Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

my mame tento a jiny bych uz nechtel, jsme 2+1, postavis ho za 10 minut, jde rozdelit na dve pulky s vlastnim vchodem, jeden vchod jsou regulerni zaviraci dvere, komare se ti tam nemaj sanci dostat, mam v tom velkou manzelskou nafukovaci matraci a vejde se tam toho jeste mraky. dokoupili jsme takovou tu plachtu, kterou natahnem nad vchod jako slunecni ci destovou clonu

na ty vystave jsou ho videl

co to je prosim Ta zac?

vyzera dobre, zeby som si precital nejake info

vdaka

Odesláno

Bych řekl, že je celkem buřt, jestli budeš stavět dvoj nebo tří. Ta třetí ložnice je jen jedna tyč navíc. Ale podle toho co píšeš, to vypadá, že jedeš sám s dětma  :D  :D

No je to tak, sem tam s náma snad bude jezdit nějaká teta ;) Kdyby to mělo být doživotně jen o mně a holkách, tak počet ložnic vůbec neřeším a koupím velký jednokomorový :D

Odesláno

Tvl další vlákno, který mě bude stát prachy. Ja to tu nesnáším!

Úplně jsem zapomněl, že existuje rodinná dovolená pod stanem. Přitom mám na to skvělý vzpomínky... stan Havana... ti bohatší měli Mallorku... kempy na Slapech a u Baltu... :) o tohle svý děti nemůžu připravit!

Edit: jak je to dneska s bezpečností? Asi ve stanu nic nenechávat a doufat, že člověk po navratu z výletu nenajde stan rozřízlej, co?

Jak se nespí pod stanem a neuvaří guláš z plechovky na Esbitu na pevnej líh, tak je to, podle dětí, houby dovolená. :-)

Když vezmu, že ještě loni, jsem vybalil americké druhoválečné áčko bez podlážky, kdy se na nás chodili dívat, jak na exoty, tak tohle je proti tomu komfort. :-) A hlavně, děcka to baví.

Odesláno

Tak nakonec to vyhrál Coleman Ridgeman 4. Koupil jsem rovnou i ten přístřešek a bylo to někde kolem pěti litrů. No a další litry zahučely do dalších nezbytných mastňáckych věcí :D. Zítra vyrážíme testovat a holky už mi lozí po hlavě teď kdy vyrážíme :D

Takže díky za všechny názory

post-20351-0-91262800-1532022143_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

taky zitra vyrazime pod stan, ale jeste jsme se nerozhoupali kam, mas nejaky tajny tip?

premejslime Sedmohorky, Barboru, Svatou Katerinu

muzem zasousedit, taky mame holku ;-)

Tak nakonec to vyhrál Coleman Ridgeman 4. Koupil jsem rovnou i ten přístřešek a bylo to někde kolem pěti litrů. No a další litry zahučely do dalších nezbytných mastňáckych věcí :D. Zítra vyrážíme testovat a holky už mi lozí po hlavě teď kdy vyrážíme :D

Takže díky za všechny názory

Upraveno uživatelem beeman
Odesláno

taky zitra vyrazime pod stan, ale jeste jsme se nerozhoupali kam, mas nejaky tajny tip?

premejslime Sedmohorky, Barboru, Svatou Katerinu

muzem zasousedit, taky mame holku ;-)

Chtěl jsem do kempu v Srbsku, ale tam je nějaká party, což bych raději bez dětí ;)

Takže volba padla nakonec na Karlštejn, nebyl moc čas něco studovat, ale vypadá to tam gut a v okolí je toho taky dost. Ale jen jednu noc, prubnout a zjistit, co ze základních věcí nám ještě chybí :D

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak idylka s novým stanem trvala jen jedno kempování na Karlštejně. Minulý víkend, když jsem mimo ČR, mi někdo vybral auto. A protože jsem neměl jinou možnost a stan v něm musel nechat, tak mi ho někdo čórl i s tím přístřeškem....suma sumárum, jedna noc za 6 litrů :D ale nevzdávám to, příští rok pořídím jiný  a snad nenarazím zase na nenechavý prase...

• Po letech...
Odesláno

Nekdo typ na stan na delsi kempovani?

