beeman Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Tak sis nakonec vybral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Plíseň se začíná rozlézat na lunetě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 (upraveno) doporučuji použít toto: Upraveno 30. června 2021 uživatelem tombas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 a dnes takto, drahe neco chciplo na balkone, tak jsem si z toho udelal kulisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 XIIVI FirstBlood MMXX/II & IX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 Dobrý ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryten Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 Dnes nové kukačky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 V 5. 7. 2021 v 8:47, Lacifer napsal: Dobrý ráno Pepek je skvělej. Nevšední a veselý hodinky. V 15. 7. 2021 v 10:54, Kryten napsal: Dnes nové kukačky.. Už teď mají hezkou patinu. Ty moje asi už dál tmavnout nebudou, mám je půl roku a zdá se mi, že už se povrch nemění. Asi tam je víc titanu než mědi a cínu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryten Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 S patinou uz hodinky prisly.. kdyz jsem mel bronzove Lum-Tec tak na zacatku uplne zarily a patina sla casem, rekl bych do faze v jake jsou ty Boldr ted. Ty Mont Blanc vypadaji takhle super.. barva me prijde vic “mosazna” a to se mi libi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 před 9 minutami, Kryten napsal: S patinou uz hodinky prisly.. kdyz jsem mel bronzove Lum-Tec tak na zacatku uplne zarily a patina sla casem, rekl bych do faze v jake jsou ty Boldr ted. Ty Mont Blanc vypadaji takhle super.. barva me prijde vic “mosazna” a to se mi libi.. Díky! Mně se zase líbí ta Tvoje "více bronzová" barva. Tam toho Nautila a Kapitána Nema vidím víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 Přidávám své plísňáky, rozmýšlím jestli je nevyčistit a nespustit nové kolo patinace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 před 7 minutami, Snekofon napsal: Přidávám své plísňáky, rozmýšlím jestli je nevyčistit a nespustit nové kolo patinace... To je fofr patina. Když to porovnám s Tvými fotkami z konce června.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 (upraveno) @michalval Hodně udělá světlo - fotky z června byly na stole u okna, kde zrovna svítilo sluníčko, dnešní jsou zády k oknu, bez přímého svitu. Ta plíseň (zelená) už byla i koncem června, hlavní rozdíl je teda jak to pobral foták - kontrast, sytost atd - obojí je na automat stejným mobilem. V reálu to působí méně kontrastně - trochu to teď foták vytáhl... i když posun tam vidět je... Na druhou stranu mohu potvrdit, že i když vypadají humusácky, tak jsou naprosto hygienické - včera jsem je umýval pod teplou vodou s lehkou mydlinkou - takže vše to je čistá špína... zkusím to odfotit tak aby fotka odpovídala co nejpřesněji tomu jak to je na ruce... EDIT: jinak žádné urychlování teď neprobíhá - ale nosím je během léta intenzivně.... Upraveno 22. července 2021 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 před 8 minutami, Snekofon napsal: @michalval Hodně udělá světlo - fotky z června byly na stole u okna, kde zrovna svítilo sluníčko, dnešní jsou zády k oknu, bez přímého svitu. Ta plíseň (zelená) už byla i koncem června, hlavní rozdíl je teda jak to pobral foták - kontrast, sytost atd - obojí je na automat stejným mobilem. V reálu to působí méně kontrastně - trochu to teď foták vytáhl... i když posun tam vidět je... Na druhou stranu mohu potvrdit, že i když vypadají humusácky, tak jsou naprosto hygienické - včera jsem je umýval pod teplou vodou s lehkou mydlinkou - takže vše to je čistá špína... zkusím to odfotit tak aby fotka odpovídala co nejpřesněji tomu jak to je na ruce... EDIT: jinak žádné urychlování teď neprobíhá - ale nosím je během léta intenzivně.... Chápu. Na té dnešní to vypadá fakt výrazně. Ale za špínu to rozhodně nepovažuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 Tak níže reálné foto, upravené tak aby odpovídalo co nejpřesněji tomu jak hodinky vidím ...realita je tak něco mezi fotkami z konce června a tím co jsem postnul dnes...možná je jen o chloupek tmavší bronz, ale už se mně to nechtělo doladovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 Poctivě je máčím ve slané vodě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 Taky namáčím, jen v trochu jiných vodách...termálních Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Nová spona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se