Kid_A Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 Naprosta spokojenost! Vrele doporucuji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 uz sam neviem ktory obchod robime spolu ale zase a znova vsetko na cukrik a uplne paradicka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Prvy spolocny obchod, vsetko prebehlo ako sme sa dohodli, rychla a ustretova komunikacia, balik zabaleny nerozbitne Dakujem a odporucam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 Vše Super rozhodně doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrys Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 Prodejce mohu s klidným vědomím doporučit. Bezvadná komunikace, zboží ukázkově zabaleno a doručení téměř okamžité. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Naprosto perfektní komunikace, ochota po dohodě vše přesně jako švýcarské hodinky skvělé zabalení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Děkuji za obchod, u mně naprostá spokojenost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plichtiny Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Naposledy jsem zapomněl napsat hodnocení, takže teď po druhém společném obchodě to musím napravit. U obou obchodů s Tomášem super domluva, žádný problém, jak jsme se domluvili, vše platilo, zboží pokaždé i velmi dobře zabalené. Stav tak jak byl popsán. Věřím, že to nebyl poslední obchod, v budoucnu obchod s Tomášem uvítám. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 Chci sem napsat něco, co není úplně hodnocení obchodu, ale rád bych, aby to tu bylo. Jedná se o to, že díky Tomovi jsem strávil krásnou sobotu na SEW 2021 a hodně mě to potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Za mna taktiež môžem len doporučiť, hodinky ako písal a super pokec. Naviac ďakujem že mal trpezlivosť, nakoľko som z pracovných a zdravotných dôvodov musel niekoľko krát zrušiť cestu pre hodinky. Ešte raz ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Už nevim kolikátej kšeft a už to dříví do lesa nenosim, ale vozim vlakem. Slámochroup uděluje nálepku s trojema vidlema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Ahoj, za mě super. Rychlá komunikace včetne odeslání a vše tak, jak se dohodlo. Díky moc za obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Actionman1 je opravdu akční. Ikdyž šly hodinky přes hranice, byly u mě fakt rychle. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik26 Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Este raz dakujem Tomasovi za novy kusok, ...jeden seriozny chlap! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Děkuji Tomášovi za hodinky. Rychlá jasná domluva, rychlé odeslání. Jednoznačně doporučuji. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Děkuji za rychlý a pohodový obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kzlo Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 Doporučuji Tomáše, rychlá domluva, skvělá komunikace a rychlé odeslání. Navíc jsem s hodinkami moc spokojený. Jednoznačně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnm Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Vše naprosto v pořádku, zboží dle dohody poslal ještě dřív, než mu přišly peníze, bylo perfektně zabalené a přesně dle popisu. Jednoznačně palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Nehodinkový obchod, blesková komunikace, super balení, ochota... za mě TOP prodejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Seriózny predajca. Komunikácia na úrovni. Rýchlo a bezproblemovo odoslané. Dávam rating AAA+++ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se