Jezdime k jezerum do Rakouska a uz me stvou "outdoorovy rodinny stany". Proste na kemping neocenim lehkej kompaktni stan pro 4, samostojici s prutama krizem atd. Tech uz sem zkusil dost, je v nich vedro, jsou maly... Rad bych tunelovej pro 4-5 lidi, vysokej 2 m. Vaha pres 20 kg :)

Mate nekdo zkusenosti typy?

Diky

Odesláno

Něco z Decathlonu z řady Fresh&Black? Měli jsme stan 4.2, spokojenost maximální. Velikostně by mohl vyhovovat, postavenej je u většiny prodejen, můžeš ho prolízt.

Odesláno
před 17 minutami, johny357 napsal:

Nekdo typ na stan na delsi kempovani?

Jezdime k jezerum do Rakouska a uz me stvou "outdoorovy rodinny stany". Proste na kemping neocenim lehkej kompaktni stan pro 4, samostojici s prutama krizem atd. Tech uz sem zkusil dost, je v nich vedro, jsou maly... Rad bych tunelovej pro 4-5 lidi, vysokej 2 m. Vaha pres 20 kg :)

Mate nekdo zkusenosti typy?

Diky

Mrkni na nabídku od Pinguin, jsou kvalitní a cenově dostupné. Máme několik let model Interval 4 a jsme spokojeni. Mají i šestku pokud chceš víc prostoru viz. odkaz. Mají i dobrý servis v případě, že se cokoliv přihodí.

https://www.pinguin-shop.cz/stan-pinguin-interval-6/?variantId=261248&gad_source=1&gad_campaignid=17875115264&gbraid=0AAAAAC5Y8VvyXyidz6lcjmIsnm2ANTYpE&gclid=CjwKCAjwl_XBBhAUEiwAWK2hzjhO2f7Pdqkpl9t1WU_3TpRodA_8Gy6xs6--zXtnm71RYNVjb7B7vxoClS8QAvD_BwE

Odesláno

Na tyden v jednom kempu s rodinou za me furt nej velkej stan :) obytnak nelaka a Californiu nebo Marco Polo, az nas decka poslou do haje :)

Chlapi diky za typy.

Decathlon fresh&black fakt funguje, ma ho kamos a loni sem byl ve vedrech vzdycky nasackovanej u nej :) takze ho zvazuju. 

Odesláno
před 12 hodinami, johny357 napsal:

Na tyden v jednom kempu s rodinou za me furt nej velkej stan :) obytnak nelaka a Californiu nebo Marco Polo, az nas decka poslou do haje :)

Chlapi diky za typy.

Decathlon fresh&black fakt funguje, ma ho kamos a loni sem byl ve vedrech vzdycky nasackovanej u nej :) takze ho zvazuju. 

Shodou okolností Decathlon má kámoš co jezdí se mnou, a za ty prašule vcelku fajn. Je třeba ho impregnovat tedy, protože už druhou sezónu mu začal pouštět vodu, já na tučňáka čtyři roky ještě nesáhnul a drží fest, ale je pravda že je dražší. Je řada výrobců stanů, ale zjisti si taky dostupnost dílů, hlavně pruty, které můžou prdnout. Vozí sem stany různých výrobců kde kdo a za tři roky zjistíš že na to nic neseženeš a servis nulový. IMG-20250604-WA0002.thumb.jpg.a6f4cbc687b3276c3aa1a8f30c2bf3bb.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Chlapi diky za typy, ja nakonec pujdu asi do Decathlon Air Seconds 6.3 F&B

https://www.decathlon.cz/p/nafukovaci-stan-air-seconds-6-3-fandb-6-osob-3-loznice/_/R-p-324957?mc=8584571

Neresim uplne cenu, ale hlavne at je v tom dobre. Vlezl sem do nej v decathlonu nedavno v brutal vedru, primy slunko a konkretne v tomhle vevnitr uplne pohoda. Jednak tim materialem, za druhy tema dvema vchodama (protoze 3.loznice pujde pryc) a ventilaci. Jeste tam lital jeden tatinek a dosel ke stejnymu zaveru.

Tj. klidne bych koupil levnejsi nebo i drazsi, ale uz se mi nechce experimentovat, ani delat kompromisy.

Upraveno uživatelem johny357

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...