Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

2 Skeleton: gratuluju, jsou super. Předevčírem jsem si je zkoušel na ruce na stánku Sinnu v Basileji, velikost byla i pro mě OK, skvěle seděly, mně se nejvíc líbily na kovovým tahu s drobnými články (v nabídce je i ten klasickej "prolamovanej" tah s velkými články). Na stánku říkali, že jsou nepoškrábatelný, ale zkoušku nožem odmítli :lol: .

• Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Skeleton napsal:
No asi jsem nasel pro me idealni velikost na bezne noseni. ;) Na kostenem zapesti vypadaji velmi ladne. :D

I ta Eticka v tehle velikosti pouzdra je celkem pekna (jsou to me prvni hodinky s pruhledem na 2824ku) ...

(pro stouraly - ANO ja nosim hodinky na prave ruce)

Gratuluju,perfektní hodiny přesně podle mého gusta....

Odesláno
  Viktor napsal:
2 Skeleton: gratuluju, jsou super. Předevčírem jsem si je zkoušel na ruce na stánku Sinnu v Basileji, velikost byla i pro mě OK, skvěle seděly, mně se nejvíc líbily na kovovým tahu s drobnými články (v nabídce je i ten klasickej "prolamovanej" tah s velkými články). Na stánku říkali, že jsou nepoškrábatelný, ale zkoušku nožem odmítli :lol: .

Ja ji take odmitam. ;) Zatim jsem zkusil pouze nas oblibeny Celovy test. Ten potvrdil, ze se mi masti plet jako prase a ze mam opravdu safir! :D

Odesláno

mne sa dost paci aj toto....len take zvlastne, ze nemaju sekundovku rucicku :( ...ako si ja zistim ci su presne alebo nie :(

aj ked mam zapastie 21-22cm tak by som tie 40mm prezil kedze nemaju lunetu

post-2564-1207922272.jpg

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ja uz prez rok mam Sinn U2. Musim rict, ze za tu cenu je to super kvalita! Funkce perfektni, ocel doopravdy ve slane vode nerezne, a je tak tvrda, ze ani nemaji jeste ani jeden skrabanec! A to vnich se valim na pisky, plavu, potapim se atd.

Tak musim rict, ze Sinn produkty rekomenduju! Jsem tak spokojenej, ze sem si objednal Sinn EZM3... Prijedou asi za 3 tydni! Uz se tesim.

Upraveno uživatelem Janne
Odesláno

Nejvetsi odberatel Lemania 5100 jestli se nepletu. Moc pekne, nemam, ale taky jsem pokukoval. Nekde jsem ale cetl, ze vzhledem k zastaveni vyroby lemanie budou mit problemy.

Odesláno
  dknespl napsal:
Nejvetsi odberatel Lemania 5100 jestli se nepletu. Moc pekne, nemam, ale taky jsem pokukoval. Nekde jsem ale cetl, ze vzhledem k zastaveni vyroby lemanie budou mit problemy.

:sad01_anim: Pletes se! Sinn pouziva modifikanou ETA 7750! :smile_anim:

Odesláno

Myslim, ze nepletu ;-). Tradicne delali 5100, napr EZM coz byl jejich asi nejpopularnejsi model, prave diky jednoduchosti a odolnosti Lemanie. Ale protoze ta se uz par let nedela, tak samozrejme museli prejit na jine strojky pro chronography. Jinak i v minulosti delali modely s jinymi strojky, ale byl to vyrobce, ktery Lemanii delal 'hodne'. S tim zda se nepletu, jsem myslel zda jich Sinn delal nejvice, nebo zda jich vice delal jiny vyrobce, ale urcite jich delal 'hodne' :-).

Odesláno

Myslim ze mame oba pravdu. Ano, Sinn pouzival Lemania 5100 (dnes pouziva jenom v modelu 903H)

Vsechny ostatni chrono dnes maji ETA/Valjoux 7750 jako srdce!

Samozdrejme rikaji ze je zlepsenej, tzv jinej olej, atd!

• po 2 týdnech...
Odesláno
  Janne napsal:
Ja uz prez rok mam Sinn U2. Musim rict, ze za tu cenu je to super kvalita! Funkce perfektni, ocel doopravdy ve slane vode nerezne, a je tak tvrda, ze ani nemaji jeste ani jeden skrabanec! A to vnich se valim na pisky, plavu, potapim se atd.

Tak musim rict, ze Sinn produkty rekomenduju! Jsem tak spokojenej, ze sem si objednal Sinn EZM3... Prijedou asi za 3 tydni! Uz se tesim.

Mne sa velmi pacia Sinn U2. Kde si ich kupoval? Mas prosim nejaky cennik ? Chcel by som si porovnat ceny jednolivych modelov.

Dakujem

Odesláno
  nachtflug napsal:
Mne sa velmi pacia Sinn U2. Kde si ich kupoval? Mas prosim nejaky cennik ? Chcel by som si porovnat ceny jednolivych modelov.

Dakujem

Ja sem je koupil od Neila co ma firmu Chronomaster v Anglii. Hledej "chronomaster" a lehce najdes Internet site. Koupil sem je prez Internet. Cennik ma v anglickech Librach. Minuli ctvrtek a patek sem byl v Anglii na kurzy, a taky sem koupil Sinn EZM 3 pro manzelku. Je moc spokojena.

Odesláno (upraveno)
  nachtflug napsal:

Dakujem

napiš do Sinnu o katalog, přiloží i ceník v eurech... nebo ti pošlu já scan toho ceníku:)

edit: http://www.sinn.de/sinn-uhren-2000/katalog...llen-german.htm

Upraveno uživatelem Platos
Odesláno
  Janne napsal:
Ja sem je koupil od Neila co ma firmu Chronomaster v Anglii. Hledej "chronomaster" a lehce najdes Internet site. Koupil sem je prez Internet. Cennik ma v anglickech Librach. Minuli ctvrtek a patek sem byl v Anglii na kurzy, a taky sem koupil Sinn EZM 3 pro manzelku. Je moc spokojena.

Idem poziet stranku Chronomaster.

Dakujem za info.

• Po roku...
  • Po letech...
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Už nevím co bych a tak lezu do pole neoraného - tahy.
Nikdy jsem tahy moc nemusel, po chvilce jsem vždy přehodil na kůži. Ale co, zkusim to s neorigo... Co myslíte, vypadá to blbě?

1641459041490.jpg.d1c9668f9bba34b625191fdeea898f71.jpg1641459041496.jpg.8e62cdd574ceafe55e76075baff792f0.jpg1641459041493.jpg.73a4d180fdef81a5e7c7e52f49700dc4.jpg

Odesláno

Dle mého budou vždycky těmto hodinkám spíše sedět kožené řemeny. Ale je pravda, že na tahy moc nejsem. Nevypadá to však špatně. Jen holt, pokud už tah, tak mám raději koncovky přiléhající k pouzdru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...