cecil Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Tady máš řešení kolego,navíc je to velice pohodlné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 diky. zvolil jsem nato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 V 20. 7. 2020 v 22:12, pavel58 napsal: Ahoj. Dá se dělat něco s tím, aby pod hodinkami nezelenala ruka? Dávám přednost méně hardcore hodinkám, proto jsem si vybral LUM TEC B19, které mají prosklené ocelové dýnko a PVD sponu v barvě bronzu. Z bronzu je pouze pouzdro a korunka. Pokud se konstrukce pouzdra navrhne správně, nedotýkyjí se kůže ani okraje nožek. Viz foto ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Jasně. Mám jedny pilotky z bronzu a tam je to ok. Koupil jsem na zkoušku bronzové želvy, tam je pouzdro přímo na ruce. Nato to celkem vyřešilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 tak pěkný včer vespolek pánové.Nechtěl jsem to zde psát,ne že bych nenáviděl všechno ruské,ale jistou averzi k ruským "technologijím", mám.Nicméně v mých Agat 295, bije kalibr 2415.Což asi není zrovna nějaký špičkový kalibr,nicméně nevím co s ním provedli, při výstupní kontrole ale ty hodinky, šlapou téměř COSC,přesnostÍ!! Odkládám je všelijak a nosím denně.Skvélé!!Min.odchylka a jdou mi lépe,než třeba Glycine s Etou!!A velmi bedlivě, je sleduji déle jak 14dní..čumím.Drží se prakticky kolem+1s/denně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 pár Fotek malých Agat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zz0iD Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Tak jsem jedny taky nutne potreboval zkusit... volba padla na Makara Sea Serpent (pocitam ze jedine v CR) nejak me proste zaujali... akorat teda leteli z Kanady 4 mesice (uz sem ani nejak nepocital ze by prisli - a customer service s presne 0 odpovedma na cca 10 mailu). Celkem zatim bavi, nejak nejsem na tu barvu navyklej takze chytaji oko dost Zatim nevim jestli budu zkouset patinovat, ale jak se znam tak urcite neco vyzkousim... a ted uz par fotek pro predstavu (omluvte chlupy na skle... to makro dycky neco najde i kdyz to clovek lesti a prohlizi jak osel...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Makary jsou fajn,gratuluji pěkný hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Ako to svieti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zz0iD Odesláno 16. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2020 Cecil: diky... jsou hlavne takovy svy designove, coz se mi na nich prave libiloHarwey: sviti to celkem malo... nekdy postnu lumeshot pro predstavu Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Nová kolekce velkých (45mm) bronzovek "Leviatan" od Phoibosu s automatickýni strojky Seiko NH38, WR 500m: https://phoiboswatch.com/categories/leviathan.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 V 16. 8. 2020 v 7:44, Zz0iD napsal: Cecil: diky... jsou hlavne takovy svy designove, coz se mi na nich prave libilo Harwey: sviti to celkem malo... nekdy postnu lumeshot pro predstavu Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk ok postni sem nieco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Phoibosy strasne s open heart-om Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Na těch Phoibosech se mi líbí tvar pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 ty Steiny jsou parádní,škoda že nejsou ve 47mm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Hehe, jeste ze nejsou ve 47mm, to bych je zase nechtel ja. Fakt se povedly, vsechno co mi na Steinech vadilo odstranili-velikost(konecne 42mm s timhle strojkem); vterinovka pekne dole, ne hnusne na 9,aby nonstop pripominaly, ze mas na ruce strojek z kapsacu; nizke pouzdro(na pomery Steinhartu). Uz jen chybi rovne sklicko, s vypouklym vypadaji zbytecne dedkovsky. Aspon maji safir i dole, ale to je vec, ktera me trapi jen u hodinek s tahem, kdy ma tah tendenci je poskrabat, kdyz lezi hodinky na stole. Mozna by to chtelo vystouplejsi indexy a cisla, protoze se mi obcas stane, ze chytne cifernik tak blby odraz, ze natisteni ciferniku uplne zmizi. Asi budu muset udelat za cas nejakou recenzi. Dlouho jsem nic nesesmolil, tak je cas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Jo to udělej,to bude fajn,mám rád bronz v kombinci s Unitasem.Já másilné zápěstí proto potřebuji minimálně 44+,mám třeba ty 46mm Agat a ty jsou takové vyvážené, i na menší zápěstí.Nicméně už mám na cestě 53mm.Ty 46mm,na denní nošení super, ale chci větší,mám na to ruku..47mm Steiny, jsem mněl snad 3x a je fakt, že trošku ty nožky tlačily do ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 A ja si zase myslim, ze vypoukly sklo je na pilotkach mnohem hezci, nez plochy, ale to je samozrejme otazka osobnich preferenci. Ono se taky bronz hodi spis na divey, nez pilotky, ale je to ted v mode cpat vsude. Jinak Unitas jako takovej je paradni traktor, kterej se dava i do mnohem drazsich hodinek. Ja ho mel nekolikrat a je fajn. Ta struktura ciferniku ma pripominat neco konkretniho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Jo, struktura připomíná poškrábaný zaolejovaný plech někde od motoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se