Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Do kolika pojedou v sobotu stanky? Dava smysl dorazit pred tou 16 hodinou, obejit stanky, prohlidnout hodinky a pridat se k neformalnimu setkani jeste na vystave a pak pripadne vyrazit na afterparty?

Odesláno

Tak by mi to taky vycházelo, ale stánky by měly jet do 18:00 a je jich dost,  je to na takovou rychlovku. Když se člověk někde trochu sekne, tak je to na hraně.

Odesláno
  V 12. 10. 2018 v 6:13, skalis napsal:

Do kolika pojedou v sobotu stanky? Dava smysl dorazit pred tou 16 hodinou, obejit stanky, prohlidnout hodinky a pridat se k neformalnimu setkani jeste na vystave a pak pripadne vyrazit na afterparty?

Já myslím, že jo :-)

Odesláno

Zdravím lidi, taky bych rád na SEW, akorát by to muselo být v pátek. Vystavovatelé budou v pátek i v sobotu stejní? Jediné o co bych čistě prakticky přišel by byl doprovodný program? Já jenom aby tam v pátek třeba nechyběla polovina věcí,  díky za odpověď

Odesláno

Ahoj, zastavím se asi v pátek i sobotu.

Zatím jsem byl na každém SEWu, těm, kteří tam zatím nebyli, vřele doporučuji.

Přednášky bývají super a jejich atmosféra je komorní.

Odesláno
  V 12. 10. 2018 v 19:12, sibirnaya napsal:

Tot prave otazka, s cim jit mezi lidi?

V 12. 10. 2018 v 19:29, Skopky-Sonny napsal:

Ono i klasická velká atmosféra udělá parády až až...ale rozseknout to budeš muset sám. To je právě ten průšvih když toho máš moc :baby:

Sibiři, já myslím, že bude úplně stačit nějaké slušné oblečení. Co kdyby sis vzal (jak sám říkáš) tu slaďoučkou lososovou košili, co sis na jaře koupil u Versaceho v Miláně? :-)

Odesláno (upraveno)

:D

Hele, jestli ti to trochu pomůže, tak jsem měl chvilku taky stihu, jestli to není už tenhle víkend, ale naštěstí mě žena zavčas vyvedla z omylu.

Fotka pěkná. ;)

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odesláno
  V 13. 10. 2018 v 16:10, MíraMíra napsal:

:D

........................... ale naštěstí mě žena zavčas vyvedla z omylu.

Jasně, už to slyším: " Nikam nepojedeš, doma budeš!" ...... :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...