Dokusan Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 Ahoj, nějak nevím co by a pořád ještě nechci být OWG a když tak koukám na hodinkovnici, mám pocit, že bych chtěl něco s mimostrednou vterinovkou. Nechci aby to bylo vintage ani příliš vintage look. Spíš neco jednoduchého ve stylu Nomos. Automaty, pouzdro 38-41 mm.Máte nějaké nápady.
HondzaX Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 Stowa Antea je dobrý nápad. Nicméně tam bych volil variantu 36 mm. 41 mm jsem zkoušel a bylo to obrovské bago. Nebo alespoň takový pocit jsem z nich měl.
Dokusan Odesláno 12. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2018 (upraveno) Já bych nejraději Wardy C9 Harrison, jedny tady jsou. Jinak se už blbě shání. Navíc od Wardů mu teď jde C65 Trident DiverJo a nemusí to být automaty, může to být manuální nátah Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. května 2018 uživatelem Dokusan
Dokusan Odesláno 12. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2018 Jo a Hamilton z nejakyho důvodu nechci.Něco mimo můj budget Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ragu Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 (upraveno) Pokud se ti líbí ty wardy a nevadí steinhart https://www.chronoshop.cz/steinhart-marine/steinhart-marine-chronometer-ii-roman Edit: sorry, nevšiml jsem si velikosti Upraveno 12. května 2018 uživatelem ragu
pepyczek Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 Já bych bral ty Stowy Klassik KS, švagr se chystá na 365, tak jsem zvědavý.
geometr Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 Mně přijde, že u těch Wardů strašně ruší ciferník ta datumka, nějak tam podle mě nezapadá, naproti tomu se mi zdají o dost lépe řešené ty Eterny a Orisy pod tím a nebo bez data.
geometr Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 Jsem si vzpomněl: Co třeba: https://www.hodinky-koscom.cz/cz/certina-c022-428-16-031-00 lepší obrázky tady: https://www.jomashop.com/certina-watch-c022-428-16-031-00.html Na živo jsou to velmi pěkné hodinky.
AndyAaron Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 Ja bych sel do Junghans Meister. Maji je v nekolika verzich cifru a pouzdra. Cena uz je lehce nad, ale treba bys v Chronoshopu neco usmlouval, nebo nasel jinde. https://www.chronoshop.cz/junghans-meister-handaufzug/junghans-meister-handaufzug-027-320000
Diablo1st Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 Biatec Majestic by ti nestáli za priplatenie?
ragu Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 Tady taky každá diskuze s výběrem končí tím, že musíš navýšit budget aspoň o 100%. Z toho co tady padlo bych hlasoval za Stowu a Junghans (ty jsou boží a úplně jsem na ně zapomněl). Pokud připlácet, tak vzít raději Nomos, entry level novejch clubu začíná na 35k. Ruku na srdce, vzhledem k tvýmu stylu nakupování a prodeje bych šel do něčeho, na čem nebudeš tak tratit. To Biatec ani Wardy fakt nebudou.
Dokusan Odesláno 13. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2018 Farer i Biatec jsou fajn, ale ty prachy za ně nedám (jak píše Ragu). Nomos je dobrá volba. Ale už je to někde jinde cenově. Ještě budu hledat.
ragu Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Odesláno 13. května 2018 Hele Nomos Campus jsou nový za 35. Jetý Cluby s bílým cifrem v 36mm tady šly myslím za 20k, tak si zkus hodit poptávku nebo zkoukni Ch24. Jinak ty Junghans jsou fakt hezký, jednu dobu jsem chtěl meistery s modrým cifrem a chodil si je několikrát zkoušet. Nejvíc low budget varianta bude sehnat Traktory v hezkým stavu nebo po renovaci.
Dokusan Odesláno 13. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2018 Primárně se pokusím sehnat v UK ty Wardy. Ty junghasy mě přijdou až moc "jednoduchý", ale opravdu pěkný. Asi bych je musel vidět. Ještě mrknu na Seiko Premier. Ale to jsou asi jen baterky a navíc velky
AndyAaron Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Odesláno 13. května 2018 Nebudou se ti oblekovky, i kdyz s mimostredkou uz moc prekryvat s tema Sinnama?
Dokusan Odesláno 13. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2018 Budou... Ale tyhle Bally určitě ne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Odesláno 13. května 2018 (upraveno) No tak tady ta datumka ten jinak vyvedenej ciferník úplně zničila. Mohla bejt aspoň v kulatým okýnku bez rámečku. Do né úplně tvarově jednoduchých ruček a fontů ciferníku prsknutej přísně geometrickej obdélníkovej rámeček s technickým fontem. To je horší než ty Wardy. Jinak zajímavej tah. Edit: ... ještě uplně narvaná na tu trojku. Upraveno 13. května 2018 uživatelem geometr
Dokusan Odesláno 13. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2018 (upraveno) Máte pravdu. Jak nad tím tak přemýšlím, je to vlastně blbost. Pokud neseženu někde ty Wardy za nějakou zajímavou , tak na to kašlu. Upraveno 13. května 2018 uživatelem Dokusan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se