sima1one Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 baví mě to sledovat, ať se dílo povede! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 predal jsem pozadavky, prej neni problem z nerezu, udela jeden kusanec a stanovi cenu, ta bude pak pro vas konecna, plus postovne ofczatim nebyl schopnej nic nastrelit, tak jsem sam zvedav :-)z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 uskomaton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 jenom dodam, ze cena bude konecna, sam tedy doufam, ze prizniva bez ohledu na pocet vyrobenych kusu, to znamena, ze limitka bude i kdybych si mel nechat vyrobit jenom jeden jediny kousek pro sebe je to dano tim, ze vyroba nebude probihat na CNC, kde plati, ze cim vic kusu, tim lepsi cena za jeden, vyroba bude provadena rucne na soustruhu, takze tam neni co pri vetsim poctu do ceny rozpustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Držím palce - taktiež budem sledovať a čakať na výsledok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Jsem rád, že se to tu oživilo a držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 jeste prosim chvilku strpeni co se tyka ceny, profik se k tomu jeste nedostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 tak prave jsem obdrzel fota hotoveho vystezejkovace od profika, je to z nerezu a je to asi malinko lepsi, nez ten muj zoufaly pokus cenu mi rekne do konce tydne jeste tam ofc bude logo chronomagu a premyslim, jestli tam davat cislo limitky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 pokud ano, tak stejne bychom museli udelat novy seznam zajemcu s pozadovanymi cisly, ten puvodni, moji vinou, je urcite neaktualni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konnan Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 před 17 minutami, beeman napsal: pokud ano, tak stejne bychom museli udelat novy seznam zajemcu s pozadovanymi cisly, ten puvodni, moji vinou, je urcite neaktualni Hlásím se a jsem za číslo limitky, bral bych 1 (pokud ji chceš pro sebe tak 2 ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Vypada to velmi dobre. Jsem zvedavy na cenovku Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Budu teda aj nahradne hroty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Já jsem určitě ve střehu - vypadá dobře a číslo bych bral jaké jsem měl v původní tabulce Pokud to bude bez čísel, tak to asi přežiju, ale znáte to - v čase nezíská tolik na hodnotě. Plánuji ho za deset let prodat s tučným ziskem Je bomba, že se ti povedlo dotáhnout!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Teď na to koukám, že jsem měl 19 - pokud by byla volná 18, tak bych se rád posunul na ni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 No tak super, diky! Mam samozrejme stale zajem a to i o stejne cislo, tedy 9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Vlákno opět sleduji a musím ocenit, jak ses do toho znovu pustil. Těším se na další info. Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Jseš dobrej.Držím palce a číslo 91,pokud to budeš číslovat mi pořád vyhovuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 super, tomu se rika zmrtvychvstani... beru nakonec 1 kousek, c.79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se