prischera Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 Dostaly se mi před objektiv kamarádovy Norqainy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 29. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2024 In house mosaz na doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Stoletý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 Nádherně olezlý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 20. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2024 Po pernem dni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 V 15. 5. 2024 v 15:35, Lukáš3 napsal: Stoletý Tvl. Já mám bronzové hodinky fakt rád, ale do bronzového náramku jsem ještě nedorostl. Jak vypadá zápěstí po dni nošení v tomto počasí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 před 9 minutami, Jeronimo napsal: Tvl. Já mám bronzové hodinky fakt rád, ale do bronzového náramku jsem ještě nedorostl. Jak vypadá zápěstí po dni nošení v tomto počasí? To záleží jaký je den pokud jen sedím v kanclu a doma, tak by si to nepoznal. Pokud je horko nebo mám trochu víc pohybu, tak je zelený, ale stačí trochu obyč vody. Jde to krásně dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 před 2 minutami, Lukáš3 napsal: To záleží jaký je den pokud jen sedím v kanclu a doma, tak by si to nepoznal. Pokud je horko nebo mám trochu víc pohybu, tak je zelený, ale stačí trochu obyč vody. Jde to krásně dolů Díky, myslel jsem si, že to tak nějak bude. Ale jinak to vypadá mazácky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 No i tohle sem myslím patří výsledek odpolední práce s Wardy na ruce ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 @Lukáš3 Za dnešek mám sice menší značky na ruce, ale rozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 Před hodinou, nizkotucnytvaroh napsal: @Lukáš3 Za dnešek mám sice menší značky na ruce, ale rozumím Doma ok, ale vzít bronzáky v létě do společnosti je na zváženou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 V 7. 9. 2018 v 6:52, Markynin napsal: Bronzovky z 15% slevou - We have a sale September 5th - 10th. Our office is closed during this time and shipping will be after the 10th. Please use SALE15 as discount code to get 15% discount. The code works only during this time, not earlier and not later. http://www.armidawatches.com/collection.php#!/Armida-A1-42mm/c/22784632/offset=0&sort=normal Tu datumovku dodělávali asi hodně narychlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 16. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 18. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2024 TUDOR BLACK BAY BRONZE po roce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 18. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2024 Špiní ten Tudor bronz ruku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 18. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2024 před 1 hodinou, paya01 napsal: Špiní ten Tudor bronz ruku? Vůbec, až jsem mile překvapen. Dýnko je upraveno technologií PVD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 18. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2024 Měl jsem Wardy s CuSn6 a ocelovým dýnkem a i ten malý okraj stačil, abych měl ruku zelenou až černou. Dost se potím a tohle bylo dost nepříjemné. Tudor má hliníkový bronz a prý je odolnější, tak mě to zajímá, protože bronz je krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 18. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2024 před 4 minutami, paya01 napsal: Měl jsem Wardy s CuSn6 a ocelovým dýnkem a i ten malý okraj stačil, abych měl ruku zelenou až černou. Dost se potím a tohle bylo dost nepříjemné. Tudor má hliníkový bronz a prý je odolnější, tak mě to zajímá, protože bronz je krásný. Krásný je a hodinky mi dělají radost. Pravdou je, že je používám v nenáročném prostředí - jednání, auto, kancelář, divadlo, restaurace, spánek. Tudíž neznají (a nepoznají) sport, fyzickou práci a vodu - na to vše mám Garminy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se