Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Jeremy Origo momentalne urcite nie je v ponuke. Mozem sa mylit ale nie je mi zname ze by Panerai niekedy taketo remene robil.

Horus straps ma v ponuke podobny vzor ale nie tento harmonikovy styl remena.

Rubber Strap for Panerai Submersible - Ocean Camo

Obavam sa ze pokial chces nieco podobne - bude to jedine nejaka cina z Ali. Aj to bude tazke lebo tento styl remena nie je moc k mani ani ako aftremarket.

• Odpovědi 610
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 21 hodinami, Vortex-Tempus napsal:

@Jeremy Origo momentalne urcite nie je v ponuke. Mozem sa mylit ale nie je mi zname ze by Panerai niekedy taketo remene robil.

Horus straps ma v ponuke podobny vzor ale nie tento harmonikovy styl remena.

Rubber Strap for Panerai Submersible - Ocean Camo

Obavam sa ze pokial chces nieco podobne - bude to jedine nejaka cina z Ali. Aj to bude tazke lebo tento styl remena nie je moc k mani ani ako aftremarket.

Kupoval jsem ho tehdy rovnou s hodinkami u AD. Bohužel dneska se dá sehnat harmonika jen jednobarevná a ten neharmonikový má ošklivé odstíny. Ani Ali by mi nevadil, ale orientálci ho taky nedělají 😞

• po 4 týdnech...
Odesláno

Ahoj! Jak je to s origo sponou panerai? Je nějak jednoduše sundavatelná? Zatím hodinky jen okukuju, ale řemínky / tahy / NATO měním často, tak mě zajímá zda budu moci jednoduše přehazovat origo sponu, nebo kupovat jinou :) A nedělají něco jako deployant na Luminor Mariny?

Odesláno (upraveno)

Preklapacku Panerai ma. Mam ju na remeni z aligatora, ktory je ale tensi. Na inom som ju neskusal, tak neviem ci by do spony vosla hruba koza alebo guma. Asi ano, kedze som videl kopu submersible na gume s preklapackou.
Pre mna je vymena spony/remena jedna velka pohoda. Z mojho pohladu (ok, mam dve lave ruky) su trubicky a skrutky paradnym riesenim. To ked menim tah na moonoch, musim si predtym vzdy dat 2-3 rumy...

Upraveno uživatelem EpsteinBarr
Odesláno

Já gumy nenosím, většinou se pod nimi hrozivě potím :D S výjimkou Hirsch Performance :)  Jedná se mi o kůži + překlápěčku :) Super, že to jde ofiko cestou! Díky!

Odesláno
před 1 hodinou, bandicoot napsal:

Pozor! Do překlápěčky vždycky bývala jiná guma. Tenší.

presne tak! uplne iny part number, rovnako výrez na preklápačku je širší jak na štandart "buckle".. na to bacha.

• Dát hlas 1
Odesláno

Pokud tedy koupím Luminor Marina s originálním koženým řemínkem, jaký je part number pro překlápěčku? :)

Odesláno
před 13 minutami, Dr.Romca napsal:

Pokud tedy koupím Luminor Marina s originálním koženým řemínkem, jaký je part number pro překlápěčku? :)

podla toho v akej farbe/dlzke to chces. chod na web panerai.  Tam su aktualne (viac menej) ponukane strapy. Starsie mali o cislo kratsi PN. Tie ale stejne uz nezozenies. 

v selekcii mas na vyber clasp alebo buckle. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...