Norri Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 Zdravim. Rozhodl jsem se ze si koupim hodinky a za 14 dnu jsem uz 3x zmenil rozhodnuti z quatz s chronometrem na hodinky s tritiem a ted na automaty. V zornem poli mam momentalne hodinky Seiko, Orient a nad Vostokama by jsem musel jeste dlouho premyslet. Ale abych si vybral (i mezi Seikama) tak bych si je chtel nazivo prohlidnout a popripade zkusit na ruce. Je v Ostrave nejaky takovy obbchod kde by meli aspon ty Seika a Orienty? Zatim vybiram z techto hodinek: Seiko 5 Sports 100M/Black Dial - libi se mi pruhledne dynko a nelibi ze nemaji sroubovaci korunku Seiko Auto Diver's - skoda ze nemaji pruhledne dynko, jinak se mi zatim jevi jako nejlepsi Seiko SNM011K1 (Black Samurai) - skoda ze nemaji nic kolem korunky Seiko Diver's Automatic 200 M Black Dial "BLACK MONSTER" - nevim jestli nejsou uz moc masivni, ten cifernik na fotkach vypada celkem maly Seiko 5 Sports Atlas/Black Dial - jsou vyprodane a navic se mi moc nelibi ty zlute rucicky. A buli cifernik nechci Orient CEM65001B - libi se mi, ale mam celkem obavu z toho cudlu navic, nekde jsem tady ve foru cetl, ze se o nej dost zadrhava Zatim jsem se taky nerozhodl, jak moc chci to pruhledne dynko. Nekde jsem taky ve foru cetl, ze se da k Seikum dokoupit misto toho plneho? Sviti ostatni Seika tak moc jako Monstery? Predem diky za rady k obchodu i k vyberu.
Norri Odesláno 18. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 A jeste jeden dotaz. Proc tyhle Seika nenabizi treba na www.hodinky-koscom.cz nebo na hodinky.inshop.cz ?
lolohh Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 A jeste jeden dotaz. Proc tyhle Seika nenabizi treba na www.hodinky-koscom.cz nebo na hodinky.inshop.cz ? Myslím, že z toho důvodu, že nejsou snad oficiálně určeny pro trhy v Evropě. Já bych váhal mezi SKX007 a Samurajema...
filo-boxer Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 Par kousku Orientu maji v Prioru neboli v Asu ci Lasu. V tom nejmensim hodinarstvi v prizemi. Ale tam bych si je nekupoval, jelikoz tam prodavaji i MPM-Primky, coz povazuji za dukaz diletanstvi onoho hodinare.
Norri Odesláno 18. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 (upraveno) Myslím, že z toho důvodu, že nejsou snad oficiálně určeny pro trhy v Evropě. Tak to predpokladam ze si je nikde neprohlidnu a nevyzkousim... A jak je to potom u nas se zarukou a servisem? Upraveno 18. dubna 2008 uživatelem Norri
Baker Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 Pak kousku Seiko maji v Avionu naproti Hypernovy. Ovsem silene predrazene.
kubson Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 Tak to predpokladam ze si je nikde neprohlidnu a nevyzkousim... s těmi monstry a samurai mohu sloužit
Norri Odesláno 24. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Tak uz jsem vicemene rozhodnuty pro Samuraie... Akorat me trosku desi ta nepresnost, o ktere se tu na foru dost pise. Na druhou stranu si na to zase nikdo extra nestezuje. Jsou strojky ETA o tolik presnejsi jak tady nekteri prezentuji?
marty Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Nějaké orienty a zena v automatu mají v Havířově v Elánu.
Beet Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Trochu oživím po letech toto vlákno.Stejná otázka jako v názvu vlákna.Chtěl bych si vyzkoušet Monstra.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se