Juraj11 Odesláno pondělí v 05:00 Nahlásit Odesláno pondělí v 05:00 Já bych na Jerrylův dotaz rád taky navázal ohledně těch obkladů do koupelny: Napadlo mě, že bych do koupelny místo klasických obkladů a dlažby dal vinyl, který by právě byl po deseti letech snadno vyměnitelný. Zatím jsem ale nezjišťoval jak se musí ošetřit podklad nebo jestli se nepoužívá nějaký spešl vinyl. Když jsme dělali koupelnu,tak jsem uvazoval i o podlaze z vinylu co máme ve zbytku domu . Co jsem zjišťoval,tak se to normálně dělá,jen je potřeba dobře provést hydroizolační nátěr. Ono samo o sobě už to lepidlo na vinyl působí lehce vodeodolne. Ale přeci jen takový sprchac dostává více zabrat. I když se budeš snažit sebevíc,nikdy ten vinyl nenalepíš tak aby někde nevznikla menší spára. A už vůbec ne u velkoformátového. Kachle vyspáruješ,tohle neSent from my iPhone using Tapatalk
moco Odesláno pondělí v 07:06 Nahlásit Odesláno pondělí v 07:06 před 2 hodinami, Juraj11 napsal: Když jsme dělali koupelnu,tak jsem uvazoval i o podlaze z vinylu co máme ve zbytku domu . Co jsem zjišťoval,tak se to normálně dělá,jen je potřeba dobře provést hydroizolační nátěr. Ono samo o sobě už to lepidlo na vinyl působí lehce vodeodolne. Ale přeci jen takový sprchac dostává více zabrat. I když se budeš snažit sebevíc,nikdy ten vinyl nenalepíš tak aby někde nevznikla menší spára. A už vůbec ne u velkoformátového. Kachle vyspáruješ,tohle ne Sent from my iPhone using Tapatalk Jo, je mi jasné, že podlaha (asi i stěny?) ve sprše by se musela řešit detailněji a možná jinak. V týdnu máme schůzku v koupelnovém studiu, tak vám pak dám lepší informace. Chtěl jsem si tady jen "nabít kolty"
Koci Odesláno pondělí v 07:12 Nahlásit Odesláno pondělí v 07:12 Pokud se nemění dispozice a nevadí minimální zmenšení plochy místnosti, nemusí se stávající obklady a dlažby bourat (pokud drží dobře). Nové odklady se nalepí na stávající opatřené adhezním můstkem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se