tmoris Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Uvidime vecer. Pres den se stavim pro stipacky a doma to pak spacham a nafotim
lucid Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Tah k nim samozřejmě mám a dokonce původní originál fishbone,co na ně patří, jen v něm mám zalomenou osičku a musím to nějak odvrtat, páč vytlačit to nejde.... A ty vyřízlé AM tahy jsem už také zaznamenal,možná mám i jeden doma,je tam takový malý oblouček v prostředku/který mě děsně s.al/.Jinak to upravování Jubilee bude trochu problematické, protože 6105 má poměrně zvláštní tvar pouzdra, respektive díra pro stěžejky je až na spodní hraně nožiček a při použití běžného pásku tam vzniká značná mezera směrem k hornímu výřezu pouzdraProstě to není úplně jednoduché sehnat to pravéTak to pak ja, to sem už klidné.Jinak tahy na 6105 měl kdysi v nabídce i strapcode.com. ale myslím že jen oyester a superoyster.
Tikal Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 já si nějak nemůžu pomoci,ale zrovna 6105 se mi na tahu prostě nelíbí,nějak je to znudní.
tommasini Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Dnešní pokus. Taky to není to úplně pravé. Ten oyster se mi zdá dobrý. Mě se právě zase líbí spíše na tahu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 já si nějak nemůžu pomoci,ale zrovna 6105 se mi na tahu prostě nelíbí,nějak je to znudní.Souhlas,patrej na waffle gumu.
Návštěvník tonytrubka Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Já teda nejhorší co jsem v životě viděl na 6105 je ten Canvas,to je hrůza to si fakt nezaslouží.
tmoris Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Tak a je dobojovano. Doslova. Co se tyka toho tahu, tak to vykrojeni tam je tak jak jsme se bavili, ale neurazi me to.
tommasini Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Výsledek je podle mě fakt dobrý. Gratuluji.
prischera Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Tak jsem Sportsmaticy konečně doladil, víc fotek a krátké povídaní je tady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 (upraveno) Já teda nejhorší co jsem v životě viděl na 6105 je ten Canvas,to je hrůza to si fakt nezaslouží. Ale zaslouží na definitivní řemen zatim čekají a já mám navíc bohužel tento model spojený s jistým filmem o Vietnamské válce, tak ně pohlížím jinak než na ostatní seika.Nicméně tvůj názor ti neberu.... Tmoris : přesně takhle vypadal ten výřez na jedněch Seikách s AF řemenem a to jsem tehdy nevydýchal a sehnal k nim raději originál...Dle mého názoru to tam nějak přesvědčivě nesedí,ale důležité je,že se to líbí tobě. Upraveno 10. července 2014 uživatelem Tikal
villain83 Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Ou,me by ta mezera taky nedala,ale rovny koncovky snad sehnatelny budou.
Tikal Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Budou,ale tam je právě ten problém s hloubkou.....
tommasini Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Já bych to tak tragicky neviděl. Na těch fotkách od tmorise je vidět, to co už jsem zmiňoval: že luneta má přesah a to vykrojení zakrývá.
Tikal Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 (upraveno) No to zakrývá, ale pouze z pohledu kolmo k cifru a v té vidím hodinky pouze mimořádně, nejčastěji tak jako na poslední fotce tmorise. Hlavně mu to fakt nechci znechutit a znovu píšu, že když se to jemu líbí,tak je to správně, já jen popisuji svůj pocit... Upraveno 10. července 2014 uživatelem Tikal
tmoris Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Uplne vpoho, souhlas, ze by to bylo lepsi s rovnyma koncovkama, ale holt je to takhle a nerusi me to, takze me to nesejri.
jartop Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Na slušňáka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Tenhle pletenej naramek jim taky moc slusi,to je origo vintazni,nebo Sailor ze strapshopu?
Tikal Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Nevypadá to věru zle... posláno z Ťapky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se