Hasňa Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Vypadá to skvěle. Tohle jsou asi nejlepší Seiko vůbec.
Honza.manta Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Na slušňáka... image.jpgimage.jpg Pletu se, nebo je to pouzdro 6309 a ciferník s ručkama 6105?
villain83 Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Beru zpet,nepletes,takhle z uhlu se mi to popletlo.Taky bych rekl,ze tohle neni pouzdro 6105,ale 6309.
Tikal Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 je to mod alá 6105, dost se to dělá, ale chybí tomu trochu ty koule, nicméně neurazí.
Pege1012 Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Tak je mám konečně na ruce, po velkém servisu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lucid Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Tak je mám konečně na ruce, po velkém servisu. Gratulace, že ses konečně dočkal. Tak si jich užívej, jsou perfektní.
Pege1012 Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Jo jo vypadají super s tou patinou na ciferníku. Ještě čekám na ty Kakume a bude trojka po kupě.
Miroslávek Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Trojka znamená "Bullhead, Yachtmaster a Kakume " ???
Honza.manta Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Tak už získaly konečnou adresu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Honzo po těch tvých 6309 bych rád v budoucnu podedil i tyto krásky :-D
Pege1012 Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Trojka znamená "Bullhead, Yachtmaster a Kakume " ??? Přesně tak, ovšem s kakume je drobný problém, při výměně ciferníku prasklo sklo, takže se musí objednat nové z Německa.
Miroslávek Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Přesně tak, ovšem s kakume je drobný problém, při výměně ciferníku prasklo sklo, takže se musí objednat nové z Německa.Musím se pochválit :-) , u mě je to úspěch, před rokem, rokem a půl bych vůbec netušil .... už se blížím ke kotníkům místních seikomágů :-)
lucid Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Musím se pochválit :-) , u mě je to úspěch, před rokem, rokem a půl bych vůbec netušil .... už se blížím ke kotníkům místních seikomágů :-)Zbytečná skromnost. Během tak krátké doby dát dohromady ty kousky, které máš, klobouk dolů.
Miroslávek Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Zbytečná skromnost. Během tak krátké doby dát dohromady ty kousky, které máš, klobouk dolů. Dík, musím se polepšit a dát sem fotky těch svých vintage kousků. Jsem z těch Seik tak vyblblej, že jsem si před nedávnem pořídil na i Monstra .
Honza.manta Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Honzo po těch tvých 6309 bych rád v budoucnu podedil i tyto krásky :-D Asi jsi špatně četl - psal jsem, že získaly konečnou adresu a pevně tomu věřím.
Akam Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Asi jsi špatně četl - psal jsem, že získaly konečnou adresu a pevně tomu věřím. no, co jsem tu dobu na chronu, tak vím, že slova jako končím, definitivní, zde nemají velkou váhu takže nezbývá než věřit, že to potvrdíš
Tikal Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 6105 se neopouštějí, zejména ty s příběhem. Já už tu svou svatou trojici rozšířil na čtveřici /Ufo,Kakume,Bullhead,6105/ a myslím,že je to finální verze, mám pár dalších,ale ty už pro mne nejsou tak zásadní. Jinak Honzo gratuluji ještě jednou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se