Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Vrchol SMP, o kilometry dál než moony..

Jak pro koho. Já jsem volil mezi SMP a Moonama a zvolil jsem Moony. Ne, že by SMP byly špatný. To vůbec ne. Stále je mám v plánu jednou pořídit, ale pro mě, jako pro fandu vesmíru a vůbec, jsou prostě Moony prostě legenda s příběhem a historií, jakými se můžou pochlubit málokterý hodinky. Zjednodušeně řečeno, u mě rozhodl ten nápis na dýnku Moonů. Nejsou sice tak praktické, jako SMP, ale 3-ručičkových hodinek s WR na plavání a dobrou čitelností mám už několik a Moony se stopkami a tachymetrem jsou, kromě toho ostatního, změna i v tomhle.

Obojí jsou super hodinky, ale ani o jednich bych netvrdil, že jsou o kilometry dál. Každý jsou výjimečný něčím jiným.

Upraveno uživatelem VojtaJ
  • Odpovědi 11,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Haha to jsem to rozohnil tady. Na denni noseni jsou lepsi SMP uz jenom proto ze muzou do vody, nemaji plastove sklo a nemusi se natahovat pinzetou (asi mam tluste prsty).

Jinak samozrejme byly ve vesmiru a maji koule o tom zadna. 

Odesláno

Haha to jsem to rozohnil tady. Na denni noseni jsou lepsi SMP uz jenom proto ze muzou do vody, nemaji plastove sklo a nemusi se natahovat pinzetou (asi mam tluste prsty).

Taky se bavím:) Moonwatch grupa je tu na fóru trochu jako vosí hnízdo:) Jinak nic proti můnům, jsou to hezký hodinky s jedním z nejlepších příběhů...

Odesláno

Tak je důležitý, že dokážeš posoudit, co je lepší. Hned se cítím lépe.

Mě třeba plast přijde lepší, ruční nátah taky a do vody můžou taky... :) Mám pro to úplně stejně silný argumenty, jako Ty ;)

Odesláno

Taky se bavím:) Moonwatch grupa je tu na fóru trochu jako vosí hnízdo:) Jinak nic proti můnům, jsou to hezký hodinky s jedním z nejlepších příběhů...

Hele, tohle je hloupost, věř mi. Většina lidi a to drtiva většina moon skupiny, patří i do dalších skupin (rolex, vintage, th, oris, seiko) a bude se obhajovat všude.

Porovnání dvou dost rozdilnejch kousků prostě vyvolá debatu vždy.

Ale může to být zábava a pře na úrovni.

Odesláno

Hele, tohle je hloupost, věř mi. Většina lidi a to drtiva většina moon skupiny, patří i do dalších skupin (rolex, vintage, th, oris, seiko) a bude se obhajovat všude.

V pohodě, jen se mi ta debata prostě líbí, jak je jedni obhajují a druhzí je nemusí. A jen na okraj: k můnům jsem už skoro dospěl, pravděpodobně to bude jedna z dalších akvizic :)

Odesláno

Ja to myslel spis tak ze coax SMP jsou proste vrchol SMP rady. Predchozim pokazde neco chybelo ale tyhlety kombinuji to nejlepsi ze vsech smp + Coax krok.

Nez zakladni moony tak tohleto mi prijde jako mnohem zajimavejsi varianta. (pokud jste jako ja zavisly na tom cifru s vlnkama)

Odesláno

Kluci, v klidu :-). Já ty vaše argumenty beru :-).

Sam tohle nedokážu posoudit protože pro mě jsou to hrozně odlišný hodinky.

Jsem jen nadšeněj amatér a ne znalec hodinek.

Ale rád to čtu.

Odesláno (upraveno)

Páni. Tady se to rozjelo. Mě se líbí oboje a nový SMP bych jednou hrozně rád viděl v mojí hodinkovnici po boku Moonů.

A rozhodně netvrdím, že jedny jsou lepší, než druhý. Proto jsem pouze odporoval tvrzení, že SMP jsou o kilometry dál, než Moony. Ale je fajn, že se tu o tom diskutuje a navíc slušně. To se na většině for nevidí. Proto sem chodím rád...

Odesláno (upraveno)

Tak aby se neřeklo. Dneska ráno Moony na Snoopy řemínku...

post-39962-0-24688500-1552027493_thumb.jpg

Odesláno

Páni. Tady se to rozjelo. Mě se líbí oboje a nový SMP bych jednou hrozně rád viděl v mojí hodinkovnici po boku Moonů.

A rozhodně netvrdím, že jedny jsou lepší, než druhý. Proto jsem pouze odporoval tvrzení, že SMP jsou o kilometry dál, než Moony. Ale je fajn, že se tu o tom diskutuje a navíc slušně. To se na většině for nevidí. Proto sem chodím rád...

Mně se na moonech líbí to, že když vyhodím tah, dám tam kůži nebo NATO, jsou to vždycky úplně jiný hodinky. Teď jsem je tady viděl na světle modrým řemínku a luneta najednou neskutečně vystoupila. Tyhle bondovky mám zatím jako oblekovky, takže pouze kancelářské. Je to pro mě dost velká věc na to, abych je nosil pořád (i když v kanclu jsem cca 12hodin denně). Každopádně díky výšce hodinek se nosí fakt parádně.

Odesláno

Já teda vždycky bral moony jako hodinky pro dospělý kluky, co už z potápkový módy vyrostli. :D

A ano, to natahování je debilní. Se mi zdá, že v době vzniku moonů měli chlapi prstíky jak kojenci. :)

Ale vážně, kombo SMPc a Moony doma? Myslim, že ideální kombo na všechny situace. 

Strojovna je asi lepší v bondovkách, tedy těch s coaxem. Lemánia v moonech je prostě kalibr z padesátých let..

ALE jsem staromilec a i když nás už pan Bond několik desítek let učí, že potápky k obleku patří, já si to nemyslím. To spíš ty moony. A na kožce prostě vypadají u toho obleku líp.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...