Pivas Odesláno 8. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2025 Fakt pohodlný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1 1
Tomak Odesláno 9. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2025 Globemaster Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Klobatoro Odesláno 9. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2025 Jen jsem zkoušel, ale na živo velmi zajímavý kousek. Bohužel 2 věci mi velmi vadí, leštěný center link a leštěné boční hrany pouzdra. Nechápu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Leviathann Odesláno 9. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2025 Tak jako co se dá čekat, když máte doma nové miláššky... Přece je nenecháte v krabici. Pár postřehů.... jsou opravdu tak hnusné, až jsou krásné. Na ruce o nich nevím, a to jsou opravdu velké. Ten tvar je tak atypický, že jsem si říkal, jaká to bude hrůza, ale podobně jako želvy to tak zajímavě obemkne zápěstí a hotovo... GMT ručka neruší, z toho jsem měl taky obavy. No, ten vybledlý cifr zase vůbec neprispívá čtivosti. A to že nesvítí v noci je sice po těch letech pochopitelné, ale i tak to štve. Jsou to takové Moony na steroidech. Těším se na výměnu skla, ty škrábance mě tak pijou krev.... No, měnit se toho bude asi víc, uvidíme. Sorry za moje nadšené výlevy, ale vy jediní mě chapete... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 3
M-72 Odesláno 9. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2025 před 2 hodinami, Leviathann napsal: Tak jako co se dá čekat, když máte doma nové miláššky... Přece je nenecháte v krabici. Pár postřehů.... jsou opravdu tak hnusné, až jsou krásné. Na ruce o nich nevím, a to jsou opravdu velké. Ten tvar je tak atypický, že jsem si říkal, jaká to bude hrůza, ale podobně jako želvy to tak zajímavě obemkne zápěstí a hotovo... GMT ručka neruší, z toho jsem měl taky obavy. No, ten vybledlý cifr zase vůbec neprispívá čtivosti. A to že nesvítí v noci je sice po těch letech pochopitelné, ale i tak to štve. Jsou to takové Moony na steroidech. Těším se na výměnu skla, ty škrábance mě tak pijou krev.... No, měnit se toho bude asi víc, uvidíme. Sorry za moje nadšené výlevy, ale vy jediní mě chapete... Plně Tě chápu Když jsem pořídil tyto 013, zachtělo se mi 026 a proč né i 036.... Tak mám troje Mně je všechny servisoval ONYX. 1
Javo Odesláno 9. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2025 Na střídačku.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Leviathann Odesláno 9. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2025 @M-72 Jo, nad některými tvými fotkami jsem docela slintal, v sousedním retro vintage vláknu. Uvidím, jak mě to postihne taky, do budoucna, ony mají opravdu nějaké pochybné vnitřní kouzlo (moje žena to ocenila slovy "ty jsou ale hnusný..."). A Onyx po svátkách, ostatně kam taky jinam, že? 1 1
Vorel Odesláno 10. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2025 (upraveno) Dobré ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. prosince 2025 uživatelem Vorel 2 1
Pivas Odesláno 11. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 3
ragu Odesláno 11. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2025 před 3 hodinami, Pivas napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To už je tak pátá iterace s moonama, ne? 1
Pivas Odesláno 11. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2025 @ragu - obávám se,že to číslo bude vyšší a chtel bych říct,ze už mi došlo,ze Moony ve sbirce musim mit,ale znáš to 2
lupo Odesláno 11. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
hightower Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 GADA jak bejk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Tomak Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 Zkouška sirén Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1 1
lupo Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 Před hodinou, Tomak napsal: Zkouška sirén Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Aké to je naživo? diki
tulo Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 PO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Tomak Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 před 2 hodinami, Tomak napsal: Zkouška sirén Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hlavní pocit je, že jako všechny PO působí menším dojmem než papírových 42mm. Vzhledově mi ten tvar přijde modernější, asi jako když podle méně okoukaných tvarů na první dobrou poznáš novější generaci auta. Jako nejelegantnější mi přijde hned první generace PO, tohle už je jinde, což ani nevím jestli je špatně nebo dobře. Každopádně bych si je na svoji tenkou ruku docela rád pořídil, pokud bych už toho neměl tolik. 1
lupo Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 před 19 minutami, Tomak napsal: Hlavní pocit je, že jako všechny PO působí menším dojmem než papírových 42mm. Vzhledově mi ten tvar přijde modernější, asi jako když podle méně okoukaných tvarů na první dobrou poznáš novější generaci auta. Jako nejelegantnější mi přijde hned první generace PO, tohle už je jinde, což ani nevím jestli je špatně nebo dobře. Každopádně bych si je na svoji tenkou ruku docela rád pořídil, pokud bych už toho neměl tolik. Rok mám v hlave ultra deep. Bez racionality. Bol som kusok od toho ze po nich vyštartujem. Do toho Omega dala von toto.. Zas som na zaciatku.. Toto totiž zamiešalo karty práve tým že to má racionálny rozmer.. Ďakujem každopádne za dojem!
Semishak Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 jsou fajn a fakt nevypadají tak velké ani moje 45.5 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Johanes Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 Už to hoří. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se