Jiří Štencek Odesláno 12. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Doplnění aktuální situace.Do ČR dorazily zatím limitky s čísly 1-60. Kdo si objednal vyšší čísla, tak ty nám teprve dorazí (v průběhu prosince). Jestli na hodinky spěcháte, můžeme číslo změnit za nějaké volné (pár jich ještě je). Chci všem poděkovat za velmi kladné přijetí a nečekaný zájem! Máme velkou radost, že se vám limitka líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Jsou skvělé ! Já se jen trochu obávám poškrábání dýnka Natem ... tak jsem raději nasadil Campagnolo Canvas a sedí super. Je to ok i do vody, rychle to schne. A protože řemínků není nikdy dost, objednal jsem ve Strapshopu i Campagnolo Miggy a Sailcloth.https://www.strapshop.cz/campagnolo-synteticke/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Ten canvas im sadne skvelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 A svítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 me uz sviti stejne, jsem nevedel, ze se musi dvakrat zmacknout ten cudlik, holt clovek se porad uci ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Jakej cudlik? Tritium sviti furt stejne, ne? Jsem nejakej zmatenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Že by spoušť foťáku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 tak ty hodinky by mely svitit furt stejne bez ohledu na foceni, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Ondro, to asi svítěj, ale špatně udělanou fotkou to můžeš opticky zhoršit, jako cokoliv... Taky mám Trasery a i když svítí na první dojem - a při návyku na Seiko - málo, přečteš je vždycky. A při mém pokusu o nafocení (nebaví mě to -> neumím to) působí ta lumi spíš zoufale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 (upraveno) no, mas pravdu, ve srovnani s temi YPOvo to pusobi dost mdle... Upraveno 14. listopadu 2018 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Nema niekto v Ba-okolie,popripade Morava pohranicna oblast...rad by som vyskusal hlavne velkost....ruka 17.5-18cm a hodinky maju L2L 53mm tak neviem ci to nebude uz moooc....Dakujem za kazdu info.....popripade SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Já mám ruku 17,5 měl jsem obavy, že je budu mít jen v šuplíku, ale překvapivě mě sedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 (upraveno) Vypada to,ze OK...pekne fotky pre predstavu velkosti... Upraveno 16. listopadu 2018 uživatelem Rusty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Svítí. Hodil jsem je na strap od Wardů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LSN Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Jsou parádní. Díky Jirko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Předem se o omlouvám za kvalitu fotek, foceno doma u TV :-) Myslím, že s nimi bude zábava :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Ukažte taky někdo foto na tom ČSR strapu, pls... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Dyt je v tom příspěvku nad tebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Tak to je krasna remenova plejada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Jsou ještě najaké volné? Co vteřinovka, chodí přesně po indexech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se