Fade Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 před 6 hodinami, rancor napsal: Konečně jsou kompletní doma Moony 3590.50 z 1992, tedy Trituim dial. Kupoval jsem 7/22 z Omegaforums ve full setu, ale chyběl původní 1479/812 tah. Ten jsem po několika peripetiich sehnal... - odmitnul jsem 1.100 EUR z ebay, - odmitnul jsem za 800 USD koupit z omegaforums, - málem jsem naletěl podle mě podvodnikovi na FB skupině za 600 EUR, - koupil jsem poškozený (neopravitelný) kousek z ebay za 400 EUR, - koupil jsem za 550 USD zkracený ale funkční kousek od chlapíka z redditu. Ve finále to mám dražší než to, co jsem na počátku odmítnul, ale mám alespoň několik cenných náhradních dílů. Následně jsem je poslal do lázní do Onyxu a teď se mi vrátily zpět. Tedy konečně, skoro po roce, tak jak mají být na původním tahu a dělají jen radost !! Jsou úplně super! Taky jsem uvažoval o starých s tritium cifrem. Akorát už tak mám dvoje Moony a nosím jen jedny. Tohle by mi to zamotalo naprosto totálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 před 11 minutami, Fade napsal: Jsou úplně super! Taky jsem uvažoval o starých s tritium cifrem. Akorát už tak mám dvoje Moony a nosím jen jedny. Tohle by mi to zamotalo naprosto totálně Jsou bozi ja celou dobu chtěl "nové" moony a pak prisla tato moznost a "domluva" od kamarada, zdejsiho clena, at si koupim ty tritiove a dobre jsem udelal K tomu jsem prikoupil do komba i tritiove bondovky 2531.80 a mam vystarano, na chvili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 (upraveno) před 2 hodinami, rancor napsal: Jsou bozi ja celou dobu chtěl "nové" moony a pak prisla tato moznost a "domluva" od kamarada, zdejsiho clena, at si koupim ty tritiove a dobre jsem udelal K tomu jsem prikoupil do komba i tritiove bondovky 2531.80 a mam vystarano, na chvili Haha, nikdy nemáme vystaráno. A to je na tom super. Upraveno 17. dubna 2023 uživatelem Vjace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 před 3 hodinami, rancor napsal: Jsou bozi ja celou dobu chtěl "nové" moony a pak prisla tato moznost a "domluva" od kamarada, zdejsiho clena, at si koupim ty tritiove a dobre jsem udelal K tomu jsem prikoupil do komba i tritiove bondovky 2531.80 a mam vystarano, na chvili 2531.80 do komba právě taky mám! A už zase pokukuju po nových keramických s vlnkami nebo předchozích keramických bez vlnek. Nekonečné to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 před 14 hodinami, Vjace napsal: Haha, nikdy nemáme vystaráno. A to je na tom super. Nemysli si, "wish list" je dost dlouhy a uz vymyslim dalsi krasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 před 13 hodinami, Fade napsal: 2531.80 do komba právě taky mám! A už zase pokukuju po nových keramických s vlnkami nebo předchozích keramických bez vlnek. Nekonečné to je rozumím.. za mě černé bez vlnek jsou TOP! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 Dnes PO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustavbu Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 po jemnej úprave remienka konečne poriadne na ruke - nedávna akvizícia.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.hl Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Modrá je prostě dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Modrá je prostě dobráAle joo, jde to Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Máte pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Skoro dva měsíce jsem neměl (kromě G-Shocku do fitka) nic jinýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Pekny piatok vsetkym:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Happy Friday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidofs.cz Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Okno do duše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 V transportním pouzdru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Super puzdro, perfekt foto. Hodinky tiez ujdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se