Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

koupil jsem si Hamiltony z Jomashopu, čili šedý dovoz do USA. Záruční kartička je nevyplněná, neuměl by někdo zde z přítomných poradit, zda by nešlo s nějakým AD v ČR kartičku vyplnit?

Díky moc.

Odesláno

Taky by me zajimalo, jak se to resi. Videl jsem ted v bazaru Khaki Mechanical za fajn cenu (uz jsou pryc, tak mi nepiste :-) a bazarista hrde ukazoval nevyplnenou karticku, ze jako maji mezinarodni zaruku, staci si to vyplnit.... pocitam, ze takhle snadne to nebude, ne?

Odesláno

Staci si to vyplnit a dam na to svy AD razitko:)

Ja jsem obecne celkem priznivce sedivek a uz jsem taky takhle ledacos koupil, ale neco za neco - pokud chci ofiko mezinarodni zaruku, proste nedelam socku a koupim si to u AD, ne.

Odesláno

Ahoj,

koupil jsem si Hamiltony z Jomashopu, čili šedý dovoz do USA. Záruční kartička je nevyplněná, neuměl by někdo zde z přítomných poradit, zda by nešlo s nějakým AD v ČR kartičku vyplnit?

Díky moc.

Jomashop je totéž co třeba tady Timestore, záruku uplatňuješ výhradně u nich a nikde jinde. Kartičku hoď klidně do koše, je k ničemu.
  • po 3 týdnech...
  • Po letech...
Odesláno

Ja myslim ze Swatch group maj snad vsichni celosvetovou zaruku, takze by to tak melo bejt.. kdyz s tim prijdes treba do Koscomu ci Carollina, tezko si predstavuju, ze by te neobslouzili.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...