Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj. Jaké jsou podle vás hodinky s nejlepším poměrem cena/výkon, pokud bych měl takovéto požadavky (nemusí být splněny všechny):

- odolné (safírové sklo, odolné proti otřesům při sportu)

- lehké (titan, plast, atd.)

- bezúdržbové (solární napájení?) a snadno omyvatelné

- vodotěsné tak aspoň 10ATM

- absolutně přesný čas (rádiem či GPS řízené)

- kvalitní podsvícení - pohodlný odečet času i v noci

- stopky/odpočet/alarm

- dobře čitelný čas i pro člověka se slabým zrakem

volitelně ještě:

- funkce kompasu

Předem díky za vaše tipy.

Odesláno

Jednu z možností s téměř všemi kritérii kromě safíru a rc mám v prodeji, GX56... :)

Odesláno

Dle tvých kritérií to skutečně směřuje především asi k Gshock a nebo mě napadají třeba nějaké Astrony od Seika, ale jestli splňují komplet vše nevím, nastudované je nemám.

Odesláno

Mě dělají obrovskou radost už nějáký ten měsíc TISSOT T-TOUCH EXPERT SOLAR T091.420.47., ať máš z čeho vybírat :cheers:  Nejsou řízené rádiem, ale přesnost nebývale dobrá, po půl roce když jsem ještě měříval dělali okolo 3s. Safír, lehounké, výborný velmi přesný výškoměr, barometr, velmi dobře čitelné, no a celkově je to T-touch hračka. Ty hodinky mě hodně baví, a určitě mé nadšení drží o dost déle než u Casia, i přes to že mám plasťáky rád a hodinky dělají dobré. Poslední dobou trochu předražené, ale kvalitou velmi dobré.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Nenapsal jsi rozpočet, takže co třeba tyhle Seiko Prospex SSF001J1? 

seiko-ssf001j1-limited-edition.jpg

Jinak tvé požadavky splňují právě Citizeny.. ale je asi hloupost pořizovat něco, co už máš (akorát v jiné konfiguraci). První, druhý, třetí příklad. 

Pokud by tě Seiko nezaujalo, tak souhlasím s doporučením na Casia nebo Tissot T-Touch. V obou případech to bude dostatečný rozdíl oproti tvým současním Citizenům ;) 

A nebo! Vyzkoušej novinku od Alpiny

alpina-alpinerx-horological-smartwatch-a

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...