spiderer Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 Hehe, to je dobry, toho jsem si nevsiml. Dik. Za 230,- babek bych neco takoveho necekal. Da se to i za 100 http://cgi.ebay.com/24mm-Dark-Brown-Bony-G...4QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Nevím, jestli tu už proběhly fotky nového PAM gumového řemene. Za sebe musím říct, že jsem rád, že mám ten starý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Nevím, jestli tu už proběhly fotky nového PAM gumového řemene. Za sebe musím říct, že jsem rád, že mám ten starý. Narazil jsem na to na eBay a myslel jsem ze je to fejk, vypada to hrozne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Narazil jsem na to na eBay a myslel jsem ze je to fejk, vypada to hrozne Je to fejk. Podobný model byl na nějakých L.E. Submersible, ale tohle je fejk. Apropo, kdo tu má kromě Kulixe Submersible...mě připadají taky úžasný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Aha, tak pardon. Narazil jsem na to někde na webu a pak jsem ho i našel prodávat za stejnou cenu jako ten původní (tedy originální) - 200 dolarů, myslel jsem, že je to novinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 (upraveno) Já nevim, opravdu je to fake? Klik. Edit: a obchod, kde jsem ho viděl mi nepřipadal (a nepřipadá) jako prodejce faků. Ale je pravda, že nevím, podle čeho bych to měl poznat (kromě případů, kdy IWC stojí 300 dolarů). Upraveno 1. listopadu 2008 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2008 je to originál, jmenuje se "New Style" a je divný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2008 Narazil jsem na to na eBay a myslel jsem ze je to fejk, vypada to hrozne Tak nejak, tohle bych do OP nerekl, pripomina mi to gumovy remeny na Seika ktery se na ebay prodavaji po nekolika kusech za ceny okolo 0.01 USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2008 4 Ypo a ostatní vlastníci OP....... jen taková všetečná otázka....prej,kdo si neušije vlastní řemen,není pravej fanda OP.......už jste něco spáchali????? Jestli jste se tu už chlubili,tak soráč.....až tak to tady nesleduju....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2008 4 Ypo a ostatní vlastníci OP....... jen taková všetečná otázka....prej,kdo si neušije vlastní řemen,není pravej fanda OP.......už jste něco spáchali????? Jestli jste se tu už chlubili,tak soráč.....až tak to tady nesleduju....... přemýšlím ,že bych přistříhl kšandu na konci sešil a vznikl by navlékací nato strap - zatím je to ve fázi myšlenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2008 přemýšlím ,že bych přistříhl kšandu na konci sešil a vznikl by navlékací nato strap - zatím je to ve fázi myšlenky :lol2:.....nápad to není zlej....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 je to originál, jmenuje se "New Style" a je divný Na Submersible sa mi ten remen paci.Videl som ho vsak uz aj na Luminoroch a musim povedat,ze mi bolo chvilu "blitno" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 Priserna kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 Priserna kombinace no ..... to je jako na B Heritage ..... Hip Hop Homo hodinky x u B se na to dá zvyknout, protože se to leskne celé, na těchto to vypadá divně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 Prosím o info. Aký praktický význam majú trubky na remene? Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 Prosím o info. Aký praktický význam majú trubky na remene? Ďakujem. Rekl bych, ze je to ve spojeni se sroubovaci stezejkou, aby se Ti nepovolovala pri pohybu remene. Pouze teorie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 Nevim, ale maji to i ty s PINy..tam se nema co povolit. Mozna to je diky unifikaci remenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 Nevim, ale maji to i ty s PINy..tam se nema co povolit. Mozna to je diky unifikaci remenu? Jak rikam pouze teoretizuji, pokud to nevychazi z historickych modelu. Ze to maji uz i ty s piny je jasne, jinak by na tom litaly reminky. Ypo to bude vedet, kde jsi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 ......je to užitečná krávovina navíc - líp se nasazuje řemen - řemen nevrže jako u některých hodinek - lépe se to ohýbá a kopíruje ruku a stojí to nesmyslné peníze - nevím jestli to vychází z nějaké historie, ale myslím,že ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 (upraveno) Sice OP nevlastnim, ale aj MM si zasluzia pekny remen Upraveno 3. listopadu 2008 uživatelem Jaem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se