stenly Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 tak třebas tohle https://www.svetandroida.cz/mydbell-chytry-zvonek-na-ktery-postak-zvoni-jen-jednou/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Kniha dorazila aj na SK, dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Muzu se zeptat, jaky chytry zvonek mas? Mam to v bytovym dome a je to https://www.bticino.com/products-catalogue/classe-300-2-wires-video-internal-units/ ... aplikaci to ma na bliti, ale funguje to.A jinde pouzivam jeste tohle https://eu.ring.com/collections/video-doorbells/products/video-doorbell?variant=2732210192407 ... tohle ma aplikaci mnohem lepsi, ale hodi se spis na dum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 tak třebas tohle https://www.svetandroida.cz/mydbell-chytry-zvonek-na-ktery-postak-zvoni-jen-jednou/Jak jako "trebas tohle"? Me by zajimalo, jaky konkretne zvonek ma kolega Maxmillian. PS: ale diky za tip. PPS: Omlouvam se za pleveleni vlakna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Mam to v bytovym dome a je to https://www.bticino.com/products-catalogue/classe-300-2-wires-video-internal-units/ ... aplikaci to ma na bliti, ale funguje to. A jinde pouzivam jeste tohle https://eu.ring.com/collections/video-doorbells/products/video-doorbell?variant=2732210192407 ... tohle ma aplikaci mnohem lepsi, ale hodi se spis na dum.Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 takhle mi to dovezl pošťák domů, rozbalený z obou stran. Já dnes vyzvedl v pořádku. Ale řekl bych že nešťastně balené. Jsou to opravdu bible a při jejichhmotnosti stačí prudčeji trhnout doleva a hned doprava a knížky vyjedou. Možná i pár zatáček v poštovním autěby stačilo. V každém případě děkuji za knížky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 (upraveno) už to beru jako novoměstský standard. Od accutrona jsem nakoupil 4 x a vždycky to bylo na nasrání, od Eltonu už radši nenakupuju vůbec. Buď jim tam něco v Novým Městě prosakuje do vody nebo je to nakažlivý. Upraveno 7. prosince 2018 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 už to beru jako novoměstský standard. Od accutrona jsem nakoupil 4 x a vždycky to bylo na nasrání, od Eltonu už radši nenakupuju vůbec. Buď jim tam něco v Novým Městě prosakuje do vody nebo je to nakažlivý. Mám opačné zkušenosti. Bral jsem od pana Hovorky několikrát a vždycky to bylo dodáno rychle a suprově zabaleno. Podepsal mi i záručáky a komunikace s ním, naprosto bez problému. Tímto mu děkuji za všechno co dělá okolo Primek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelez Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Kniha je doma, děkuji. Navrhuji zřídit v sekci vzdělávání - knihy Kapitolu ?Errata, Primky 2. vydání?pro opravu překlepů ,nepřesností a nových skutečností,které se časem objeví . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jojo79 Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Ďakujem Accutron došla stav ok ale až na Vianoce bude už nech sú ešte raz ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 (upraveno) Tak a je doma uz jen vydrzet a nechat ji zabalenou az do vanoc :-) Upraveno 8. prosince 2018 uživatelem kupko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Tak vydím že nevydržela zabalená.:-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Tak nakonec už ju mám aji já. Od autora jsem si musel vyžádat číslo zásilky a dopátrat její cestu. Pak jsem si pro ňu musel dojít na poštu, té se totiž dlouhodobě nedaří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 kniha dosla. uz pylne studujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Vcera byl jeji scan na uloz.to. Ale uz nejde najit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 naskenovat si knížku můžeš pouze pro vlastní potřebu, jak to pustíš veřejně, je to porušení autorských práv. A to si jejich vlastník určitě pečlivě hlídá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Tak vydím že nevydržela zabalená.:-)?Vydrzela je stale zabalena :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 11. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 naskenovat si knížku můžeš pouze pro vlastní potřebu, jak to pustíš veřejně, je to porušení autorských práv. A to si jejich vlastník určitě pečlivě hlídá ano, hlídám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Objevují se tady na fóru i jednotlivé obrázky z "Knihy o Primkách" a správně by se i o jejich použití mělo žádat autora - viz text na straně 672 "Knihy" . No nevím jestli to všichni diskutující dělají a autor povoluje .----------- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Objevují se tady na fóru i jednotlivé obrázky z "Knihy o Primkách" a správně by se i o jejich použití mělo žádat autora - viz text na straně 672 "Knihy" . No nevím jestli to všichni diskutující dělají a autor povoluje .-----------zas to tak neprožívej ..... bývá obvyklé, že když se prodává nějaká kniha online, tak bývá k nahlédnutí pár stránek pro ilustraci obsahu ....... když deš do knihkupectví, tak máš taky možnost knihu prolistovat a né, že ti řeknou ..... "nic nebude ..... zákaz .... zaplať a podívej se pěkně až doma" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se