Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, nějak nevím co by a pořád ještě nechci být OWG a když tak koukám na hodinkovnici, mám pocit, že bych chtěl něco s mimostrednou vterinovkou. Nechci aby to bylo vintage ani příliš vintage look. Spíš neco jednoduchého ve stylu Nomos.

Automaty, pouzdro 38-41 mm.

Máte nějaké nápady.

Odesláno (upraveno)

Já bych nejraději Wardy C9 Harrison, jedny tady jsou. Jinak se už blbě shání. Navíc od Wardů mu teď jde C65 Trident Diver

Jo a nemusí to být automaty, může to být manuální nátah

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Jo a Hamilton z nejakyho důvodu nechci.

Něco mimo můj budget

Odesláno

Tady taky každá diskuze s výběrem končí tím, že musíš navýšit budget aspoň o 100%. Z toho co tady padlo bych hlasoval za Stowu a Junghans (ty jsou boží a úplně jsem na ně zapomněl). Pokud připlácet, tak vzít raději Nomos, entry level novejch clubu začíná na 35k. Ruku na srdce, vzhledem k tvýmu stylu nakupování a prodeje bych šel do něčeho, na čem nebudeš tak tratit. To Biatec ani Wardy fakt nebudou.

Odesláno

Farer i Biatec jsou fajn, ale ty prachy za ně nedám (jak píše Ragu). Nomos je dobrá volba. Ale už je to někde jinde cenově. Ještě budu hledat.

Odesláno

Hele Nomos Campus jsou nový za 35. Jetý Cluby s bílým cifrem v 36mm tady šly myslím za 20k, tak si zkus hodit poptávku nebo zkoukni Ch24. Jinak ty Junghans jsou fakt hezký, jednu dobu jsem chtěl meistery s modrým cifrem a chodil si je několikrát zkoušet. Nejvíc low budget varianta bude sehnat Traktory v hezkým stavu nebo po renovaci.

Odesláno

Primárně se pokusím sehnat v UK ty Wardy. Ty junghasy mě přijdou až moc "jednoduchý", ale opravdu pěkný. Asi bych je musel vidět. Ještě mrknu na Seiko Premier. Ale to jsou asi jen baterky a navíc velky

Odesláno (upraveno)

No tak tady ta datumka ten jinak vyvedenej ciferník úplně zničila. Mohla bejt aspoň v kulatým okýnku bez rámečku. Do né úplně tvarově jednoduchých ruček a fontů ciferníku prsknutej přísně geometrickej obdélníkovej rámeček s technickým fontem. To je horší než ty Wardy. Jinak zajímavej tah.

Edit: ... ještě uplně narvaná na tu trojku.

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno (upraveno)

Máte pravdu. Jak nad tím tak přemýšlím, je to vlastně blbost. Pokud neseženu někde ty Wardy za nějakou zajímavou , tak na to kašlu.

Upraveno uživatelem Dokusan

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...