jacob Odesláno 30. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Ahoj Kubo, zkoušel jsem psát i volat, ale nedaří se. Chtěl bych se dohodnout na servisu iwc a dotáhnout tuning seiko. Jestli máte zájem, tak se pls. ozvi do SZ. Díky I.Ahoj Igore, hodinarstvi je nyni zavrene z narizeni vlady. Poslu ale samozrejme SZ. Dekuji a hezky vecer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 3. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Péče o krásné dámské Rolex Datejust, u kterých provedeme servis stroje po pěti letech, přetěsnění pouzdra a nakonec velmi lehké přeleštení pouzdra a kovotahu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipisek Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 dobrý denprosím o info, kdy buduu moje Doxa Trofeo hotové?Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 7. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Doxa jsou hotové, posílám SZ s detaily :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Zkusim to taky touhle cestou. Dobry den nebo ahoj. Muzu se zeptat jak to vypada s vyresenim reklamace opravy mych omega speedmaster mark II vintage. Uz jsou tam na oprave servisu pres rok. Pokazde kdyz se zastavim(byl jsem tam 3x za ten rok coz si myslim neni uhaneni nebo buzeni) tak slibeno ze uz to bude a ozvete se a zatim dal ticho po pesine. Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 7. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Zjistím to do konce tohoto týdne a ozvu se. Vím, že tam byl problém s nějakým dílem a jeho dostupností. Prověřím s kolegou a zavoláme. Děkuji a pěkný večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 (upraveno) Dekuju. Budu cekat na telefon Upraveno 7. dubna 2020 uživatelem foldes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipisek Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 prosím o info o mých DOXA TROFEO, Sokolnice, Filip ŠDěkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 9. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 prosím o info o mých DOXA TROFEO, Sokolnice, Filip ŠDěkujiDle domluvy odesláno, podaci číslo v SZ. Pěkný večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Ahoj Kubo,co ty kapsáče,půjdou opravit či nikoliv?Už je to nějaká doba co jsme si psali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 (upraveno) Pražské hodinářství. Trochu se zpožděním děkuji za skvělý přístup a dokonalý servis pro moje hodinky. Luboš je mistr svého řemesla. Upraveno 13. dubna 2020 uživatelem kork74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 13. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Ahoj Kubo,co ty kapsáče,půjdou opravit či nikoliv?Už je to nějaká doba co jsme si psali Ahoj Marceli, napíšeme si SZ teď v týdnu prosím. Zjistím stav. Hezký zbytek dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 13. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Pražské hodinářství. Trochu se zpožděním děkuji za skvělý přístup a dokonalý servis pro moje hodinky. Luboš je mistr svého řemesla.Moc děkujeme, zprávu předám dále :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Dobře Kubo,díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Měl jsem na velkém servisu IWC aquatimer, hotovo za necelých 14 dnů, max. spokojenost. Zatím běhají perfektně. Takže díky. Současně jsem u kluků nechal na tuning seika, jakmile budou předvedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 17. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Děkujeme za milý vzkaz, předávám kolegovi :-). Seiko budou super, jsme v kontaktu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Panove na jine nez verejne zpusoby komunikace nijak nereagujete. Takze tyden po domluvenem terminu odpovedi musim takhle. Muzete mi zjistit jak to tedy je s reklamacni opravou mych hodinek a kdy uz bude ta drobnost hotova(u reklamace bych cekal do 30ti dni)? Rok bez hodinek mi uz neprijde moc v mezich servisu jakym jste chteli na zacatku byt. Diky Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Kurva chlapi, to si na tu komunikaci nemůžete dát pozor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 ČT24 teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Já rozumím, že práce mají asi hodně a občas něco uteče. Ale po přečtení tohodle vlákna k nim dá hodinky snad jen šílenec, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se