tydyyt Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Zdravím, chtěl bych se vás zde, jako zkušených zeptat, zda-li se jedná o originál či fake( děkuji za rozumný příspěvek, JSEM V TOMTO OBORU NEZNALÝ, děkuji za pochopení) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Mám pro Tebe špatnou zprávu. Hnusnej fejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 no fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Odesláno 7. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 diky za rychlou odpověd v pohodě není to špatná zpráva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Velkej hnus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Velmi nepěkná záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Po dědovi, nebo z pláže? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Ten rotor je fakt síla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubsik Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Ten rotor je fakt síla....asi páteční směna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Závěr páteční, noční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Ahoj. Prosím poradíte? Jak vidíte pravost tohoto kusu?WAZ1012 XCH7949Lepší foto nemám k dispozici. Díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 u me dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Jak pise seri-vypadaj goodf-mam pocit,ze jsem je i kdysi mel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Díky moc za rychlost a radu! Víc hlav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Ahoj, mám dotaz vyrovnanim dluhu jsou mi nabízeny hodinky. Vůbec nevím a proto prosím o radu abych se nenapálil. Jsou original a nějakou představu o ceně. Moc Dekuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Ahoj, mám dotaz vyrovnanim dluhu jsou mi nabízeny hodinky. Vůbec nevím a proto prosím o radu abych se nenapálil. Jsou original a nějakou představu o ceně. Moc Dekuju.Nelíbí se mi ale co se pravosti týče, asi to bude ok. Budou to tyhle:https://www.chrono24.com/cz/tagheuer/carrera-calibre-1887--id10413171.htm?SETLANG=cz_CZ&SETCURR=CZK Podle reference (CAR2A10.BA0799) můžeš zkusit projet chrono24 a ebay a zjistit cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Chtelo by to lepsi foto strojku.. uplne se mi nelibej, ale to delaj asi ty fotky. Cena, pohledej na chrono 24.com. Nevime jak sou stary, na karte neni datum - na kolik si je ceni on? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Chtelo by to lepsi foto strojku.. uplne se mi nelibej, ale to delaj asi ty fotky. Cena, pohledej na chrono 24.com. Nevime jak sou stary, na karte neni datum - na kolik si je ceni on?Cení si je na cca 40t tak prave nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Jinak zatím všem moc děkuji. Když bych je vzal. Tak udělám lepší fotky. A přidám do vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Tak 40 je s timdle strojkem asi celkem solidni. Spis si bud jistej tou originalitou, ideal kontrola u AD.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se