Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak už získaly konečnou adresu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Trojka  znamená "Bullhead, Yachtmaster   a Kakume "  ??? 

Přesně tak, ovšem s kakume je drobný problém, při výměně ciferníku prasklo sklo, takže se musí objednat nové z Německa.

Odesláno

Přesně tak, ovšem s kakume je drobný problém, při výměně ciferníku prasklo sklo, takže se musí objednat nové z Německa.

Musím se pochválit :-) , u mě je to úspěch, před rokem, rokem a půl bych vůbec netušil .... už se blížím ke kotníkům místních seikomágů :-)

Odesláno

Musím se pochválit :-) , u mě je to úspěch, před rokem, rokem a půl bych vůbec netušil .... už se blížím ke kotníkům místních seikomágů :-)

Zbytečná skromnost. Během tak krátké doby dát dohromady ty kousky, které máš, klobouk dolů.  

Odesláno

Zbytečná skromnost. Během tak krátké doby dát dohromady ty kousky, které máš, klobouk dolů.  

Dík, musím se polepšit a dát sem fotky těch svých vintage kousků. Jsem z těch Seik  tak vyblblej, že jsem si před nedávnem pořídil na  i Monstra . 

Odesláno

Asi jsi špatně četl - psal jsem, že získaly konečnou adresu a pevně tomu věřím. <_<

no, co jsem tu dobu na chronu, tak vím, že slova jako končím, definitivní, zde nemají velkou váhu  :death:  takže nezbývá než věřit, že to potvrdíš  :death:

Odesláno

6105 se neopouštějí, zejména ty s příběhem. Já už tu svou svatou trojici rozšířil na čtveřici /Ufo,Kakume,Bullhead,6105/ a myslím,že je to finální verze, mám pár dalších,ale ty už pro mne nejsou tak zásadní.

Jinak Honzo gratuluji ještě jednou :notworthy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...