turner Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Stále člověka baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 "novej" kousek ve sbírce , podle Googlu r.v.1970, na 50 roků teda vypadaj celkem svěže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Gratuluju, mě se líbí moc, ať dělají radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Díky , mě se taky líbí, ještě jsem je nesundal z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 ´84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napoleon Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 (upraveno) Narazil jsem na tento inzerat . Seiko 5 , 70-ta leta a automaticky strojek citizen ??? Neni to chyba ......https://obleceni.bazos.cz/inzerat/124162985/seiko-hodinky-automaty-zajimave-funkcni-70-roky.php Upraveno 21. srpna 2020 uživatelem Napoleon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Popletené foto. Seiko má korunku na 5 ke a citizen na 3 keOdoslané z SM-N970F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 To je jen optický klam, způsobený hodinovým posunem SELČ. Ve skutečnosti je korunka těch SEIKO na 4. hodině ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvxmilivnx Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Moc pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvxmilivnx Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Dekuji! Jsem v podstate OWG s baby tunama ale tyhle jsou po nasazeni pruzneho pasku na ruce docela casto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmattonni Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Srdečně zdravím všechny místní. Shlédl jsem příspěvek uživatele Žigi, prohlédl pár obrázků a jsem opět v Seiko nemoci... Nemohl by mi někdo z více znalých poradit, kde se poohlédnout po Bullhead? Případně na co si dát pozor? (Ebay a chrono24 znám ) Všem předem moc děkuji za případné rady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 (upraveno) @mmattonni Na hodinkových forech. Je na to dobrý vyhledavač např. watchpatrol.net A dát si pozor na neorigo díly a přebroušené pouzdra. Upraveno 28. srpna 2020 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmattonni Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 před 14 hodinami, xbraj19 napsal: @mmattonni Na hodinkových forech. Je na to dobrý vyhledavač např. watchpatrol.net A dát si pozor na neorigo díly a přebroušené pouzdra. Moc díky, to vypadá dobře. To mě právě odrazuje třeba na eBay. Prodejce z Peru, Mexika apod... Navíc je to občas teda oříšek poznat co je origo/neorigo, přeleštěné apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Musis mit bud hodne nastudovano, nebo konzultovat s mistnimi odborniky. No a rozhodne to nebude levne. Kdyz je to “too cheap to be true”, tak je to vetsinou skladacka.Asi bych cekal na zdejsi inzerci nebo si tu dal poptavku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvxmilivnx Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvxmilivnx Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Uzasny hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 V 28. 8. 2020 v 17:38, mmattonni napsal: Srdečně zdravím všechny místní. Shlédl jsem příspěvek uživatele Žigi, prohlédl pár obrázků a jsem opět v Seiko nemoci... Nemohl by mi někdo z více znalých poradit, kde se poohlédnout po Bullhead? Případně na co si dát pozor? (Ebay a chrono24 znám ) Všem předem moc děkuji za případné rady! Promiň!:)))) já dneska obyčejné, ale moje oblíbené vintážky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 V 21. 8. 2020 v 7:09, Žigi napsal: ´84 pěkný kus, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se