Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo, po těch se mi občas zasteskne - yes.

Mě právě taky. Koupil jsem je jako funglovky, pak jsem je prodal kamarádovi a posléze jsem je od něj vymámil zpátky. Nemají chybu

b80607c416483221d5840a37c4a85819.jpg

Odesláno

Krásný kousek, měl jsem černé keramiky a věřím, že se k modré nebo černé variantě zase jednou vrátím zpátky.

Bondovky keramické :-)
1cda90c932485df48f5cfe57029670a2.jpg

Odesláno

Já měl tyto blue:

attachicon.gifSMPc.jpg

Možná se k SMPc taky někdy vrátím :rolleyes:.

Sákryš, ty jsou fakt parádní.

Pokud dopadne výplata příští týden alespoň trochu normálně, tak se chystám do nějakých Omeg investovat. Sice jsem už delší dobu primárně rozhodnutý pro hesalitové Moony, ale tyhle fotečky ve mě pořád a pořád probouzí pochyby, jestli nevzít nakonec moodré SMPc, dokud ještě jsou... Když to shrnu, je to dilema mezi volbou rozumu (SMPc) a srdcovkou (Moony)

Logika i rozum mi říkají, abych šel do levnějších SMPc s COSC strojkem s hackingem, safírem, keramickou lunetou a 300m WR. Z hlediska rozumu jsou tedy SMPc určitě lepším nákupem a navíc jsou fakt nádherný.

Ale jako fanda hvězdiček, vesmíru a vůbec, mě strašně láká ten nápis na dýnku Moonů a jejich historie a příběh. Jednoduše, jedna z nej legend hodinkového světa. A to navzdory tomu, že jsou dražší, mají hesalit místo safíru, starší strojek bez COSC a hackingu a WR pouze 50m... - ruční nátah mi nevadí, tak tento rozdíl moc neřeším...

A teď babo raď. Ano, nejraději bych měl oboje, ale bez výhry ve sportce to neklapne, tak že se musím rozhodnout...

Odesláno

To je tak pekna fotka ze me nuti ty hodinky nasadit..;)

Slovama mě ukecává do Moonů, ale zatim sem hází takhle nádherný fotky Seamasterů... :-) Jak se má pak chudák člověk rozhodnout?

Odesláno

Slovama mě ukecává do Moonů, ale zatim sem hází takhle nádherný fotky Seamasterů... :-) Jak se má pak chudák člověk rozhodnout?

Já měl SMPc a stejně jsem pořídil Moony. Chvíli jsem měl oboje a nakonec jsem nosil nejvíc Moony. Teď si ale říkám, že bych skousl zase oboje :) Ty SMPc jsou neskutečně variabilní hodinky. Stejně jako Moony. Tam je to celé fakt jen o pocitu, protože kromě značky nemají nic společného a jsou rozdílné. 

Když seženeš Moony ještě s tou velkou krabicí, dostaneš k nim i to Omega nato, které je úžasné. z 90 % nosím Moony na něm. Taky nasazuju kůži, která jim sluší snad nejvíc. A tady spočívá další výhoda. Když dáš Speedy na hadr na podlahu, sluší jim. Sluší jim absolutně všechno. U SMPc jsi odkázán v podstatě jen na buznatah. Ten je ale zase fakt moc pohodlný.

Tak, snad jsem ti zamotal hlavu ještě víc než předtím :D

Odesláno

Já měl SMPc a stejně jsem pořídil Moony. Chvíli jsem měl oboje a nakonec jsem nosil nejvíc Moony. Teď si ale říkám, že bych skousl zase oboje :) Ty SMPc jsou neskutečně variabilní hodinky. Stejně jako Moony. Tam je to celé fakt jen o pocitu, protože kromě značky nemají nic společného a jsou rozdílné.

Když seženeš Moony ještě s tou velkou krabicí, dostaneš k nim i to Omega nato, které je úžasné. z 90 % nosím Moony na něm. Taky nasazuju kůži, která jim sluší snad nejvíc. A tady spočívá další výhoda. Když dáš Speedy na hadr na podlahu, sluší jim. Sluší jim absolutně všechno. U SMPc jsi odkázán v podstatě jen na buznatah. Ten je ale zase fakt moc pohodlný.

Tak, snad jsem ti zamotal hlavu ještě víc než předtím :D

Já myslel, že ta velká škatule s příslušenstvím je v současnosti standart. Nebo od toho už zase upouštěj?

Je teda fakt, že bych v tý bedně mohl uskladnit pohorky na zimu a ještě by zbyl prostor na pantofle, ale ty řemeny a vydlička na výměnu jsou jedním z důvodů, proč bych Moony chtěl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...