Berbatow Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 Nevíte někdo jak zalepit, nebo svařit plastovou nádržku z průtokového ohřívače? Je to beztlakový průtokáč.Netuším jaký je to plast.
Gustaf Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 (upraveno) Já na plast kupoval takové dvoulůžkové lepidlo. Kartuše a složky se misí ve špičce... Jako u klasického silikonu.Toto https://m.heureka.cz/tmely-silikony-lepidla/petec-plastbond-lepidlo-na-polyuretanove-plasty-24g/ Upraveno 2. května 2018 uživatelem Gustaf
horal Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 (upraveno) Prasklina je dost velká..., pokud lze přiblížit hrany tak bych zkusil Loctite 401.. kluk na dvoře tím lepil nádržku od chladící kapaliny u Iveca, urazil si trubičku na kterou se navléká hadička, ale nejsem žádný vyučenec... https://proprumysl.cz/loctite-401-20-g/ EDIT: spoj dosud drží Upraveno 2. května 2018 uživatelem horal
Karlos Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 (upraveno) Některé plasty se slepují špatně až skoro vůbec.Kupodivu dobře se podobné věci lepí tavnou lepící pistolí. Levné, pružné a drží, a lze ho nakydat libovolnou vrstvu.A dvousložková epoxidová lepidla jsou jistota.Zdrsnit a odmastit před lepením... Upraveno 2. května 2018 uživatelem Karlos
eskimak Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 Epoxid nie na plasty. Taviaca pistol mozno, ale netreba zabudat ze je to tepelne namahane...
Karlos Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 (upraveno) Proč by ne epoxid? Jen mi nedošlo, že epoxidy taky s vyšší teplotou měknou. Ale nevím kolik vydrží, tady moc nebude, kolik, 80? Asi míň, 50?Tavná lepidla tají většinou kolem 200 °C. Jak se dívám, průtokáče mívají 30 - 50, to žádnému lepidlu nevadí.Ostatně ta nádobka nijak extra odolně nevypadá. Jen taková skořápka z kdovíčeho. Upraveno 2. května 2018 uživatelem Karlos
Berbatow Odesláno 2. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2018 No v jednom krámě mi řekl majitel, který mi vždy dobře poradil, že ať zapomenu na lepení. Prý je ten plast "mastný" a nepůjde slepit nikdy ničím.Takže asi jen svařit. Ale kdo ví.
eskimak Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 Epoxid na tom drzat nebude. Ten plast je tak maximalne dobry ako podlozka ak nieco odlievas z Epoxidu a potrebujes aby sa ti to neprilepilo na podlozku .Vo vseobecnosti epoxid nedrzi na plastoch (su vynimky). Na toto najskor nejaky Polyuretan, mozno dvojzlozkovy, ale na pitnu vodu to moc nebude (neviem ako velmi je to problem). Btw, vytvrdnuty epoxid vydrzi urcite vyssiu teplotu nez tavne lepidlo.
Klotzman Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Já bych to teda sám nepatlal a zeptal bych se někde, kde svařujou plasty.
lazy Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Nejde nějak sehnat nová nádoba? To nemůže být o moc dražší, než pokusy s opravou a nepoteče ti to.
ZJ Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Ta nádrž je podle vyžloutnutí totálně zdegradovaná a KO.Nouzově Loctite 502,jinak vyměnit
shewcza Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Svaříš (zalepíš) a povolí to na druhé straně, sehnal bych raději novou a máš klid.
Berbatow Odesláno 3. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Tak jsem dnes zjišťoval cenu nové nádrže, 900 korun. Ty bláho to je asi ze zlata. No nechám to uležet ať mě přejde vztek a pak to koupím.
sibirnaya Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 A cos cekal? Zadarmo ani kure nehrabe
Karlos Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 (upraveno) a pak to koupím.Ale napřed to můžeš zkusit slepit, ne? Je to chvilka a nová zkušenost. Upraveno 3. května 2018 uživatelem Karlos
Berbatow Odesláno 3. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Někdo mi říkal že existují různé tavné tyčinky do tavných pistolí. Je to možné?
eskimak Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Ano, je. Ale tepelna odolnost zvycajne neprekracuje 65°, co asi nestaci. Napriek teplote tavenia okolo 170°.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se