Radek124 Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Na PAM je fajn že snesou jak odrbané kousky, tak samodomo i sterilní tovární produkci - a Zrno, Habaděj i Šíma svou práci dělají parádně.Ale co se komplikovanějších konstrukcí a finálních úprav týče, široko daleko nedostižným machrem pro mě dodnes zůstává RC3 (foto mého "prototypu" z archivu - a už se docela těším s čím se vytáhne na letošním srazu!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Jako jsou fajn, ale noc buclaty a vypoukly a to není můj styl. Ploché vintage lepší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Reminky od Boba prave dorazily... mam co zkouset, prvni pocit vypada vice nez dobre, uvidime jak se osvedci v ?poli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Na modrem asi nej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Dnes dorazil novy remen od RC3 a opet naprosta pecka.. modry pstros, pred sluzebni cestou velika radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Dnes dorazil novy remen od RC3 a opet naprosta pecka.. modry pstros, pred sluzebni cestou velika radost.Já ti nevím, je to dva roky co jsem nebyl daleko od toho si 423 na dovolené pořídit, ale mně tam nejlíp pasuje ten originál hnědý broušený řemen. Líbí se mi barevně i materiálově a dává to smysl i s ohledem na barvu ručiček. Ale každý to má jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Já ti nevím, je to dva roky co jsem nebyl daleko od toho si 423 na dovolené pořídit, ale mně tam nejlíp pasuje ten originál hnědý broušený řemen. Líbí se mi barevně i materiálově a dává to smysl i s ohledem na barvu ručiček. Ale každý to má jinak. Jasny, to chapu, nicmene je treba podotknout ze nazivo je to dost odlisne. Mas pravdu ze original je barevne dobre sladen, nicmene si troufnu rici ze PAM snesou, co se barevnosti a odlisnosti remenu tyka, hodne a s jinym remenem uplne jine hodinky. Nicmene kazdy to mame jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Tak řemen je dle možností a požadavků každého soudruha. Hlavně aby šlapaly hodinky. V každém případě, když zase přihodíš nějakou fotku na origo řemenu, rád se podívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diadass Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 katalog origo řemenů i tahů včetně referencí zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Origo řemeny jsou předražená nuda, notabene u PANERAI... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 Ja som na svoje PAM objednal remene lederarts.ch. Zaujímavé s nádychom histórie a fest seknú mojim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diadass Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 Ja som na svoje PAM objednal remene lederarts.ch. Zaujímavé s nádychom histórie a fest seknú mojim Na stránkách nevypadaj vůbec zle, nějaké aktuální foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 Na stránkách nevypadaj vůbec zle, nějaké aktuální foto?Nevypadají zle, ale proč mají ty kulaté dírky, to nechápu. Jsou to jakože Panerai řemeny, tak proč tam není oválek, to netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcmasakr Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Zkouším sílu fóra a znalců. Vybírám nový řemen pro 111 a narazil jsem na tento. Láska na první pohled. Mělo by jít o "BandRBands Rowdy Horween Strap", který už je nedostupný. Mají podobné ... ale není to ono. Takže dotaz: máte tip, kde bych sehnal co nejpodobnější řemen, tedy tmavá přírodní kůže s nekontrastním prošitím, ALE HLAVNĚ prošití bude jen po stranách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 @fcmasakr Tohle Ti tady s radostí spíchne kterýkoliv ze zdejších šikulů, poblíž Prahy třeba @zrno, @habadej a nebo @šíma - a jako bonus tím aspoň trochu pomůžeš někomu, komu už letos podruhé zavřeli kšeft Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Bacha, Ondra Šíma má nick @simon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcmasakr Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Už na jejich práci koukám. Díky za tipy. Určitě se domluvíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Nové tři kousky od Habadeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Ahoj, chtěl bych se zde zeptat na jednu asi úplně přiblblou otázku, ale zajímá mě, zda tady někdo nosí Pamy na origo řemenu z bedny. Já jsem je hned po rozbalení přezul a jelikož jsem jeblej, tak měním řemen někdy i 3x denně . Co se týče origo aligátora, tak jsem ho nikdy nenasadil a říkám si jestli to není škoda. Co vy na to? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Ta mně origo řemeny většinou nuda a hlavně mi jsou krátký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se