zase lepší kontrast a oranžovou stupnici na lunetě, která se mi na tom líbí.

DSCN6360.JPG.abb00f22333d5b99444f32c32ff4bd5d.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 hodinami, Radik napsal:

Lesklý nebo matný, to je hooodně velký dilema. Začal jsem matnejma.

DSCN2726.JPG.3c64aed38b543d0136a848ad990d0404.JPG

A na nich jsem poznal, že ty moje nejoblíbenější budou POčka. S oblibou modrý barvy jsem tudíž chtěl upgradnout na nový lesklý keramiky v modrý. Ale naživo mě svým odstíme tak zklamaly, že jsem ja nakonec zavrhnul. Ale při srovnání s novejma černo-oranž keramikama bylo jasno (protože starý už jsem slíbil pustit). Tak jsem ale ještě zkusmo nasadil černo-oranž řemen...

DSCN5799.JPG.6a9dd53dc5d08a61c5c868a031edf94d.JPG

...no a to mě tak dostalo, že nebýt už rozjetejch akvizic, normálně bych vše stornoval a nechal si je!

Nakonec jsem tedy skončil u keramik. Muset se ale vedle sebe rozhodovat mezi jedněma z nich, měl bych problém. Matný jsou takový hladší, jemnější, o fous menší a font se mi líbí víc. Lesklý mají zase lepší kontrast a oranžovou stupnici na lunetě, která se mi na tom líbí.

DSCN6360.JPG.abb00f22333d5b99444f32c32ff4bd5d.JPG

Na fotce vypadají moc pěkně, ale občas se lesknou až moc. Je dobrý mít ještě jedny matný hodinky na střídačku:smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...