Chronopetr Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 V 17. 4. 2021 v 20:44, Joe75 napsal: Kdybych už neměl zeleno/zlatý (růžové zlato) tak do těch modrejch Stárů jdu. Máš je moc pěkný Pavle. Moje zlatý nosím moc rád. Jen vyfotit je nedokážu. Na každý fotce vypadaj divně. Joe Tyhle mě úplně minuly. Koukám teď na netu na fotky a videa a musím říct, že za mě opravdu originální, zajímavé, krásné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Něco po delší době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Ve svý kůži, parádně jsi je vyčvachtal Tak teď těch 600m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 To nedám, kvůli uchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 před 9 minutami, pavel23 napsal: To nedám, kvůli uchu. To je fakt, taky mám od 550m níž problém s uchem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Sestikila, novy model 2021. Fakt paradni hodinky, doufam ze je tu krome me zatim nikdo jiny nema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Gratulace. Určitě je tady nikdo nemá. Mido tady velkou popularitu nemá. Za mě super hodinky , za super cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Diky diky, mam z nich radost. Mel sem predtim nejake multiforty a taky staroceany 200m ale tohle zelezo je jak z jineho sveta. Z prdele jsem meril presnost (moje prvni chronometry) a uz od nova se to porad mota kolem nuly. Kdyz je porovnam s akvisama, tak mido jasny vitez. Cosc, lumi, rezerva, regulace tahu. Jo a obute do oranz silikonu od wonga za 50kacek nemaji chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Hoď sem fotku ba tom silikonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Pekne ich mas, pekne. Ty indexy ala captain se mne asi libi vic nez kulate na tych mych. Ale nestezuju si. Ta guma je humpolacky orezana, puvodne sem ju mel na kombatech od glycinu. Ale uz mam objednanou novou, tam to pasne presne. A nosi se mne na te gume lip jak na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Pozdrav ze Slovincka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 Krásný foto super hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechito Odesláno 10. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2022 Ocean Star Diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Postřehli jste facelift šestistovek? Maj jiný indexy. Sice pro noční orientaci jednodušší, ale víc se mi líbily ty původní. Moje foto původních vs produkt facelift: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 (upraveno) Kolečko, trojúhelník, čtverec, trochu moc na jeden cifr a k tomu absence správných info nad šestkou... První pohled je hroznej. Ale logika rozmístění tvarů není úplně špatná. I tak se mi líbí víc ty původní. Upraveno 22. ledna 2022 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 mne sa to celkom pozdava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 (upraveno) Už chybí jenom mercedes + kyklop - ale pokud mají markeťáci pocit že si to zákazník zblblý všudypřítomným hypem kolem Rolex Sub žádá a tohle ho vytrhne, fakt nevím... Upraveno 22. ledna 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 U me to evokuje spis Omegu, kazdopadne je to odklon od puvodnich svebytnych designu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Tribute to zachrani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se