Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Potřebuje to být vždy připojené právě kvůli tomu zjišťování přesného času z time serveru. Zkus si zapnout režim Letadlo a uvidíš.. Resp. nevidíš, protože to nebude fungovat.

To, o čem ty mluvíš, řeší třeba WatchCheck pomocí GPS signálu, kdy se nepotřebuje dotazovat time serveru.

Aplikace nemá možnost si "uložit" atomový čas a pak ho používat v offline režimu. Navíc by to nedávalo smysl.

Upraveno uživatelem j.e.n.i.k.82
  • Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Po aktualizaci funguje uložení nových hodinek jen po zadání značky nebo modelu. Díky.

Vzhledově se mi líbí sjednocení funkcí (Measurement a Clock Adjustment) pod jedno tlačítko, ale uživatelsky byla asi lepší původní verze - na každou funkci dedikované tlačítko. Ušetřilo to jedno kliknutí, ale dokážu s tím žít..

Odesláno

možná mi něco uniká, ale proč by to principielně nešlo ?

dnes budu připojen na net =budu mít údaje z atomových hodin, zadám čas na mých měřených hodinkách

pak to 14 dní nechám volně běžet, budu OFFline 

za 14 dní se připojím na net, zaktualizuji si čas z atomových hodin, zadám čas na mých měřených hodinkách a app mi sdělí rozdíl ?

mám pravdu ? nebo jsem mimo ?

Odesláno

Jo taaak.. To samozřejmě ano :-) Jen jsme se nepochopili.

Bral jsem to tak, že bys chtěl odchylku měřit každý den, ale připojovat se až po těch 14 dnech.

Odesláno

Synchronizace s GPS je sice technicky možná, ale chce se vám chodit kvůli tomu ven? (GPS vám pod střechou fungovat nebude). NTP protokol funguje kdekoliv, a není to nějak hodně dat, která spotřebuje.

Odesláno

Já bych to bral jako příjemný doplněk, když jsi někde na cestách bez dat..

Jinak GPS se obvykle chytá i v místnostech poblíž oken, takže není potřeba ani chodit ven.. :-)

Odesláno

Zatím to neplánuju. Ale, pokud by se aplikace "chytla" pro Android, asi by neměl být problém ji napsat i pro iOS. Není tam nic moc specifického pro Android.

Odesláno

Na úvodní obrazovce bych změnil "Přehrej" GTS na "Přehraj".

A nepotěšila mě nutnost zakoupit placenou verzi pro přidání druhých hodinek.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak sem u teto appky taky zakotvil. Pouzival jsem "watch accurancy", ale mel sem ji na starem telefonu. Ted jsem s hruzou zjistil, ze uz neni v nabidce "google obchodu" a mam smulu.

Osobne mi jednoznacne vyhovovalo nafotit hodinky pres mobil a tim se zaznamenal aktualni cas. Atomove hodiny jsou mi k nicemu, zajima mne jen denni odchylka u automatu.

Kazdopadne fajn appka.

Dekuji. 

PS: Placenou verzi bych zvazil ve chvili, kdy se budou dat hodinky vyfotit a tim ziskat aktualni cas. A nebude cena presahovat 100,-kc.  Vlastni zadavani casu mi osobne moc nevyhovuje.

• po 5 týdnech...
Odesláno

Aplikaci pravidelně používám a změnil bych dvě věci, i když ve výsledku by asi stačila jedna z nich.

1 - možnost změnit zaznamenaný čas na klávesnici zadáním čísel, ne jen klikáním na šipky

2 - nabízet zaznamenaný čas už se započtenou odchylkou, abych nemusel 30x klikat pro rozdíl půl minuty

Odesláno

Tak sem mesic pouzival soucasne dve aplikace, tedy tuto a WatchCheck. Nakonec sem se rozhodl pro Watchcheck.

Jednak zadavani casu mi prijde "lepsi", ale predevsim moznost zaznamenat u kazdeho mereni polohu hodinek. Mnohem lepe se pak sleduje v jake pozici jdou hodinky s jakou odchylkou.

Bohuzel s nostalgii vzpominam na nejlepsi aplikaci Watch accuracy.

Odesláno

Já tuhle aplikaci používám už měsíc a hrozně rychle jsem si na ní zvykl. A protože mi fakt vyhovuje, koupil jsem si plnou verzi. 

• Po letech...
Odesláno

Tak jsem si aplikaci stáhnul a zaplatil platinovou verzi. Miluju takhle jednoduchý (já toho víc nepotřebuju) a funkční appky. A od autora jsem už v minulosti některé jeho aplikace používal, vždy k plné spokojenosti. Díky!

• po měsících...
Odesláno

Mám takový zajímavý problém. Hodinky Vostok, kalibr 2214, podle poslechu tiskají dobře, podle Clock Tuneru mají správný kmitočet, ale na ciferníku vidím, že jdou mnohem pomaleji. Zkoušel jsem demagnetizér, to se úplně zastavily, pak jsem je otevřel a zase jdou, ale pomalu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...