PrimFanatic Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 ahoj, chci se zeptat zkušenějších: jaký vliv na tvorbu patiny má plavání v bazénu ?nezpomalí chlór její tvorbu, nebo nemá nějaký negativní vliv ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta gmt Odesláno 11. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 ahoj, chci se zeptat zkušenějších: jaký vliv na tvorbu patiny má plavání v bazénu ?nezpomalí chlór její tvorbu, nebo nemá nějaký negativní vliv ? Já jsem v bazénu u Steinhart Apollon ( bronz ) nebo Armida ( brass ) nezaznamenal nějaké velké změny. Relativně jde zrychlit " patinací" neagresivně močí přes noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 jj, to už jsem na fóru čet.použití tohodle technologickýho postupu musím nejdřív nějak vnitřně vstřebat dík za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Patině je někdy potřeba trochu pomoct. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forest Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Tak zjišťuju že nutně potřebuju bronz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Tak zjišťuju že nutně potřebuju bronz Jedny už jsi propásl , tak zas tak nutný to nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Rychlocvak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Nevypadají zle..., jsou i v černé, modré a šedozelené či jaké barvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Bronz mě nadchl, nechce nekdo pustit Armida A1 bronz 45mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 kde pls najdu na prodej presne tyto, nebo klidne v jinych barvach?dikes :-) Nevypadají zle..., jsou i v černé, modré a šedozelené či jaké barvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 https://www.chrono24.cz/all/spinnaker-spinnaker-montre-tesei-bronze-sp-5060-01--id9136356.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 dikes, zabozrout chce za ne docela dost :-(doufal jsem, ze jdou koupit noveale libi se mi, takovy mix seamasteru a subu v bronzovem kabatku ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Myslim, ze se daji poridit i nove.https://ocarat.com/montre-tesei-bronze-sp-5060-01-spinnaker-52249.html Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 dikes, jsem se asi zamiloval do jine reference :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Steinhart pilotky bronzTyhle se mi hodně líbí a uvažuji o jejich koupi. Můžeš mi prosím, k nim něco říct? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forest Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Jedny už jsi propásl , tak zas tak nutný to nebudeNepropásl,musej mi padnout do oka,nestačí že jsou v bronzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Nakonec jsem koupil tyto. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Wardy Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Včera večer. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Ty Boldery vypadají fakt dobře, plastická luneta je parádní a ta zelená k bronzu pěkně sedne, no a fotky taky dobré..gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se