Jaem Odesláno 3. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2008 Aj toto uvidite v Baseli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 3. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2008 Není tam těch koleček nějak moc? Z toho by šly udělat dvoje hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 3. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2008 Takhle nepřehledný hodinky jsem snad ještě neviděl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Kolik je na nich hodin, 9:13? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Vit napsal: Kolik je na nich hodin, 9:13? to spíš tak 9:07 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Ondraj napsal: to spíš tak 9:07 máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Ondraj napsal: to spíš tak 9:07 Jsem asi lama, ale uz na to cumim 10 minut a nechapu jak jste na to prisli, pomoc ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Baker napsal: Jsem asi lama, ale uz na to cumim 10 minut a nechapu jak jste na to prisli, pomoc ! Ty kruhy nad koleckama s cislama maji takovej malej zobacek, kterej ukazuje na cisla... Jinak me se mooooc libej Na prehlednost kaslu, tyhle hodinky urcite nemaji byt prehledne, ale proste hezky vypadat. Strasne me bere to, ze maji nadech sperkovitosti, i kdyz tam nejsou zadny blby sutry, coz je mi sympaticke, a celkove jsou takovy neokazaly, neprovokativni, ale zaroven hodne vyrazny. Kloubouk dole designerovi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 (upraveno) zde A, už mě někdo předběhl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. dubna 2008 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 To baker-UŽ!! mě to trklo!! jsou tam malý výstupky který ukazujou čes nahoře pro hodiny, dole pro minutky . jasný, přehledný, rychle odečitatelný..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 (upraveno) Ondraj napsal: zde pozde A Radim taky pozde a ja jsem taky pozde, protoze Ondraj uz si vsiml, ze on je pozde a napsal to Upraveno 4. dubna 2008 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Smekam pred Vami, toho jsem si fakt nevsiml. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 a hergot.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 (upraveno) Btw, naprosto dokonale zvolenej motiv a nazev! (Pro francouzsky nehovorici - motyl ) Z nejakyho duvodu me ty hodinky moc chytaj za srdicko, ani nevim, co to vlastne je, asi nejakej faktor-X Skoro jako kdyz se clovek podiva na hodne peknou zenskou ...ty vole, ja jsem asi fakt magor Upraveno 4. dubna 2008 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 boo-beek napsal: pozde A Radim taky pozde a ja jsem taky pozde, protoze Ondraj uz si vsiml, ze on je pozde a napsal to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Neprehlednutelne, to teda rozhodne jsou, ale ne jako hodinky, spis jako modni doplnek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Baker napsal: Jsem asi lama, ale uz na to cumim 10 minut a nechapu jak jste na to prisli, pomoc ! Až když jsem přečetl, že je tam 9:07, tak jsem to tam asi našel. Je otázkou, kdyby tu kluci napsali, že je 6:24, jestli bych to tam taky nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Baker napsal: Neprehlednutelne, to teda rozhodne jsou, ale ne jako hodinky, spis jako modni doplnek Souhlasím a taky by mě asi štvalo furt někomu vysvětlovat, jak vlastně ukazují čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Každopádně jsem nic podobného ještě neviděl a minimálně je to hodně zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Hodne by me zajimala cena... Aspon orientacne, treba jako 2x Zenith Defy, 5x Zenith Defy, ... abych vedel, jestli ma vubec cenu snit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se