habadej Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Odesláno 23. července 2018 V pohodě :-). Až bude, tak bude.
Happy88 Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Odesláno 23. července 2018 Mohl by se rozsirit pocet na 111.To bych pak mel 11/111
sodekcz Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 p?sitive : nějaký orientační termín včetně ceny by padnout měl. Jako třeba začátek školního roku, nebo Vánoce a tak. Jinak se to rozplizne do ztracena akorát se budou posouvat náhradníci za odpadlíky.
EngineerHack Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Odesláno 31. července 2018 chce to hlavne klid. I jine LE projekty sa tahaju niekedy roky.Bude to kdiz to bude
hreba Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2018 Nevzdal to někdo? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Diablo1st Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2018 Všetci čakajú na cenu a potom sa uvidí
JoyStick Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 Né že bych byl jako netrpělivej, ale přijde mi že to lehce chcíplo. Takže bímene, jak teda?
Franta1973 Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Odesláno 23. září 2018 Ahoj napiš mě prosim mezi náhradníky.díky
beeman Odesláno 23. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2018 zdravim vsechny a zacnu hned zpravou neprijemnou: bohuzel muj kun se k zhotoveni alespon prototypu nejak nema, netlacil jsem na nej, jenom jsem se obcas pripomel, i jednou na pivko vytahl, ale cim dal mi bylo jasnejsi, ze je to pro nej vetsi sousto, nez si nejspis myslel. Jako vyrobit by vyrobil, ale jelikoz jsem pozadoval preciznost a prvotridni zpracovani, asi se toho lekl. Jako nerekl jeste NE, ale ja osobne to u nej uz nevidim. Bylo leto, spousta zabavy a malo casu, nepidil jsem v jinych vodach, stejne vsichni uzivali leta a jenom bych se nabehal. Tento mesic byl jeste po lete docela hekticky, co se tyce pracovnich povinnosti, ale jiz se vse sklidnilo a ja muzu zacit venovat casu necemu smysluplnemu. Takze da se rict, ze zacinam na zelene louce a to hledanim vyrobce, jako prvni vyzkousim zkontaktovat Elton, byl jsem tam na dni otevrenych dveri a bylo mi to mistnima doporuceno. Zde je ale velkou neznamou a taky nejspis showstoperem cena, ale co uz za optani nic nedam. Samozrejme budu hledat i jinde, verim, ze nakonec budu uspesny a sezenu vyrobce s dobrym pomerem cena/kvalita. Chci to hlavne pro sebe a v danej moment je uplne jedno, jestli necham vyrobit 1ks nebo 100ks, proto tento "projekt" neusne, dokud nebude realizovan, Nechci a nemohu slibit zadny termin, v techto vodach plavu poprve a jelikoz tlacime na cenu, nejakou chvilku vyhledani optimalniho vyrobce zabere. Diky a kdo vytrva, verim, ze nebude litovat :-)
Jirka19 Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 díky za info, za snahu a držím palce :-)
zrno Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Odesláno 1. října 2018 Kdyby jsi potřeboval cnc soustružníka tak ti můžu dát kontakt
beeman Odesláno 1. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2018 sem s nim prosim :-) tedy do SZ, at mi ho nekdu neukradne ;-) V 1. 10. 2018 v 7:45, zrno napsal: Kdyby jsi potřeboval cnc soustružníka tak ti můžu dát kontakt
Kid_A Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Odesláno 8. října 2018 A co napsat do Bergeon, jestli by neudelali customized vercajk?
beeman Odesláno 8. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2018 taky me to na malou chvilku napadlo, ale obavam se, ze by to byla darda, tak jsem to hned zavrhl :-(samo za zeptani nic nedam, tak se precejenom pokusim sesmolit poptavaci dopis, ale porad nemam vykres, ktery by to nejspis k dopisu chtelo prilozitv planu mam puvodne detaily a vykres resit s vyrobcem po hrubem naceneni a odsouhlaseni ceny mistnim osazenstvem
zrno Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Odesláno 8. října 2018 každopádně soustružník pro nacenění bude potřebovat výkres bez toho to nemá cenu ani poptávat
Diablo1st Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 V 8. 10. 2018 v 17:58, beeman napsal: taky me to na malou chvilku napadlo, ale obavam se, ze by to byla darda, tak jsem to hned zavrhl :-(samo za zeptani nic nedam, tak se precejenom pokusim sesmolit poptavaci dopis, ale porad nemam vykres, ktery by to nejspis k dopisu chtelo prilozitv planu mam puvodne detaily a vykres resit s vyrobcem po hrubem naceneni a odsouhlaseni ceny mistnim osazenstvem Nejako to tu zakapalo. Sú nejaké novinky?
Murphy97 Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2018 Beemane, zijem, nebo jdeme domu? V poho, no flame...
spaja Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2019 Ahoj, je možnost ještě naskočit do tohoto projektu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se