Juraj11 Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Já bych na Jerrylův dotaz rád taky navázal ohledně těch obkladů do koupelny: Napadlo mě, že bych do koupelny místo klasických obkladů a dlažby dal vinyl, který by právě byl po deseti letech snadno vyměnitelný. Zatím jsem ale nezjišťoval jak se musí ošetřit podklad nebo jestli se nepoužívá nějaký spešl vinyl. Když jsme dělali koupelnu,tak jsem uvazoval i o podlaze z vinylu co máme ve zbytku domu . Co jsem zjišťoval,tak se to normálně dělá,jen je potřeba dobře provést hydroizolační nátěr. Ono samo o sobě už to lepidlo na vinyl působí lehce vodeodolne. Ale přeci jen takový sprchac dostává více zabrat. I když se budeš snažit sebevíc,nikdy ten vinyl nenalepíš tak aby někde nevznikla menší spára. A už vůbec ne u velkoformátového. Kachle vyspáruješ,tohle neSent from my iPhone using Tapatalk
moco Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května před 2 hodinami, Juraj11 napsal: Když jsme dělali koupelnu,tak jsem uvazoval i o podlaze z vinylu co máme ve zbytku domu . Co jsem zjišťoval,tak se to normálně dělá,jen je potřeba dobře provést hydroizolační nátěr. Ono samo o sobě už to lepidlo na vinyl působí lehce vodeodolne. Ale přeci jen takový sprchac dostává více zabrat. I když se budeš snažit sebevíc,nikdy ten vinyl nenalepíš tak aby někde nevznikla menší spára. A už vůbec ne u velkoformátového. Kachle vyspáruješ,tohle ne Sent from my iPhone using Tapatalk Jo, je mi jasné, že podlaha (asi i stěny?) ve sprše by se musela řešit detailněji a možná jinak. V týdnu máme schůzku v koupelnovém studiu, tak vám pak dám lepší informace. Chtěl jsem si tady jen "nabít kolty"
Koci Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Pokud se nemění dispozice a nevadí minimální zmenšení plochy místnosti, nemusí se stávající obklady a dlažby bourat (pokud drží dobře). Nové odklady se nalepí na stávající opatřené adhezním můstkem.
shewcza Odesláno pondělí v 18:35 Autor Nahlásit Odesláno pondělí v 18:35 Máte dobré zkušenosti s dřevoplastem? Chtěl bych z toho udělat plotové pole. Pokud napíšete Vaši zkušenost budu rád i za konkrétního výrobce, protože je toho spousta a i velký cenový rozptyl. Díky
Bert Odesláno pondělí v 19:21 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:21 Mám skvělé zkušenosti. Z dřevoplastu mám dokonce i badeplato na lodi, která jezdí po moři. Takže furt voda, sucho, sůl ... Je to už 8 let, takže někde zkusím dohledat od koho to bylo. 1
Dez123 Odesláno úterý v 12:49 Nahlásit Odesláno úterý v 12:49 Bral jsem tady Plastové výrobky a recyklace plastů | Transform Dělal jsem z toho pár let zpátky plot a zatím dobrý. Dělalo se s tím dobře, jen nedoporučuji do stát delší dobu někde opřené, jinak se to trvale prohne. Jediný problém byl, že jsem vyhodil fakturu a pak mi nechtěli vrátit zálohu na jejich vlastí paletu.
shewcza Odesláno úterý v 18:47 Autor Nahlásit Odesláno úterý v 18:47 Díky, ale to je recyklovaný plast. Bojím se jak se to bude chovat na slunku. Nakonec asi udělám nerezové "Z" profily a natřu je na hnědo
Salamaster Odesláno úterý v 19:27 Nahlásit Odesláno úterý v 19:27 V Transformu jsem byl na své první brigádě před lety na střední a materiál mi přišel fajn. Materiál Traplast by neměl podléhat povětrnostním vlivům. Každopádně vídím z toho ploty i lavičky po městě a ok.
Bert Odesláno úterý v 19:33 Nahlásit Odesláno úterý v 19:33 V 26. 5. 2025 v 21:21, Bert napsal: Mám skvělé zkušenosti. Z dřevoplastu mám dokonce i badeplato na lodi, která jezdí po moři. Takže furt voda, sucho, sůl ... Je to už 8 let, takže někde zkusím dohledat od koho to bylo. Tak dohledáno. Kupoval jsem to jinde, ale na lodi (plato, nikoli paluba) mám tyhle: https://www.hornbach.cz/p/terasove-prkno-wpc-unvoc-2000-x-146-x-23-mm-sede-matne/10224697/
Jarett Odesláno úterý v 19:59 Nahlásit Odesláno úterý v 19:59 Před hodinou, shewcza napsal: Díky, ale to je recyklovaný plast. Bojím se jak se to bude chovat na slunku. Nakonec asi udělám nerezové "Z" profily a natřu je na hnědo My máme z WPC terasu a po dvou zimách je stále jako nová. Údržba žádná, ideál
shewcza Odesláno před 20 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 20 hodinami Díky kluci. Zkusím udělat jedno pole z nerezu a podle toho jak to bude vypadat se rozhodnu. Dřevoplast si umím představit jak bude vypadat, ale tohle ne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se