old black Odesláno 26. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2008 Nemůžu najít kam se dávají po novu přírůstky, tak dám ještě dvě fotky sem. PAM 112: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2008 Nemůžu najít kam se dávají po novu přírůstky, tak dám ještě dvě fotky sem. PAM 112: Parádní řemen i hodinky - od té doby co mám Precisty - tak chápu,že Panerai je závislost = jednoduché,čitelné hodinky, které si na nic nehrají a díky jednoduché výměně řemenů můžou být obden jiné ...... gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 26. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2008 Ten řemen vypadá moc pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Hele, mám doma nějaký starý kožený bundy, boty a tak, nechce je simon, aby vám z nich nasekal vintage look straps for panerai ? Neprodám je levně, ale něco by mu mohlo zůstat. Až na ten nepochopitelnej vtip s řemenem a průhledným dýnkem vypadají ty 112 nádherně, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Safi priznej barvu. Ze Ty nechodis za Ondrejem pro reminky, ale za jeho ctyrnohym pritelem Víceméně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Všechno bude, počkej až Ti je ukážu za 50 let! V té sadě nářadí, co se tu prodávala je takové malé kladívko..tím by to možná šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Wow, tak tomu říkám jemné doladění. Pěkná práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Ani nevím jestli jim to sluší nebo ne.. Jsem zvyklý na trochu jiné řemeny.. Ale jinak super hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2008 Nemůžu najít kam se dávají po novu přírůstky, tak dám ještě dvě fotky sem. PAM 112: Welcome aboard! Od doby, co je mám jsou moje nejoblíbenější.. :-) Taky jsem ten původní řemen zahodil zpátky do krabice a mám tam jiný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 30. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2008 Welcome aboard! Od doby, co je mám jsou moje nejoblíbenější.. :-) Taky jsem ten původní řemen zahodil zpátky do krabice a mám tam jiný. Ukaž jaký! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2008 Ukaž jaký! Tuten. Odtud: http://www.panatime.com/24mm.html (Vím, že se Flieger řemen k Panerai nehodí, ale koupil jsem ještě krokodýlí a tenhle se strašně líbil manželce.. No a na hodinkách vypadá tak skvěle, že ho tam zatím mám. Ale už mám objednané mraky dalších.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 4. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2008 V Holandsku šije řemeny opravdový umělec! Julien Landa. Že by to neslo víc než oleje??? Ale má je pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Pánové ještě nemáte ten pravý P řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Pánové ještě nemáte ten pravý P řemen Koukam, ze navstevujeme stejne servery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Koukam, ze navstevujeme stejne servery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Takže za jak dlouho budou P. v sekci prodám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Myslím, že v sekci Prodám to určitě nebude.. Ale ten řemen je fakt zajímavý..Akorát nevím, ze které strany bych o odepínal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Hmm a uprostřed by to ještě chtělo mít překlápěcí sponu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 (upraveno) Myslím, že v sekci Prodám to určitě nebude.. Ale ten řemen je fakt zajímavý..Akorát nevím, ze které strany bych o odepínal.. To bylo na Ypa P.S. až ted mi došlo že ten řeje nějaký divný...ehm..... Upraveno 15. května 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Hmm a uprostřed by to ještě chtělo mít překlápěcí sponu. to by nebylo ono - takhle se s tím dá otevírat pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se