kubson Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2008 Nové chronografy od Dievas! Dievas Divergraph - 43mm, safír, GTLS, 200M, volitelně PVD, keramická luneta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Ty PVD vypadaji moc dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 21. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 taky se mi líbí, velmi dobré ohlasy jsou i na watchuseek zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 taky se mi líbí, velmi dobré ohlasy jsou i na watchuseek zde Ahoj Kubsone, malý dotaz..jak dobrá je ta keramika? Respektive jak velké jsou rozdíly mezi keramikou, kterou používají jednotlivé firmy? P.S. Pěkný kousek..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 21. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 je výborná... ehm, já fakt nevím, hodinky jsem naživo ještě neviděl, natož že bych keramickou lunetu na nich, podrobil náročným zkouškám odolnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peters Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 Zdravim.Vypadaji dost DOBŘE a za kolik že budou ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 Zdravim.Vypadaji dost DOBŘE a za kolik že budou ??? http://www.chronoshop.cz/katalog.php?pmi=162 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 je výborná... ehm, já fakt nevím, hodinky jsem naživo ještě neviděl, natož že bych keramickou lunetu na nich, podrobil náročným zkouškám odolnosti Myslíš, že by jsi mohl zkusit udělat test klíčema alá Hublot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žabák Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2008 Povedenej design. Je nějakej výraznej cenovej rozdíl mezi strojky kvarcovými a automaty?? Já myslím, že samonátah by jim prospěl víc, vzhledem k tomu, že skoro všechny dievas modely jsou laděný do divers stylu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2008 Naozaj pekne, jedny z mala baterkacov ktore by som mohol mat doma. Mozno minutove pocitadlo slo vyriesit prehladnejsie, moze byt pomerne tazke presne rozpoznat od seba jednotlive minuty, ale inak za mna palec hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 Povedenej design. Je nějakej výraznej cenovej rozdíl mezi strojky kvarcovými a automaty?? Já myslím, že samonátah by jim prospěl víc, vzhledem k tomu, že skoro všechny dievas modely jsou laděný do divers stylu. Asi takhle: náhradní strojek (automat) ETA 2824 stojí cca 2500 Kč. Náhradní quartz Ronda 715 stojí cca 230 Kč, tedy desetinu ceny. V tomto případě se jedná o chronograf, takže: automat Valjoux 7750 stojí cca 10000 Kč, náhradní Ronda 726 (nebo ETA 251.262) stojí cca 2000 Kč, čili pětinu ceny. Souhlasím s calim, určitě by se na ně dalo zvyknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 24. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 pár "live" fotek divergraphu na WUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 24. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 a ještě další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2008 Krásné hodinky, i když quartz. Docela by mě zajímalo jak vznikl název značky Dievas: MAX MULLER, LEOPOLD von SCHRODER a GEORGES DUMÉZIL objevili pomocí srovnávací etymologie, že všechny indoevropské národy měly kdysi (asi v 5. tisíciletí př.Kr.) stejné náboženství a téhož Boha, kterého nazývaly: staroindicky DYAUS-PITAR řecky ZEUS-PATER latinsky DIESPITER, později IUPPITER ilyrsky: DEIPATUROS skythsky: ZEUS-PAPÁIOS thrácky: ZEUS-PAPPOS skandinávsky TYR staroněmecky ZIU germánsky: TEIVA staronorsky: TIVAR staroprusky: DEIVAS litevsky: DIEVAS lotyšsky: DIEVS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 27. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2008 jaký je rozdíl mezi Zulu strapem a Nato strapem - kromě jiného tvaru kovových komponentů - je tam rozdíl i v "látce" ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2008 (upraveno) Moc pěkné hodinky(a ani trochu nevadí,že jsou quartz)...na denní nošení.....hodně se mi líbí Dievas Divergraph Blue Professional. Upraveno 3. května 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 jaký je rozdíl mezi Zulu strapem a Nato strapem - kromě jiného tvaru kovových komponentů - je tam rozdíl i v "látce" ?? ZULU strap je podle mě lepší. Látka je hrubší než u NATO strapu a celkově mi připadá pevnější. ZULU (jsou i ve variantě se 4 kroužky) NATO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkakoutny Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2008 Uz je nekdo mate? Jak jste spokojeni? Co vam vadi a co se vam libi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkakoutny Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 Tak asi je nidko nema. :-) Jeste to zkusim jinak, nevidel je nekdo nekde nekdy na kovovem tahu? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se