Snow Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Začátek po čase musí být vždy lehký LONGINES ? HERITAGE Skin DIVER Technical details: Model: Skin Diver WatchReference numbers L2.822.4.56.2/6/9 Movement:Mechanical self-winding movement Calibre L888.2 (ETA A31.L01) 11? lines, 21 jewels, 25'200 vibrations per hours Power reserve: 64 hoursFunctions:Hours, minutes and seconds Case:Round, stainless steel, 42 mmUnidirectional rotating bezel with black PVD treatment enhanced with indexes,Arabic numerals and a luminescent triangle at 12 o?clockScrew-down case back and screw-in crownEmbossed diver symbol on case backWater-resistance To 30 bar (300 meters) Dial:Domed grained black dial, 8 indices and 4 Arabic numerals with Super-LumiNova?Hands Polished rhodium-plated with Super-LumiNova?Crystal Domed sapphire with several layers of anti-reflective coating on both sides Strap:Milanese stainless steel bracelet with triple safety folding clasp and push-piece opening mechanismBrown leather strap with diving buckleBlack rubber strap with diving buckle zdroj - http://watchesseven.blogspot.com/2018/10/longines-skin-diver-watch.html 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 (upraveno) Ty jsou super, podobně LLD ale mají šmrnc Upraveno 23. října 2018 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Jsou nádherný. Už se řešily ve vlákně Longines Baselworld 2018, hlavně stran té velikosti... škoda, že je neudělali trochu menší a nezachovali těch 20 mm. Ve velikosti jako Oris Divers 65 a s touhle rezervou by jim dali na prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 (upraveno) off: Staří vlci se vrací..k radosti smečky. Upraveno 23. října 2018 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Rad te vidim Snowe. Hodinky to jsou hrozny, ze tedlech prerostlejch retro modelu s jakoze starou lumi se mi dela nevolno. A zrovna u Longines jsou na to machri.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Je fakt, že dělat nový hodinky tak, aby vypadaly jako starý je takový "falešný" charisma a není to prostě to stejný, jako když k tomu vzhledu dozrajou stářím a né uměle, ale mě se prostě ten retro styl líbí a tyhle nejsou výjimkou.Jen ty dlouhý, rovný nohy nejsou často úplně ideálně nositelný. Aspoň mně by určitě nevzhledně trčely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Nové hodinky jako stré nikdy nebudou. Proti tomu stré hodinky se zase nedají normálně nosit. Prostě peklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Presne tak, mne to smysl zase dava a nijak me to neurazi.. Ne kazdy chce nosit vobouchany stary hodinky, obzvlast u tech kusu s vekem 30-40-50 let, ty uz moc parady neudelaji.. (cest vyjimkam) Takto muzu mit novy, bezproblemovy kus, ktery se vzhledem a provedenim blizi puvodnimu modelu.. . Tohle retro ja zkratka muzu a libi se mi, jak se znacky vraceji do sve historie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Já s těma reinkarnacema většinou nemám problém. Ty hodinky se mi docela líbí, ale ty nožky jsou fakt hooodně dlouhé.Ovšem z reinkarnace Snowa mám mnohem větší radost. Vítej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Ahoj Snowe! Krasnej post! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Akorát jsem je na letišti v Helsinkách viděl a hlavně vyzkoušel na ruce. A jako jo, nejsou špatný... jen ta velikost...ale to už jsme věděli podle parametrů z papíru. Moje zápěstí je pro představu cca 18 cm v obvodu a je vidět, že s těma nožičkama je to už na knap. 42 mm pouzdro je nakonec asi v pohodě ale ty dlouhé nožky to fakt kazí. Celkově působí takovým robustním dojmem. Zkrátka Oris 65, které jsem měl, byly pohodlnější a seděly líp. Vypíchl bych ale dobrý chod lunety (zřetelně klape a nevšiml jsem si žádné vůle) a pod přímým světlem se mi líbila ?zrnitá? textura ciferníku. Nejsou špatný a chvíli by mě možná bavily. Každopádně asi se bez nich obejdu Tady hnusný fotky přímo pod zářivkou, ale aspoň vynikne ta zrnitost cifru Z boku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Trochu víc z dálky ať velikost neklame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Koukam na to. Ty produktove fotky se mi libi, ale na tech zivych me to extra nebere. Jak jsem zastance techto reedici, tak tady je toho na me nejak moc. Meli udelat takovouhle vintazni limitku ve 38mm a pak udelat moderni variaci. Jak pises, Povidlacku, pekne, ale mit je nemusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Moooc dlhe nozky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Moc se mi líběj a pro Longines mám slabost, ale na mojí ruku 18cm by mi kvůli nožkám určitě dobře nesedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 I ty původní Skiny měly stejné proporce (pokud se nemýlím), stejně jako původní vs novodobé LLD. Až v poslední době udělali menší ?dámskou? variantu, ale už to není ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Punda-Watch Odesláno včera v 15:55 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 15:55 Tento nadčasový skvost, aneb reinkarnace prvních potápek od Longines, zde nemůže chybět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se