Tichus Odesláno 15. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Ten první odstavec nevím, ale ten druhý má něco do sebe. Je pravda, že si taky moc nedovedu představit, že bych litoval, že jsem koupil suby a ne bondovky...hmm...
LovecK Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Ja jsem par kousku mel a cernyma subama se neda nic zkazit, jasne strucne! Suby bych povazoval za zaklad a doplnil pak moonama a necim dalsim a zavrel kramek...
LovecK Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Uprimne? Stejne je mas v inzerci...
Tichus Odesláno 15. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2018 :D ale zas tak ten inzerát netlačím. Si právě říkám, že by to byly se subama dvoje relativně podobě hodinky. A s těma SOH jsem vlastně docela spokojený, mám je v inzerci spíš z nudy... Jsou super. Ale jinak koukám, že suby tady jasně vedou
baza Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Jako jediné bych taky vybral suby.Dají se nosit vždy a všude.
ragu Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Heh, jsem rád, že v tom zrovna neplavu sám. Mám Moony a NorthFlagy, zvažuju jestli NF nechat, vyměnit za bondovky nebo Pelagosy, případně prodat obojí a koupit Suby nebo Expy. Takovýho přemýšlení kvůli takový hovadině. Každopádně ať koupíš cokoliv, vždycky to můžeš střelit a koupit třeba digitálky.
Tichus Odesláno 15. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2018 :D jsem rád, že v tom nejsem sám taky si někdy říkám, že sám nechápu, kolik času tomuhle jsem schopný věnovat Zítra se mi snad podaří po delší době ty suby omrknout, tak uvidím. Každopádně zatím díky všem za názor!
Liqid Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Máme koukám podobný vkus, jako první jsem měl bondovky. Tah sice není pohodlný, ale vynahradí to nízké pouzdro a zajímavý cifr. Poté jsem dokoupil DJ. Na jubilee nejpohodnější možné hodinky, neokoukají se, nepoutají moc pozornosti, slušná univerzálnost. Další byly na řadě moony. Hodně dlouho jsem se jim bránil - manuál, wr, zbytečné stopky...ale když byly na ruce, tak jako dobrý, ale jako jediné hodinky bych je nechtěl. Jen místo subů jsem pořídil expy II. Kdybych musel vybrat jedny, vemu DJ. Nic nemají navíc, dají se nosit pořád (viz fílo na stavbě), lze je hodně přizpůsobit nositeli (tah, luneta, hromada cifrů).
Tichus Odesláno 15. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Jj, nad expama dvojkama jsem už taky uvažoval ) A ty DJ vidím do budoucna taky docela dobře... Ono to asi bude v pořadí bondovky/suby a pak Moony/DJ. Prozatímní favorit jsou bondovky a DJ. Když vezmu ty SOH, kterých se mi moc zbavovat nechce, tak úplně jiné pouzdro, zajímavý cifr, modrá barva. DJ by to pak doplnilo bílou a aspoň jedny by byly bez lunety. Nechci mít všechno černé (a Hulky nee...a WG suby jsou mimo ). Ale všichni je tady hrozně propagujou a taky glidelock, že jo
patprom Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Jo, o sponě s mikroregulací vím, ale ta je ještě o trochu větší než ta origo, takže pochybuju, že by přidala na pohodlnosti Jak říkám, samozřejmě považuju mikroregulaci za super, ale o hodně víc mě zajímá šířka náramku u spony, což zrovna u těch bondovek není ono. A nejsou to zrovna hodinky, které by se daly nosit na něčem jiném než na buznatahu (ok, hirsch robby u černých nebo mesh). Chtělo by to ty suby vomrknout, ale už to mám ve statusech snad počtvrté a pořád nikdo Klidne si muzes vyzkouset moje nekde v Ostrave. Mam Bondovky se sponou s mikroregulaci (super pohodli) i Suby. Posli sz a muzeme se domluvit.
Locky Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 A co DJ s modrým cifrem? Měl by si barevný cifr, easylink, kombinace lunet/náramku dle libosti a dokonce i velikost na výběr.
Tichus Odesláno 15. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2018 I tohle mě napadlo to už bych vzal asi spíš ty bílé... Hlavně ale chci mít aspoň jedny pořádné potápky (za které SOH tak úplně nepovažuju). Ideální cíl je jedny potápky a jedny tak jakože na všechno. Proto ty dvojice bondovky / suby a moony / DJ
Maxel Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 (upraveno) Kombo Suby & DJ je imo dost solidní. Jak bych tedy volil spíš 14060 (soon) a bílý GS (mam), ale to už je na vkusu každého K tomu pak hodíš trochu barvy k vodě - pepsi želvy nebo oranžový monstra, a máš vystaráno na celej rok. Upraveno 15. května 2018 uživatelem Maxel
Tichus Odesláno 15. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Hej, na oranžová monstra se chystám už dlouho...!!
Maxel Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Tak neváhej Já je budu letos sedlat k vodě už třetím rokem a jsou to jedny z nej letních hodinek. Dík patří lamiczkovi a jeho putovním, které mě o tom přesvědčily. Neuvažoval jsi nad volbou v rámci jednoho brandu? Aby Tě v případě mixu nezačlo časem sr*t, že nemáš ty druhý ze stejný stáje. Tedy - Suby & DJ a když SMP, tak k nim AT? Přiznam se, že Moony dobrý, ale ani do jednoho komba mi tolik nezapadaj. Ale to bude jen můj pocit.Ono by nakonec nemuselo být zlý trio SMP + AT + Moony. Keramický bondovky a AT koupíš za cenu Subů, takže Ti zbyde aj na ty Moony
Tichus Odesláno 15. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2018 ) jj, i nad AT jsem uvažoval ) dokonce jak má teď kdojinej ty 38,5, tak mi pořád leží v hlavě...
vitvarak Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Odesláno 16. května 2018 Za mě Suby, mám je tři roky a naprostá spokojenost. Bondovky se mi osobně nelíbí a ta jejich přezdívka mi přijde úplně mimo, neboť jak píše Fleming, "He could not just wear a watch, it had to be a Rolex". Ale je fakt, že jak se den za dnem stávám stále nudnějším starým dědkem, tak mě nějak začínají brát klasické 36 Datejusty, samozřejmě v plné nudněstarodědkovské palbě, tj. fluted bezel + jubilee... A jeden trochu OT nudný starý dědek v teplákovce s Datejustama ve žlutém zlatě, stejně jako měl vůbec první model Datejust v roce 1945. Prostě úplná dokonalost
Tichus Odesláno 16. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2018 Co co? To seš ty? Tak jsem si dneska osahal oboje (bondovky i suby) a že bych z toho teda byl moudrej, to ne. Když si odmyslím náramek, tak jsou to dost vyrovnané hodinky za dost nevyrovnanou cenu. A bondovky jsou zajímavější, což může být pro i proti. No bude to ještě boj
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se