Radek124 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 U mě dnes přistál tenhle parádní pštros od Habaděje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Dnes dorazil nový krokodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Pali to je za me hrozna kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Toto je lepšie? :-) další prírastok v priebu dňa, pre toto milujem Panerai choroba čo už :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 ...si pekny "pacoš" ...ako ta 74ka na ľavo?...uz patinuje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Momaličky ano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Nedá sa s tým skončiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Pali ked vidim tvoj zapal pre remienky, tak vidim seba par rokov spat...Remene su pekne, ale tie spony...muz proti gustu, ziaden dišputat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Ahoj Maťo a ako ta to prešlo? :-) mňa to zatiaľ stále láka, tie spony som dostal grátis. Ináč dnes mi dorazil další Python :-) zajtra nafotím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 ...nuz pred par rokmy som zacal behavat a pre to nosim 80% ftines mrdky(Garmin Fenix 3 HR Saphire) Panerai sa dostane na ruku iba obcas. A nechce sa mi remene menit. Normalne som zacal rozmyslat, ze by som 312ky vymenil za nejaky BASE model z Unitasom (asi 000) a dal by som im DLC treatment. Mozno by ma to nastartovalo zasa Panerai nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Jeden napad z instagramu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Dnes dorazila parada od RC3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Nechávali jste si někdo dělat řemínek na Panerai v Šíma Prague? Musí být v řemínku ta trubička nebo to neřešíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 (upraveno) Šíma je lety prověřený kůže-mistr. Já osobně sice ne, ale zástupy jeho (spokojených) zákazníků z řad členů fóra se budou počítat na desítky. Zda trubičky ano nebo ne, na to není jednoznačně správná odpověď. Já mam k dnešnímu dni kolem deseti PAM řemenů a ve všech trubičku mam. Beru je z Aliexpressu za pár korun a spokojenost. Důvodem je pro mě jednoduší a hladší výměna ? přeci jen Panerai ?stěžejka? je cosi silnější, než klasické stěžejky a tak to ?vedení? trubičkou beru jako benefit. Upraveno 12. května 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Já už si od něj nechal dělat spoustu řemenů, ale zatím nikdy na Panerai. Jeho práce je TOP! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Koupil jsem PAM a ten origo řemen byl na mě moc fajnovej, tak jsem si v rychlosti spíchnul takovýho chlapáka ze starý vercajktašky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 (upraveno) Jako eventualitu k Šímovi, kde můžu připojit vlastní pozitivní zkušenosti (několikeré), pak doporučuji habaděje.Tady pár posledních, co mi dělal právě na PAM:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80788-jak%C3%A9-panerai-m%C3%A1te-pr%C3%A1v%C4%9B-na-ruce/page-109&do=findComment&comment=2334693 edit: telepatie... Btw, pěknej ? chci taky Upraveno 12. května 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 No, díky Radku za reklamu, ale Šíma je někde jinde, bohužel :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Hovno vole :-) Mam vod tebe uz 3 řemeny a super. Přesně taková vintage reznicina, jak se na Panerai sluší a patří. Takže za me dobrý a jen tak dal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 (upraveno) Já bych chtěl pořádně ošuntělého semišáka světle hnědýho jako dělá Panerai. To vím, že bude problém, protože takovej materiál jsem u Ondry neviděl. Upraveno 12. května 2019 uživatelem Pafelik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se