Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tah k nim samozřejmě mám a dokonce původní originál fishbone,co na ně patří, jen v něm mám zalomenou osičku a musím to nějak odvrtat, páč vytlačit to nejde....

A ty vyřízlé AM tahy jsem už také zaznamenal,možná mám i jeden doma,je tam takový malý oblouček v prostředku/který mě děsně s.al/.

Jinak to upravování Jubilee bude trochu problematické, protože 6105 má poměrně zvláštní tvar pouzdra, respektive díra pro stěžejky je až na spodní hraně nožiček a při použití běžného pásku tam vzniká značná mezera směrem k hornímu výřezu pouzdra

Prostě to není úplně jednoduché sehnat to pravé

Tak to pak ja, to sem už klidné.

Jinak tahy na 6105 měl kdysi v nabídce i strapcode.com. ale myslím že jen oyester a superoyster.

Návštěvník tonytrubka
Odesláno

Já teda nejhorší co jsem v životě viděl na 6105 je ten Canvas,to je hrůza to si fakt nezaslouží.

Odesláno (upraveno)

Já teda nejhorší co jsem v životě viděl na 6105 je ten Canvas,to je hrůza to si fakt nezaslouží.

Ale zaslouží :rolleyes: na definitivní řemen zatim čekají a já mám navíc bohužel tento model spojený s jistým filmem o Vietnamské válce, tak ně pohlížím jinak než na ostatní seika.

Nicméně tvůj názor ti neberu....

Tmoris : přesně takhle vypadal ten výřez na jedněch Seikách s AF řemenem a to jsem tehdy nevydýchal a sehnal k nim raději originál...

Dle mého názoru to tam nějak přesvědčivě nesedí,ale důležité je,že se to líbí tobě.

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno (upraveno)

No to zakrývá, ale pouze z pohledu kolmo k cifru a v té vidím hodinky pouze mimořádně, nejčastěji tak jako na poslední fotce tmorise.

Hlavně mu to fakt nechci znechutit a znovu píšu, že když se to jemu líbí,tak je to správně, já jen popisuji svůj pocit...

Upraveno uživatelem Tikal
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...