farkyostrava Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Hezky pěkně ! Takový vintážní look hmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Hezky pěkně ! Takový vintážní look hmmmNo, mel by sis je poridit, abych je od Tebe mohl koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Takhle vypadají moc fajn. Jsem zvědav na fotky z boku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 U me taky dneska zvonil postak a za me good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Na sviceni na cestu na hajzl dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Tech 42mm je optimalnich, vevnitr ETA, soucasti baleni je tah, kaucuk a utra paradni kuze, ja su navysost spokojenej. A cely to prijde v plastovym 'nerozbitnym' kufru, s tlakovkou na kilak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Ten kožak je vymazlenej. Celkově paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Spokojenost s timto kusem...za ty prachy je to velika parada Nikdo jinej nez ja se sibirem tady s nima neni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Vlastně vůbec nevím proč, ale asi je budu hrozně moc potřebovat Poslední dobou mi nějak nedají spát a to jsem chtěl něco úplně jiného...Každopádně majitelům gratuluji, jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 (upraveno) Hoši, už několik měsíců si lámu hlavu co vlastně chci, ještě několik takových pozitivních komentářů a je asi vybráno. Pěkné hodinky + výbava, chválím.Mám jen dotaz, ten kaučuk a kůži jsi musel extra objednat nebo to poslali jako bonus v ceně?DíkyZapomněl jsem ještě, jak je to s SWISS MADE, dívám se na stránky CREPAS a logo na fotkách chybí a na vašich fotečkách je. Upraveno 21. června 2019 uživatelem R4B4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Assembly in Switzerland, takze Swiss Made. Remen aji kaucuk sou v cene. Nemaj chybu, za ty love Ani ten vnitrni krouzek nijak nerusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Díky za reakci a čteš mi myšlenky, protože na ten vnitřek jsem se chtěl taky zeptat. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se