Khefeer Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Odesláno 20. září 2018 Ahoj,koupil jsem si Hamiltony z Jomashopu, čili šedý dovoz do USA. Záruční kartička je nevyplněná, neuměl by někdo zde z přítomných poradit, zda by nešlo s nějakým AD v ČR kartičku vyplnit?Díky moc.
Micey Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Odesláno 20. září 2018 (upraveno) Hehe, jo, budou cely zhavy Neslo, ale zkus zajit treba do Koscomu a pak napis, co a jak.. Upraveno 20. září 2018 uživatelem Micey
Exiztence Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Odesláno 20. září 2018 To je daň za nákup v Jomashopu, nechápu proč by to jakýkoliv ADčko dělalo...
odjinud Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Odesláno 20. září 2018 Taky by me zajimalo, jak se to resi. Videl jsem ted v bazaru Khaki Mechanical za fajn cenu (uz jsou pryc, tak mi nepiste :-) a bazarista hrde ukazoval nevyplnenou karticku, ze jako maji mezinarodni zaruku, staci si to vyplnit.... pocitam, ze takhle snadne to nebude, ne?
Micey Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Odesláno 20. září 2018 Staci si to vyplnit a dam na to svy AD razitko:) Ja jsem obecne celkem priznivce sedivek a uz jsem taky takhle ledacos koupil, ale neco za neco - pokud chci ofiko mezinarodni zaruku, proste nedelam socku a koupim si to u AD, ne.
odjinud Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Odesláno 20. září 2018 Takze obecne je nevyplnena zar. karta (bez razitka prodejce) na nic?
Micey Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Odesláno 20. září 2018 Jo, úplně na nic. Dyk je to jen kus papíru..
huz46212 Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Odesláno 20. září 2018 Ahoj,koupil jsem si Hamiltony z Jomashopu, čili šedý dovoz do USA. Záruční kartička je nevyplněná, neuměl by někdo zde z přítomných poradit, zda by nešlo s nějakým AD v ČR kartičku vyplnit?Díky moc.Jomashop je totéž co třeba tady Timestore, záruku uplatňuješ výhradně u nich a nikde jinde. Kartičku hoď klidně do koše, je k ničemu.
Khefeer Odesláno 12. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Díky všem za info. Jde o tenhle kousek, jen ve stříbrném sunburstu, co už Hamilton nenabízí : nhttps://www.hamiltonwatch.com/en-int/h32695131-jazzmaster-gmt-auto.html
Liqid Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Ona je v tom obyč ETA, takže kdyby byl problém, bude asi levnější si to nechat udělat u nás za hotovku.
Marfael Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Odesláno 1. října 2021 Možná blbý dotaz... Když jsem koupil v zahraničí, v EU, a bude oražena EU AD, jak je to se servisem? Vezmou mi je i u nás všichni v rámci záruky, nebo jak to funguje? Díky
Micey Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Odesláno 1. října 2021 Ja myslim ze Swatch group maj snad vsichni celosvetovou zaruku, takze by to tak melo bejt.. kdyz s tim prijdes treba do Koscomu ci Carollina, tezko si predstavuju, ze by te neobslouzili.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se