Přejít na obsah

Turbočlen?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 303
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Cyber - tady takovych turboclenu pribyva posledni dobou jak hub po desti.. Se vzdycky bavim tim jak se otviraj 2 roky stary vlakna ve kterejch uz zdechnul pes a jsou vyreseny nejakym nicnerikajicim prispevkem.. ;)

Návštěvník Kamil
Odesláno

To je strašný! Nejdřív "askold", teď ještě "TomasHakl". Kdo to má po nich číst. :(

Moderátoři kde jste?

Návštěvník YPO
Odesláno

možná jsem neobjektivní, ale zařídil jsem vše potřebné

Odesláno
  spiderer napsal:
Cyber - tady takovych turboclenu pribyva posledni dobou jak hub po desti.. Se vzdycky bavim tim jak se otviraj 2 roky stary vlakna ve kterejch uz zdechnul pes a jsou vyreseny nejakym nicnerikajicim prispevkem.. ;)

...ano, ano, také si myslím, že Omegy jsou kvalitní švýcarské hodinky....někdy mají i nepošrábatelná sklíčka ze safíru, a některé modely mají i vodutěsnost na povrchové plavání. Obecně je rozhodně lepší koupit automat. Ano, automat mám, a je výborný. Kdepak, kožený řemínek je kožený řemínek :crying_anim: :gun_bandana: :helpsmilie:

Odesláno
  Cyber napsal:
...ano, ano, také si myslím, že Omegy jsou kvalitní švýcarské hodinky....někdy mají i nepošrábatelná sklíčka ze safíru, a některé modely mají i vodutěsnost na povrchové plavání. Obecně je rozhodně lepší koupit automat. Ano, automat mám, a je výborný. Kdepak, kožený řemínek je kožený řemínek :crying_anim: :gun_bandana: :helpsmilie:

Kdepak piloti nosi breitling, breitling je dobra firma, breitling maji hodne faku na ebay, kupovat hodinky na ebay je o hubu, na ebay nejsou hodinky se zarukou, myslim ze automaty jsou fajn, i kdyz rucni natah nebo quartz taky jdou, kazdy ma neco, kozeny reminek smrdi, clovek by se mel obcas umyt, pak smrdi min, hodinky jsou fajn, cas jde sledovat i na mobilu, ooooohh, aaaaa, pekny kousek, prima desing, ty vole hustyyy, Longines umi.. Ono obcas se clovek aspon pobavi, ale vetsinou me to spis sere :/

Odesláno
  spiderer napsal:
Kdepak piloti nosi breitling, breitling je dobra firma, breitling maji hodne faku na ebay, kupovat hodinky na ebay je o hubu, na ebay nejsou hodinky se zarukou, myslim ze automaty jsou fajn, i kdyz rucni natah nebo quartz taky jdou, kazdy ma neco, kozeny reminek smrdi, clovek by se mel obcas umyt, pak smrdi min, hodinky jsou fajn, cas jde sledovat i na mobilu, ooooohh, aaaaa, pekny kousek, prima desing, ty vole hustyyy, Longines umi.. Ono obcas se clovek aspon pobavi, ale vetsinou me to spis sere :/

:thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Odesláno
  spiderer napsal:

No a to všechno způsobuje limit 50ti příspěvků. Každý si ho chce splnit, kdyby náhodou něco...

Odesláno
  damankapsky napsal:
No a to všechno způsobuje limit 50ti příspěvků. Každý si ho chce splnit, kdyby náhodou něco...

Ahh, oooh!

Odesláno
  damankapsky napsal:

By me zajimalo, jak muze milovnik hodinek najednou narazit na chronomag a zacit ve velkem prodavat. Takovi lide existuji? Si lide kupuji patery hodinky aniz by znali chronomag? Vzdyt google pri kazdem dotazu na hodinky vyhodi chronomag skoro na prvnim miste.

Odesláno

damankapsky:Nechápu ale proč, vždyť přece může prodávat hodinky jinde... Kupovat může , ikdyž nemá 50+, myslím, že tohle by se změnilo, kdyby byla zavedena čekací doba, prostě třeba 2-3měsíce a poté by mohl inzerovat, vždyť tady ty příspěvky jsou hrozné :( Neříkám, že bych sám tohle fórum nějak obohacoval nějakými svými moudry, ale aspoň tady nepíšu kraviny...

Odesláno

Ale zase na druhou stranu, některé informace kterými vy již opovrhujete, protože jsou pro vás samozřejmostí, mohou novější členy zajímat. Uvědomte si, že je zde kolem 3 tis. členů. Osobně jsem před třemi lety touhle dobou nosil ještě quartz a o tom, že existuje nějaký Prim kalibr 66, jsem neměl ani tušení. Vyhledávání zde není někdy zrovna jednoduché a číst celý Chronomag od začátku bych tedy taky už nechtěl.

Odesláno

Ondraj: V tomhle jsem za jedno, vadí mi pouze TO, jak se očividně snaží nasbírat 50 příspěvků, když odepisují do více než 3 měsíců starých vláken... To, že napíšou něco, co už tady je, mi nevadí, je tady opravdu hodně členů a někdy se zde objeví něco vícekrát ( to se toleruje )...

Odesláno

Tak teď jsem dejte někdo návod jak mám nasbírat 50 příspěvků a nedráždit dlouholeté členy jsem zde už nějakej pátek a už jsem také něco koupil z místní nabítky ale můj poslední pokus se nezadařil a to jsem na místní rady členů dal a kontaktoval někoho kdo je zde už dlouho a poprosil o pomoc šlo o watchwinder ale odezva nula (mimo sibirnaya ten mi snad pomůže) asi je to o tom že každý není znalec v

oboru ale jak piše PETA-Biker aspoň tady nepišu kraviny

A nebo takhle :blowup: nebo ACHHH , to je nádhera atd.

No a teď počkám kdo se do mě pustí.

Odesláno
  objevitel napsal:
Tak teď jsem dejte někdo návod jak mám nasbírat 50 příspěvků a nedráždit dlouholeté členy jsem zde už nějakej pátek a už jsem také něco koupil z místní nabítky ale můj poslední pokus se nezadařil a to jsem na místní rady členů dal a kontaktoval někoho kdo je zde už dlouho a poprosil o pomoc šlo o watchwinder ale odezva nula (mimo sibirnaya ten mi snad pomůže) asi je to o tom že každý není znalec v

oboru ale jak piše PETA-Biker aspoň tady nepišu kraviny

A nebo takhle :blowup: nebo ACHHH , to je nádhera atd.

No a teď počkám kdo se do mě pustí.

Já osobně vidím jako ideální vlákna v sekci Ostatní diskuze a zábava. Myslím si, že každý tam narazí na vlákno, o kterém něco ví (kafe, motorky, doutníky, nože, čokoláda, plnící pera, focení, sci-fi, sluneční brýle, čím se živíte, pivo, bike, co kdo pije, co kdo poslouchá, ostatní záliby, kdo odkud je,...) a tam se může realizovat. A pokud náhodou ne, tak je tu vlákno Humor, kam švihnout každý den dva vtipy, to by snad neměl být problém. Pokud každý den postneš dva vtipy a jeden jiný příspěvek, tak za dva týdny a kousek máš 50 příspěvků...

Pro mě (nevím, jak se na to koukají ostatní) by toto bylo mnohem lepší, než vytahávání dva roky starých vláken týkajících se výběru hodinek.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...