Tomak Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Krásný starý bondovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Až na tu lumi... Co je s lumi? (slintám tu nad nima) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 No mně rozhodně ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Stále Moony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 už jsem je dával do vlákna co máte právě na ruce, ale myslím, že to tady vadit nebude :-)Naozaj vydarene. A myslím že LUMI omega vie aj pri SPM dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Co je s lumi? (slintám tu nad nima)Stojí za prd. Jako u těch starých. Myslel jsem, že na tom trochu fachnou. No nic, když lumi, tak seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Stojí za prd. Jako u těch starých. Myslel jsem, že na tom trochu fachnou. No nic, když lumi, tak seiko. Že by tam byla nějaká jiná než u POček? Mám předchozí generaci PO a na lumi si stěžovat fakt nemůžu. V noci přečtu čas bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Já taky čekal od lumi více když jsem měl SMPc. Moje SKX009 jim natrhly solidně prdel. Seiko svítilo víc a déle než Omega. To samé Moony, které mám teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Mně víc svítily starý SMP s vlnkama než SMPc. Ta zelená lumi starých převyšuje modrou, a to hlavně při okamžitým přechodu ze světla do tmy (výdrž už si tolik nepamatuju), zelená lumi starých SMP dá takto víc i než nové rolex s modrou lumi. Všeobecně na okamžitý přechod při srovnatelné kvalitě lumi víc svítí zelená než modrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Tak ta puvodni svetle zelena C3 proste zari jasneji, ta modra neni tak silna, keramiky jsou holt obet mody modre lumi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Baterky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 opet z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Chlapi nehnevajte sa, ale modra je modra opet z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Chlapi nehnevajte sa, ale modra je modra Já to taky říkám. Měl jsem LHC - modrý, Suma - modrý, bráchu jsem uvrtal do SMPc - modrejch. Jestli se někdy dopracuju k novejm vlnkám, budou modrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Vlnky su fajn, ale vnutro hlavne je este lepsia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 to je ina kavicka ;-) Vlnky su fajn, ale vnutro hlavne je este lepsia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 S modrým cifrem a zároveň jako moje první ''dražší'' hodinky byly bondovky 2541.80, jako druhé hodinky s modrým cifrem byly SMPc, co se týká lumi tak s ní nemám žádný problém, při přechodu ze světla do tmy např když každé ráno projíždím pod mostem tak mi svítí perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Rychle sis poradil s remenem, bravo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 (upraveno) Tajemný Měsíční magnetizmus se nezapře. Prostě je nemůžu nechat dlouho ležet... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. března 2019 uživatelem VojtaJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se