LSN Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Nechodí jako vzdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 chodi malinko sejdrem ;-) Jsou ještě najaké volné? Co vteřinovka, chodí přesně po indexech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 (upraveno) Jsou ještě najaké volné? Co vteřinovka, chodí přesně po indexech?Mně chodí přesně Upraveno 19. listopadu 2018 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Tak jsem to právě kontroloval a kupodivu mi také chodí přesně po indexech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Aha, uz to vidim. Nesly mi v praci fotky. Dyt je v tom příspěvku nad tebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Kluci, a chodi vam po indexech v celem ciferniku? Bo mi klasicke P6600 chodi asi ve 2/3 po indexech a 1/3 mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Díky, pánové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 No vona celá tahle republika chodí tak trochu šejdrem, takže ty hodinky mají přímou souvislost s realitou. A to včetně toho, že někomu jo a někomu zas ne... sry za OT, ale já prostě musel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 To je každýho věc, jak chodí nakřivo shrbenej, nebo přímo rovnej. Ty hodinky jsou skvělý, všem, co se podílely i vlastníkům moc gratuluju. Nejvíc hůůůstý mi přijde postupka početu trubic - 3modý, 4 červený, 5 bílých . Pro mě kandidát na domácí horologickou událost roku. Z řemenů bych volil naši trikoloru pro sváteční dny, pro dny běžné pak šedočerný bond strap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 25. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 To je každýho věc, jak chodí nakřivo shrbenej, nebo přímo rovnej. Ty hodinky jsou skvělý, všem, co se podílely i vlastníkům moc gratuluju. Nejvíc hůůůstý mi přijde postupka početu trubic - 3modý, 4 červený, 5 bílých . Pro mě kandidát na domácí horologickou událost roku. Z řemenů bych volil naši trikoloru pro sváteční dny, pro dny běžné pak šedočerný bond strap. Moc díky! Tohle potěší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 ja jsem spokojen maximalne :-) z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 (upraveno) Od pátku jsem hrdým a šťastným majitelem těchto hodinek, dal mi je starší syn k 50. Věděl, že mne uchvátily (kterého patriota taky ne, že) a v pátek mi je dal.... Jsem z nich nadšený, je to nádherný počin (díky za něj "viníkům" ).... Velikost akorát....vteřinovka chodí naprosto přesně po indexech... tritium svítí v těch nejhezčích barvách, je radost se na ně v noci podívat Moc mi nesedí NATO řemínek, navíc jak již někdo psal výše, je zde reálná obava z poškození nádherného dýnka, takže černý Compagnolo Canvas je na cestě.... Ale na druhou stranu, NATO trikoloru v některé dny nasadím.... Upraveno 17. prosince 2018 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 21. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Kdyby vás zajímalo, jak celá limitka vznikala, přečtěte si článek na blogu.Aktuálně máme poslední kus skladem s číslem 84. Kdyby někdo měl zájem, tak jsme jej právě uvolnili k prodeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Škoda, že nevyšly české názvy dnů v týdnu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 kuze jim slusi z eteru 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 21. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Třeba někdy příště Škoda, že nevyšly české názvy dnů v týdnu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 To už nebude ono...na téhle edici by to byla taková třešníčka.... Příště..... 200 let ČSR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Tsk už je mám. Jsou super, mockrát děkuji. Ale je v tom trochu chaoz, na každých stránkách máte jiné podmínky asi by to chtělo sjednotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Jirko ! Řekl bych, že se vám opravdu povedly, nosím je těch pět týdnů, co je mám, denně a jsem fakt spokojenej. Osvit je tak akorát, jsou fak lehký, a příjemný na dotyk (to je sakra důležitý) Rozhodně je nijak nešetřím a k mému překvapení na nich opravdu není vůbec nic vidět, prostě žádná vlásečnice, vůbec nic. Hodil jsem na ně Hirsch Pure ... a super kombinace ! Původně jsem je chtěl jen jako alternativu, když jdu na střelnici, ale vzhledem k tomu, že jsem dal všechny Rolexky naráz na větší servis, budu až do půlky února mít jen tyhle Trasery ... takže si je budu užívat dlouho. No a pak si asi nechám Rolády na takový to lepší nošení a tyhle akční nechám na každodenní akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 22. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Co konkrétně myslíš? Rozdíly v HodinkyTraser.cz a Helveti.cz? Tsk už je mám. Jsou super, mockrát děkuji. Ale je v tom trochu chaoz, na každých stránkách máte jiné podmínky asi by to chtělo sjednotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se