Cukov Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Jj...s tím bulíkem máš pravdu Tak hodinky už mám...teď ještě pořídit čoklíka a ňákej ten švédskej koráb a můžu vyrazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 V 23. 2. 2022 v 18:24, jonyyy napsal: Na géčko jsem zapomněl jsou z Itálie, kam se taky vrátí. Mám doma pěkné origo pandy, chtěl jsem ještě druhé na lítačku a takhle to dopadlo. Člověk musí víc věřit očím než slovům. Alespoň to tu bude viset jako studie pro ostatní. Díky. Tak fake pandy jsou znova v oběhu a samozřejmě, že zase "Orologio assolutamente originale" V 8. 3. 2022 v 10:18, Cukov napsal: 11.1. to odešlo z Anglie, 14.1. to bylo v Praze a včera mi to dorazilo....tomu říkám fofr!!! Docela si mě znervózněl. Poprve jsem nakoupil mimo EU, snad to budu mít rychleji Zkoušel jsem jim napsat. Odpověď je, že ze zákona mají lhůtu 90 dní, tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Správně bych měl spíš postovat ve vlákně "Pro zasmani - Aukro a pod.", ale hodím to sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Tyyy jo....snad Babica nezačal sbírat Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Ten pocit, když se vám z lázní vrátí mnohem ikoničtější modely, ale vy máte největší radost z obyčejných Hexů, na kterých jste vlastní blbostí a pak už jen umíněností prodělali skoro i kalhoty...No ale řekněte, nejsou boží?!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 (upraveno) Můj nejnovější kousek Joe ps: obrázek se mi sám otáčí, nevim proč Upraveno 3. dubna 2022 uživatelem Joe75 doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 V 14. 3. 2022 v 7:25, Cukov napsal: Ten pocit, když se vám z lázní vrátí mnohem ikoničtější modely, ale vy máte největší radost z obyčejných Hexů, na kterých jste vlastní blbostí a pak už jen umíněností prodělali skoro i kalhoty...No ale řekněte, nejsou boží?!! To pozadí je boží o hodně víc V jakém stavu máš ty champagne Kakumky? Přidávám trochu barvy pro oživení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2022 V 8. 4. 2022 v 7:42, jonyyy napsal: To pozadí je boží o hodně víc V jakém stavu máš ty champagne Kakumky? Přidávám trochu barvy pro oživení. No ty Kakume jsou ve stavu....jak bych to napsal, asi jako kdyby sis pořídil stoprocentního veterána a pak s ním stejně jezdil denně do práce...tak přesně takhle vypadaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 Dneska Japonsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2022 SEIKO 6548-6000, origo guma ide niekde kupit(19mm)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 Tested by Jamstec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 Stříbřenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 (upraveno) Dlouho jsem nepřidal žádné foto tak tady jedny Seiko Bruce Lee z roku 1970. Ještě s "Water 70M proof". Nevíte kdy tohle značení zrušili? Upraveno 6. května 2022 uživatelem code2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Nebude to podobné, jako u UFO? "Water 70M Proof is seen on watches made until 1971" zdroj: https://vintagewatchinc.com/seiko/6138-chronograph/ufo/ Ona s tím začátkem výroby koresponduje i ta centrální ručička se stříbrným nábojem, ne? Máš krásný cifr. Mně se vrátily bílé 7016 ze servisu. Nemá někdo konkrétní tip na pohodlný a hodící se tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 V 6. 5. 2022 v 16:36, code2 napsal: Dlouho jsem nepřidal žádné foto tak tady jedny Seiko Bruce Lee z roku 1970. Ještě s "Water 70M proof". Nevíte kdy tohle značení zrušili? Kluci, kde se dá sehnat slušnej tah na tento model? Mám ho na kůži a není to ono J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 V 8. 5. 2022 v 8:45, jonyyy napsal: Nebude to podobné, jako u UFO? "Water 70M Proof is seen on watches made until 1971" zdroj: https://vintagewatchinc.com/seiko/6138-chronograph/ufo/ Ona s tím začátkem výroby koresponduje i ta centrální ručička se stříbrným nábojem, ne? Máš krásný cifr. Mně se vrátily bílé 7016 ze servisu. Nemá někdo konkrétní tip na pohodlný a hodící se tah? Asi jak říkáš PROOF bude asi do roku 1971. @Joe75 Já mám myslím tah od Uncle Seiko nebo WatchGecko můžu mrknout doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 (upraveno) Dneska staříčci na původním řemenu s tzv. carved indexy Upraveno 9. května 2022 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Mrkni dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se